42ра Американска- снежно Януарска или топло Януарска ;) тема

• 16 257
  • 305
  •   1
Отговори
# 150

Аз бих предложила да видиш на страницата на университета дали има и друга агенция, извън wes, която те признават. Аз се сетих междувременно за ece.org, които не искат нещата в подпечатан плик, но искат май /това може да се види на сайта им за всеки случай/ оригиналните документи и си запазват правото да поискат първото по усмотрение.

Така, че ако избереш тях няма нужда да се връщат нещата в Бг. Но, ако ще използваш wes, мисля че ще е по-добре да се препратят нещата от България.

# 151
Честит Рожден Ден на Антъни Simple Smile
Да бъде здрав и усмихнат   bouquet

# 152
Tандури, дано не се повтарят такива дни!

Блажке
, де си?

# 153
Честит първи рожден ден на малкия чаровник Антъни Кайл!
Да е все така усмихнат и сладък, а мама много, много да го слуша!

# 154
Джи бейбе,да ви е жив и здрав рожденника!

# 155
Въпроси и отговори с педиатър от Станфорд. Можете да питате или да четете отговорите му, има и за историята с OTC лекарствата за настинка.

http://science.blogs.nytimes.com/2008/01/17/dr-alan-greene-on-ch … rens-health/?8dpc

# 156
G, честит ти мъничък рожденик! Много да е здрав, усмихнат и весел и все така да радва мама и дади! Голямо парти да направите, голям 1ви РД да празнувате и много снимки да направите!

# 157
Както имаше една приказка, нещата вместо да се влошават станаха безнадеждни. Ели е с начален бронхит и 2-на ушна инфекция, това всичкото се разви за по-малко от 24 часа, като имате предвид, че аз ушите всеки ден ги гледам.  ooooh! #Crazy
Докторката ни каза, че за цялата си 30 год практика такава епидемия като тази година от бронхити не е виждала! Каза че за последната седмица само има 4 едномесечни бебета с пневмония и 2 с борнхит.  Rolling Eyes Пазете ги дребосъците!!!  bouquet

# 158
Тандури, дано всичко да се оправи скоро - и Ели и татко ѝ....

Анет - house hunting sucks... как е пазара при вас? В Мплс чувам се влошавали нещата и било пълно с къщи с възбрани... А в Б-я е бум направо, едно апартаментче в центъра на Варна на партера с нужда от ремонт - 110,000 евро  #Crazy Друг за 80,000 евро заминава за един ден, защото е на сметка....

# 159
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТЪНИ!

Много да слуша и радва мама и тати!

Мария, опитвам се да кача клипа на ютуб, но нещо вчера не можах, ще пробвам пак днес.

анет, много е кофти с тези къщи, ние се пекохме преди няколко месеца на същия огън, успех.

тандури, ох, направо..., наистина бързо да се оправяте всички.

# 160
Биз,ситуацията с имотите в БГ скоро ще е като тукашната Rolling Eyes
Анет,как върви търсенето?Намират ли се сносни имоти за смешни цени?Би трябвало...според ситуацията....или?

# 161
Джи, да ти е здрав Антъни, много усмихнат и весел!

Тандури, направо не знам вече какво да ти кажа. Аман от проблеми, а при вас май са предимно от здраве. Стискам палци нещата да се оправят, и то бързо. И за Ели, и за татко й, а и ти да се поуспокоиш.

Анет, стискам палци да намерите нещо, което да ви хареса. Как е пазара при вас, има ли много къщи на пазара? Тук има хубави неща, но цените си държат нивата от миналата година, няма спад съществен. Не бързайте с избора, само това ще кажа.

Бистре, и аз съм стресната от цените на имотите в България. Познати наши продават апартамент в София за 260 000 евро, недоумявам кой може да си позволи да го купи?! Явно и във Варна е така, според това, което казваш.

И поздравления на феновете на NY Giants. Simple Smile

# 162
Ха,като казахте Giants...сутринта по радиото си слушам,и какво са забелязали някои хора:помните филма 'Пристигане в Америка",нали?Та там в една сцена,героя на Е.Мърфи(когато работеше в М),обясняваше на шефа си каква игра гледал предната вечер.Как Джаянтс са метнали в последните минути на играта една овална топка през едно биг ейч и са победили пакърсите...хихихих ,та водещите се смееха,как Е.Мърфи бил врачка.И се питаха,дали някъде из филмите си не е предвидил и двуседмичния си брак  Mr. Green

# 163
здравейте момичета Simple Smile, искам да ви попитам имам ли право да запиша дъщеря си в пъблик, елементари училище, което се намира на 4  мили от квартирата ни, при положение, че има такова през улицата? тази работа с дистриктите не ми е докрай ясна все още Thinking.и двете училища са в един скул дистрикт в илиной.благодаря ви за вниманието Hug

# 164
здравейте момичета Simple Smile, искам да ви попитам имам ли право да запиша дъщеря си в пъблик, елементари училище, което се намира на 4  мили от квартирата ни, при положение, че има такова през улицата? тази работа с дистриктите не ми е докрай ясна все още Thinking.и двете училища са в един скул дистрикт в илиной.благодаря ви за вниманието Hug
Обикновено има райониране, и на този въпрос най-добре може да ти отговори местният Board of Education. Правилото, доколкото знам, е детето да си учи в района, определен от дистрикта. Доколко и как могат да бъдат допускани изключения, зависи от конкретното място.  Най-добре се свържи директно с офиса на училището или дистрикта, опиши ситуацията, и попитай какво и доколко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт