Пухкав сняг и весели пързалки очакват БУРГАЗлийчетата малки

• 12 180
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Знам, че са отскоро и смятам и двете да ги изпробвам, ама докато се наканя да отида.....
Мислех да отида за рожденният ми ден, ама Вики се разболя, та да видим кога ще е

# 91
  • Burgas, Bulgaria
искам да споделя нещо с вас че отдавна ме чопли.Имам едни позвати дето имат момиченце на 4м.Постоянно от както се е родила я гледат бабите и ей сега пак била при баба си а мъжо като видял таткото след НГ му казал че за коледа я пратили и 10 дни не са я виждали.Знес като видях майката я питам как сте-а тя -Ми на разхождам се малката е на гости.
аз ли съм най-загубената или това наистина не е нормално.Аз се притеснявам да го оставя на някой щото знам че иска гледане.До сега не съм  го оставяла по тази причина че може я да се пробуди нощем или просто защото иска занимание. а и 10 дни айде стига да не го е родила баба му .
явно не бивам-какво мислите

# 92
  • България
мама21, споко- аз на никой не я давам  Naughty То и моето не си е работа де .... От една страна тя много плаче и бабите и дядовците ги е страх да остават насаме с нея , но от друга - и аз съм си такава луда, че не я давам. Сега за събирането обаче ми се ще да дойда, защото без нея не съм мърдала на заведение  и като определим датата и мястото ще се пазаря с татко й.
евчок, как е Вики?

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 21:34 от Reny27

# 93
мама21, хора разни... Rolling Eyes на мен също ми е странно такова поведение, но явно за някои си е в реда на нещата  Confused

Евчок, честит рожден ден на патерици! дано се е оправила вече Вики   bouquet

# 94
   Mama21 и аз се възмущавах скоро на такъв случай, но хора разни, както е казала херелина. Ние живеем при майка ми и пак рядко оставям Николай, да го гледа тя, а е на три години вече.           

Дайте координати на салона на Надя, ако може  Simple Smile

# 95
Като се роди Дени и аз не давах на бабите да я докоснат. Самият факт, че се прибрахме от родилно и от къпането до памперса аз сама. На никой не давах да я барне. НО както една позната каза преди време - децата си имат баби, не стига че предимно ние им гледаме внуците.... Та и вие ще дойдете на тая и даже ще започне да ви харесва. А факта, че не оставяте децата си на бабите и дядовците си има и медицинско обяснение, но не съм психолог да ви развивам теории, ако ви е любопитно просто потърсете подходяща книга и всичко ще си обясните.

# 96
   Mama21 и аз се възмущавах скоро на такъв случай, но хора разни, както е казала херелина. Ние живеем при майка ми и пак рядко оставям Николай, да го гледа тя, а е на три години вече.           

Дайте координати на салона на Надя, ако може  Simple Smile
Салона се намира в началото на Рилска, от лявата страна, след магазинчето за кафе.
А ул. Славянска не е ли Републиканска, или това й е новото име?

# 97
  • Burgas, Bulgaria
не става въпрос по принцип за оставянето а нормално ли е от раждането си през два дви да си даваш бебето на бабите все пак ние си раждаме децата за да ги гледаме а не да ги оставяме на другиго който иска бебе да си роди.Честно казано и аз се надявам скоро да имам възможност да го оставя поне за да изляза спокойно с баща му една вечер ама тц.
но вярно различни хора

# 98
Миме хич не им се чуди, разни хора- разни идеали.  #Crazy
Аз лично не мога да си представя как няма да го виждам 10 дни,особено като беше и по малък. Оставям Ивайло на майка ми от3-4 месечен, за по една вечер. Като на следващия ден ще си счупим краката от бързане да си го вземем.

Сега усещам,че с времето съм склонна да го оставям и за  повече от ден,но това би станало,ако нещо трябва да пътуваме и няма друг вариант.
Малко релакс е нужен на всеки,ама познатите ти явно са много по живота.

# 99
mama21, не се чуди!  Wink
Самият факт, че брат ми е такъв, а сме една кръв...коренно различни сме. Аз казвам да се спасява и въобще не ме инересува.

# 100
  • там някъде...
 Hug много благодаря за помощта...а при нея  с предварително запазен час ли е ? И някакъв телефон , ако може разбира се  Embarassed

За децата...аз нещо не мога да си представя картинката  Thinking Оставям го на майка ми, но за кратко..ако имам неотложна работа или просто за една вечер, колкото да се видим хубаво с мъжо. Аз до този момент си правя всичко и никой не ангажирам с бебо...свиден ми е всеки миг с него  Crazy Свят широк..хора разни....

# 101
  • Burgas, Bulgaria
добро утро
Ники става на 9м. днес и аз му икам-дърто магаре.
ееее как минава времето
почерпка няма да ви пусна ама кат немога какво да направя
нещо ми се скапа копма нито картиники нито снимки виждам всичко ми е с хиксчета

# 102
  • там някъде...
Честита Месечинка !!! Много да те радва и да те слушка...

# 103
  • там някъде...

а сега по една закуска с кафенце и сокче, както си му е реда  Hug

# 104
  • Бургас
Честита месечинка на малкото "магаренце" много да слушка   bouquet Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт