42ра Американска- снежно Януарска или топло Януарска ;) тема

• 16 250
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
ясно, така ще направим Peaceблагодаря за бързия отговор  bouquet

# 166
Tандури, дано не се повтарят такива дни!

Блажке
, де си?
Тук съм, но ме веят други ветрове.  Laughing
Които междувременно ме отвяваха към американската адаптация на сингапурската система по математика,  (ако някой проявява интерес):
http://www.singaporemath.com/
И нашата система е добра и силна, но това, което видях като ниво в учебника за втори клас, ме спечели изцяло.
В Калифорния започват въвеждането на тази система от есента на 2008 за децата в предучилищна. Блазе им.
А предисторията е, че американско семейство, което прекарва 5 години в Сингапур, се връща тук, и не може да се примири с ниското ниво на обучение по математика, което среща детето им. Правят си фирма, адаптират учебниците, и пробиват на пазара. Няма "културни особености", няма ала-баланици, няма "ама ти не можеш да сравняваш с това, което е било по наше време". Хубавото си е хубаво и непреходно, и добре, че има американци, да го видят и започнат да го продават. Радвам им се на хората.

# 167
Tандури, дано не се повтарят такива дни!

Блажке
, де си?
Тук съм, но ме веят други ветрове.  Laughing
Които междувременно ме отвяваха към американската адаптация на сингапурската система по математика,  (ако някой проявява интерес):
http://www.singaporemath.com/
И нашата система е добра и силна, но това, което видях като ниво в учебника за втори клас, ме спечели изцяло.
В Калифорния започват въвеждането на тази система от есента на 2008 за децата в предучилищна. Блазе им.
А предисторията е, че американско семейство, което прекарва 5 години в Сингапур, се връща тук, и не може да се примири с ниското ниво на обучение по математика, което среща детето им. Правят си фирма, адаптират учебниците, и пробиват на пазара. Няма "културни особености", няма ала-баланици, няма "ама ти не можеш да сравняваш с това, което е било по наше време". Хубавото си е хубаво и непреходно, и добре, че има американци, да го видят и започнат да го продават. Радвам им се на хората.

Това е хубаво! Не съм фен на измъчването на детския мозък с диференциално смятане, но пък някак си много подценяват децата  като ги учат в предпоследна година в гимназията това, което ние сме учили, за да се класираме в седми клас някъде. Математиката развива мисленето, нищо, че после 90% от формули и теореми се забравят.

# 168
Здравейте момичета   bouquet,
Малко се притеснявам дали е подходящо да ви чета и пиша, защото не съм майка, а и в момента съм в България, но промяната и на двете неща е в проект, така да се каже, надявам се да нямате нищо против да се присъединя към вас, а ако имате да кажете  Blush.
Може би е подходящо да се представя за начало, на 24 г. съм и в момента живея в София, приятелят ми е в САЩ със зелена карта, остава му малко повече от година докато кандидатства за гражданство, до тогава няма как да сме постоянно заедно, но обмисляме различни варианти и с малко повече късмет напролет може би ще съм на Американска земя за около 5 месеца  Praynig, а по нататък и за по-дълго ако е рекъл Господ.
Не знам дали ще съм ви много полезна с моето участие във форума, но вие на мен със сигурност, предвид промените които ми предстоят  Rolling Eyes.
Поздравления за приятната атмосфера в американската темичка, много са ви сладки дечицата, пу-пу да не им е уроки  Heart Eyes!

# 169
Здравейте момичета   bouquet,
Малко се притеснявам дали е подходящо да ви чета и пиша, защото не съм майка, а и в момента съм в България, но промяната и на двете неща е в проект, така да се каже, надявам се да нямате нищо против да се присъединя към вас, а ако имате да кажете  Blush.
Може би е подходящо да се представя за начало, на 24 г. съм и в момента живея в София, приятелят ми е в САЩ със зелена карта, остава му малко повече от година докато кандидатства за гражданство, до тогава няма как да сме постоянно заедно, но обмисляме различни варианти и с малко повече късмет напролет може би ще съм на Американска земя за около 5 месеца  Praynig, а по нататък и за по-дълго ако е рекъл Господ.
Не знам дали ще съм ви много полезна с моето участие във форума, но вие на мен със сигурност, предвид промените които ми предстоят  Rolling Eyes.
Поздравления за приятната атмосфера в американската темичка, много са ви сладки дечицата, пу-пу да не им е уроки  Heart Eyes!

