Пухкав сняг и весели пързалки очакват БУРГАЗлийчетата малки

• 12 166
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Абе знаете ли какво се чудя аз от много време и все се каня да ви питам, но все забравям ...
ДК дали мият бурканчетата или трябва да разичтам на останалите майки, че са измили добре бурканчетата?
Питам, защото скоро коментирахме с една позната, че взела бял крем на малката от кухнята, а ръбчето на бурканчето било изцапано с оранжево ... Shocked

# 121
  • Бургас
Сигурна съм че не ги мият - това е една от причините да се откажа бързо от кунята, около 6 месеца изтраях ...  Rolling Eyes

# 122
 newsm78трябва да ги мият. А това "оранжевото" може да е от основното или супата, и като са сипвали...........

# 123
  • Бургас
И на мен ми се е случвало и съм питала жените,които са там.Казаха ми,че не ги мият,а само ги дезинфекцират с някакъв препарат.Тя ми каза името му ,но не го помня.

# 124
 Е как да не ги мият, стерилизират ги в една машина.
 Това за немиенето е направо безумно предположение.

# 125
на моята най-добра приятелка леля й работи в централния пукт кадето се извърсшва всичко и готвенето и миенето и стерилизирането!знаете ли какви големи машини имат за стерилизиране.това са глупости че ни ги мият и стерилизират.замислете се малко ако не се извършват тези неща знаете ли какви зарази ще тръгнат?

# 126
  • България
То на нас ни е още рано де, ама какви бурканчета трябва да занеса като я записвам и колко ?

# 127
Относно кухнята миенето на приборите.
Аз работя в един от най-хубавите хотели в Бургас и преди една чиния да се сложи в миялната машина ,тя е грижливо измивана на ръка.....това са моите наблюдения.
А относно детската кухня ,ако не се спазват хигиенните условия...това е просто недопустимо.

# 128
  • у нас
Аз също съм на мнение,че бурканите от кухнята не се мият. Вероятно само се стерилизират. Понякога като отворим десерта, той мирише на туршия. Едва ли е от предното ядене. И наистина по ръбовете на бурканите има понякога засъхнали петна от предно ядене. Всичко е до съвестта на този който мие  бурканите, щото ако не се измие добре, човек може да се замисли, че такъв буркан може да се падне утре на неговото детенце, като си вземе кухнята.

А да не говорим колко са безкусни яденетата и десертите без захар, ама това е друга тема.

# 129
Абе те не сеипват с един черпак всичко, че да се е изцапало докато са сипвали...
Много се надявам да ги стерилизират наистина по някакъв начин, за да не разчитам сляпо на другите майки за хигиената! Sad
Иначе, Sinara, аз пък съм на мнение, че кухнята е доста по-вкусна от купешките пюрета! Simple Smile И десертчетата подсладени (като изключим гриса, който е  Sick). А основното дето е картофи с месо просто го обожавам ... Simple Smile
Някой ако ме слуша, ще си помисли, че изяждам кухнята на детето! Simple Smile

# 130
Честита месечинка на Ники на mama21! Да е жив и здрав, весел и усмихнат!  bouquet

Mama 21, ами вие вече сте за ДК. Нали е след навършени 9месеца . Не знам как ги мият бурканчетата, но се надявам да е качествено. Аз лично нямам търпение да запиша Дени на кухня, защото към пюретата не проявява интерес , но към нашата храна -да. Само отварям бурканчета и после хвърлям Close , на Ганчев се оказа , че повече ги яде ooooh! , сиреч предпочита да са с подправки и добавки . И като ще е тъй , по-добре да е на кухня, че там поне няма добавки.

И аз да се включа по въпроса за оставянето на децата на бабите. Като се роди Петъо бабите се впуснаха да ми помагат, обаче повече май пречеха. Бях ужасно изнервена и ми беше кошмарно  Close . Рядко сме го оставяли на свекърва ми въпреки, че те живеят под нас ( всъщност това е причината да не го оставяме- той си идва пак в къщи Mr. Green) и честно казано по някога ми се иска да си почина за един уикенд, но няма начин  Tired . Сега като се роди Дени още отначло показах, че не желая много-много да ми се месят и изцяло аз си се грижа за нея. Много по-спокойно ми е въпреки, че почти непрекъснато ми е в ръцете ooooh!. За това пък такава зависимост има от мен, че само някой друг да я вземе на ръце и започва да мрънка и да реве. Не съм я оставяла за повече от 2 часа  и обикновено ми се обаждат на 20-тата минута, че се е събудила и реве. Много ми се иска да дойда на купона, обаче сигурно няма да стане. Та и аз съм за това, че родителите трябва сами да се грижат за децата си , но малко помощ от време не време няма да е излишна. Но за да оставиш детето си изцяло на грижите на баба му и дядо му за продължително  време трябва да има основателна причина.  

# 131
написах нещо но го изтрих, ама хмммммм

# 132
  • Бургас
На мен, ако ми се случи да изляза вечер без мъжа ми, ги оставям да таткото. Е, той има грижата само да ги сложи да спят /малкия/, не ме пускат да изляза, ако дребния не е нахранен и най-вече със сменен памперс!  Naughty

# 133
написах нещо но го изтрих, ама хмммммм

Чакам пак да го напишеш ...

# 134
  • Burgas, Bulgaria
оле Краси като ги видях тия ми ти големи букви много се изкефих-благодаря

относно ДК аз няма да го записвам в смисъл поне за сега има кой да му готви аз когато не съм на лекции нямам какво друго да правя освен да си го гледам и да му готвя-имам богато въображение за различни манджи  hahaha
относно сменянето на памперси онзи ден като се прибрах от университета мъжо беше потресен как такова малко човече може така да мирише.Чудеше се как може на мен да ми е гадно като чистя ако щото видиш ли то мое било даааа ама се убеди какво имам в предвид-мъже

Общи условия

Активация на акаунт