Пухкав сняг и весели пързалки очакват БУРГАЗлийчетата малки

• 12 164
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • На морето!
Симеон също е на кухня,въпреки че е на 8м.Говорих с лелите и е казаха че храната е същата като преди когато беше от 6м,просто е по-едро смляна,но Монката си я дъвче така че няма проблем.Много им харесва буламачите и съм сигурна че бурканчетата се стерилизират.

# 136
  • Бургас
А за детската кухня - със сигурност ги мият, ползват съдомиялна. Аз май не съм попадала на замърсени бурканчета от друга храна. newsm78. Много съм доволна от ДК, но менюто от понеделниците /постно/ хич не допадат на мойто дете.   Thinking

# 137
Станислава я оставям с преспиване в баба й, откакто направи година и малко. Сама съм я гледала и ми беше трудно. Помощ не отказвам, когато е по моите правила.Сега всеки уикенд е в баба си, преодолях притесненията и чувството за вина, наложих си го и стана. А най-вече детето е доволно.

# 138
  • Бургас
Някой има ли инфо за kloie - дали вече роди?

# 139
Миме,честита месечинка на Ники!!!  bouquet Много цунки от нас! Hug

Ех,кога минаха 9 месеца...на мен времето буквално ми лети.
И все пак за кухнята- добре ,че я има, защото ,ако трябваше
всеки ден нови манджи да измислям направо щях да #Crazy

# 140
Здравейте!
Миме,честито ви 9 месече,малко закъснях,но нищо!
Относно оставянето на бабите,аз нямам много опит,но и на мен още ми е трудно.Правя го за през деня,когато имам работа и не мога да го взема с мен,тогава майка ми го извежда или идва у нас,защото той у тях само реве.Свеки пък и нямам доверие,защото каквото и поръчам,тя се съгласява да го прави,а после си прави както тя знае и не се съобразява с моето мнение.
Мисля като порасне да го оставям и с преспиване при нашите,за събота и неделя,е не винаги.Сега май месец живот и здраве ни се налага с мъжо да пътуваме извън странат за седмица,решихме че ще го оставя на нашите,но не знам как да го науча да спи там и изобщо да стои у тях,само като доближим блока и той започва да реве,не му харесва и това е!

# 141
Сега се прибирам и нямам сили да ви изчета, май ми са в повече ракиите - лягам си
Утре съм на линия  Peace

# 142
Някой има ли инфо за kloie - дали вече роди?
Ами гледам вторник до обед е била във форума и е писала това:

" Днес ще ходя до болницата след обед да видим . "

Тъй че може и да си имате хубави новини. Simple Smile

# 143
добро утро,да Ви се опла4а,4е и ние сме болни,за 3 месеца 4 ангини,но този пат сме с висока Т smile3518

# 144
Има ли някой телефона в кабинета на д-р Аврамов/УНГ/, че нещо съм изгубила листчето ooooh!

# 145
Reni27, имам спомен ( от баткото) , че искаха 2 или 3 комплекта бутканчета, ама едните бяха по-особени и не знам от къде могат да се намерят. Задължително трябва да са с винтови капачки. 
Райне, а Симеон като го записвахте на кухня искаха ли ви удостоверение за раждане ? И много ли е едро смляно яденето?
А като стана въпрос за бурканчета - вие какво ги правите бурканчетата от пюретата? С тея капачки май за нищо не стават и аз само ги трупам, трупам... Не, че ще се юрна да правя нещо в тях ама ми е жал да ги изхвърлям.

# 146
  • Бургас
[quote author=krasi72 ( pet i den) link=topic=258782.msg6265473#msg6265473
А като стана въпрос за бурканчета - вие какво ги правите бурканчетата от пюретата? С тея капачки май за нищо не стават и аз само ги трупам, трупам... Не, че ще се юрна да правя нещо в тях ама ми е жал да ги изхвърлям.
[/quote]

Една идея от мен - замразявам си лятото ягоди и малини в тях и си ги ползвам зимата за сладкиши.

# 147
   Прочетох, че сте коментирали Кукления театър и се включвам да го похваля Peace Ние ходим, последно гледахме Ян Бибиян, и въпреки че бил за по- големи деца Али го изгледа целия с интерес, на края има томбола и спечелихме витамини Марсианци, забавно е и в центъра с играчките!

# 148

Пламъка днес празнува последна месечинка! Simple Smile

# 149
Честито ви месечинка Уишче! И след месец да почерпиш с по-голяма торта със свещичка!

Общи условия

Активация на акаунт