Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за списъка с имена на щатите в САЩ?
Какви са мненията за проблемите с тормоза в училище и борбата с тормозещите деца?
Какви са мненията относно лекарствата за деца и проблемите с тяхното изтегляне от свободна продажба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за списъка с имена на щатите в САЩ?
Мненията за списъка с имена на щатите в САЩ са разнообразни. Някои потребители искат да запазят списъка, предлагайки подобрения и оптимизиране на информацията. Други смятат, че списъкът е претрупан и заема много място, предлагайки премахване на неактивните имена. Освен това се предлага въвеждане на поправка за потребителите, които са променили потребителските си имена. Има обаче и потребители, които не се интересуват от списъка и смятат, че той заема излишно място.
-
Какви са мненията за проблемите с тормоза в училище и борбата с тормозещите деца?
Форумът разкрива различни гледни точки относно проблемите с тормоза в училище. Някои потребители споделят лични преживявания и изразяват загриженост за този проблем. Има също така дискусии относно методите за борба с тормозещите деца, като се подчертава важността на близката връзка с тях и ранното идентифициране на проблема. Въпреки това, има и потребители, които изразяват скептицизъм относно ефективността на борбата с тормоза в училище.
-
Какви са мненията относно лекарствата за деца и проблемите с тяхното изтегляне от свободна продажба?
Потребителите изразяват загриженост относно изтеглянето на лекарства за деца от свободна продажба. Някои споделят лични преживявания и подчертават важността на тези лекарства. Въпреки това, има и потребители, които поставят под въпрос тяхната ефективност и подчертават проблемите, които възникват при злоупотребата с тях. Обсъжда се влиянието на този проблем в различните страни, като се споделят лични мнения и опасения.
-
Какви са рисковете за децата в България и как могат да бъдат защитени?
-
Как мога да подготвя документи за американска виза за изненада за юбилея на баща ми?
Ние си знаехме, но все се надявах, че ще ни се размине. Не ни се размина, както и плащането няма да ни се размине, въпреки, че плащаме $700 застраховка на месец, а цената е 
. Наистина климатът е едно от най-привлекателните неща, поне за мен, много съм зиморничава
, а пък и всичко е въпрос на настройка - вече свиквам с мисълта и се надявам че ще ми хареса, а пък и в крайна сметка не мястото е най-важното. Иначе вече съм се примирила с мисълта за ферма с крави и пони за децата
. А момченцето ти е голям сладур пу-пу
.
и се отказах от това. Сега съм на безумния вариант студентска бригада, но няма начин друг никакъв и стига да ми дадат виза напускам работа и заминавам за 5 месеца, а пък после ще му мисля. Аз всъщност не съм сигурна за онова правило (2 year rule home residency) или нещо такова, как точно се прилага, а и от агенцията твърдят че няма такова нещо, но едва ли някой от вас е запознат точно с тези визови подробности. Затова сега съм се втурнала на студентска бригада барабар и аз Петко с мъжете, а за после се замислям евентуално да почвам колеж от начало там, макар че тук завършвам на есен
. Сигурно ви отегчих
, ама съм много обстоятелствена в обясненията
. А вие момичета с какво се занимавате, сега разбирам че сте по майчинство, но по принцип?
Ако разровиш, ще видиш. Аз работя в софтуерна компания близо до Сан Франциско, в отдел Човешки Ресурси.
. Буквално до преди няколко месеца мъжа ми беше точно на J-виза. Време оно (2006), когато я вадихме, проверихме (разбирай, адвоката ни провери
. От Тексас аз съм фен на Остин.
. Да е все така чаровно усмихнат 

.
?
Ама хубаво, де