Clairette, добре дошла!

И аз нямам деца, но си кибича тук. Не са ме гонили!  Laughing

Била съм в твоето положение, с чакането, знам как е. Търпение и скоро ще сте заедно!

# 170
Clairette, чуден ник.  Simple Smile
Добре дошла! Тези, дето сме деца, преди време не сме ги имали и пак сме писали, така че, спокойно. А за чакането, трудно е, но си струва.
Питай, ако нещо те интересува, и не се притеснявай да се включваш  Laughing

# 171
  • usa
джи, честит ви празник, да`линг! да ви е живо и здраво момчето, все така чаровно и много, много усмихнато!

# 172
Влизам специално да честитя рождения ден на Антъни Кайл и да си призная без бой, че и днес ми се размина раждането Simple Smile

Джи, да ви е жива и здрава усмихнатата сбъдната мечта и всеки път като си го погледнеш да те изпълва гордост и безкрайно щастие  Grinning

# 173
  • Boston, MA
Честит рожден ден, Джи, на малкия ти чаровник!

И Дани е с бронхит, със съмнения на пневмония, температура вдига и буха невероятно страшно. От днес сме и на антибиотик, не знаят какво друго да дадат, ако не се оправел до 48 часа, ще дават инхалатор.  Sad Мъжът ми беше с него два дни в нас, утре аз съм на дежурство.

Тандури, да се оправяте и вие бързо!

Индиана, стискам палци!

Ха,като казахте Giants...сутринта по радиото си слушам,и какво са забелязали някои хора:помните филма 'Пристигане в Америка",нали?Та там в една сцена,героя на Е.Мърфи(когато работеше в М),обясняваше на шефа си каква игра гледал предната вечер.Как Джаянтс са метнали в последните минути на играта една овална топка през едно биг ейч и са победили пакърсите...хихихих ,та водещите се смееха,как Е.Мърфи бил врачка.И се питаха,дали някъде из филмите си не е предвидил и двуседмичния си брак  Mr. Green

Дали?

Чухте ли за Х. Леджър.... тъжно ми стана, много талантливо момче.

# 174
Чух Бубка...само на 28...защо постъпват така със себе си???Като чуя такова нещо и се замислям,дали ако се озова утре в техния свят,ще съумея да не се оставя да ме погълне тая поквара???
   Гледам тук и други простотии  Shocked
http://www.vbox7.com/play:42eef6c2
http://www.vbox7.com/play:246a2cb8
  ....

# 175
Честита 1-ва годинка на Антъни Кайл! Да е жив и здрав и все така да е завладяващо усмихнат:-)

# 176
И аз искам да се приютя във вашата темичка,май трябваше да го направя отдавна.. Embarassed
Аз съм в Чикаго от 5 години..редовно си чета форума,ама съм по активена при диетуващите мами,че като дойдох тук и за 3 месеца качих 15 кг...е,вече съм ги намалила доста..
На Хепи Мама искам да кажа за детските пломбички..миналата година за 2 пломби4ки платих 480$ без застраховка....Коя беше мамата,която питаше за теста на детенцето SICKS теста? /така ли беше съкращението..?/ Аз работя в една лаборатория..ако мога да помогна с нещо?   Hug И защо чакате цял месец за резултата,като става за нула време? Теста наистина е характерен за черни пациенти,тук специално.
На Куки,добре дошла..споко..моята голяма щерка дойде преди 6 м, и още не се е климатизирала,ама като гледам и не си дава зор,което е много кофти.. Hug

# 177
Ох,забравих да добавя...никакви пълни опойки,никакъв райски газ../когато водих малаката на зъболекар/. С инжекция са и сложили локална упойка,никакви болки,никакво депресиране на детето...много съм доволна,обслужване,техника...и аз правих там един зъб,ако си в Чикаго,ще ти дам адреса,телефона,но дано да имаш застраховка,защото иначе е много срашно...

# 178

Оф, бе, тая е голяма простакела.
И Азис със собствено шоу, да ти се доплаче.

# 179
Индиана, стискам палци да мине леко и безпроблемно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт