Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е извънматочна бременност?
Какви са симптомите и рисковете при извънматочна бременност?
Какви са потенциалните последици от извънматочна бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е извънматочна бременност?
-
Какви са симптомите и рисковете при извънматочна бременност?
Симптомите на извънматкочна бременност включват силни болки в корема, нерeдовно кървене и дори шок при тежки случаи. Важно е да потърсите медицинска помощ, ако подозирате извънматкочна бременност. Извънматкочната бременност е състояние, при което оплодената яйцеклетка се имплантира извън матката, обикновено в яйчниковите тръби. Симптомите включват коремна болка, вагинално кървене и дискомфорт. Рисковете включват възможността за руптура на тръбата, което може да доведе до тежки последствия за здравето.
-
Какви са потенциалните последици от извънматочна бременност?
-
Какви са възможните причини за извънматочна бременност?
-
Какви са възможните решения при извънматочна бременност?
/ действай бързо!Късмет
и после ако съмненията слу4айно се потвърдят приеми го твърдо и не се обвинявай, защото само Господ може да допусне това, наистина на нас изглежда жестоко, но Той знае с каква цел го прави. Моля те да се успокоиш и да не се тревожиш. През април 2007 направих лапаро - 3 години стерилет с неустановени при4ини, оказа се 4е по4ти всико е ок и двете тръби пропускаха, въпреки, 4е едната е срастнала за кор. стена. Та юни 2007 ве4е бяха бременна за първи път през живота си, усещах симптомите на бъдещата мама, но уви оказа се извънматочна. Благодарна съм за това, 4е рано я откриха и ми направиха лапаро за отстраняването и, възстанових се бързо и започнахме веднага с опитите, като 6 месеца по късно т.е преди броени дни завърши и втората ми извънматочна, този път с малко по щастлив край- ембриома спрял да се развива сам и не се наложи операция. Питаш ли ме как се 4увствам, но мисля 4е няма време за лиготии, т.е не мога да си позволя лукса пове4е да рева и да се самосъжалввам, защото борбата ме чака, след 2 месеца навършвам 4 години стерилитет и не съм спряла да искам да стана мама. Сега нямам търпение да минат няколко месеца /този път ще се пазим/ и да си подам документите за инвитро, въпреки, 4е док казва, 4е е Божа работа, може и естествено да стане, но мен малко ме е страх. Искам да те успокоя, 4е щом веднъж си забременяла ще стане и втори път, но не като при мен а ще е истинска бременност. Успех!