Гоблени-16

• 57 258
  • 533
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Момичета, сърдечно ви благодаря за хубавите пожелания! На всички ви изпращам виртуални целувки и много се радвам, че съм сред вас!!

Bella, ах ти стара приятелко   bouquet, твоето рибарче изглежда страхотно в тази рамка! Хайде, чакаме скоре и мечоците да се накипрят до него.

# 316
Ч.Р.Д.,Маnzelka много здраве ,щастие и любов и нека в живота ти присътват само положителни емоции !
Bella рибарчето е станало като истински рибар. Hug

# 317
може ли някой да ми кажи чий дизайн е този гоблен, една близка се интересува но аз го видях за пръв път днес и не мога да и отговороря

# 318
Manzhelka честит празник!   bouquet Много здраве, щастие и любов!  Hug

# 319
  • София /Абсурдистан
Дайте картинка на това Неделно утро да го видим.

# 320
  • в зоната на здрача
Дайте картинка на това Неделно утро да го видим.
Никой не дава ,бе..и аз исках ама нъц..
нещо кодово ще да е..в Русия съм...търудудам.. Joy Joy

# 321
# 322
  • Sofia
   Manzhelka,честит рожден ден и от мен! Много семейно щастие и много ушити гоблени!
  Момичета много ви благодаря за информацията.Предполагах че на пътеките може да има,но не знаех точно къде.Още в понеделник отивам и си купувам.
  А Рибарчето на Bella е наистина страхотно. А като стана въпрос за рамкиране в Младост има ли къде да си рамкирам гоблена?

# 323
  • Съвсем в края на света
ЧРД Маnzelka!
Много здраве и късмет!
Да покажа какво свърших днес.
Ето
Бонбонела, за започването говорех.
Здравче, този кон е върха.

# 324
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да покажа какво свърших днес.
Ето
кита, ти си ангел  Party
имам схемата от година и нещо и се чудех на българска панама колко дълга и колко широка ще излезе - може ли малко мерки и теглилки?  Crazy
нали е на нашенска панама (така ми се стори на снимката)  Wink видях как е шито - кръстче  Hug
  bouquet

# 325
ЧРД Маnzelka!
Желая ти много здраве и щастие!

# 326
Манжелка, бъди жива и здрава и да ни зарадваш с още много творения!

Кита, значи сме се разбрали от раз! Joy А това, което си ушила е ... направо страхотно! Фино, изящно! Браво! Само 'дето си скрила малко лилавия кон, ама ние си знаем... hahaha

# 327

Кита,Само 'дето си скрила малко лилавия кон, ама ние си знаем... hahaha

Мале Бонбонче.... аз се зачудих откъде ми е позната рамката и какво беше това......  Joy Joy Joy

Кита цветенцето ти е страхотнооооо!  Peace Много ми харесва!  Whistling

Бела чак сега ти видях рибарчето..... Embarassed Станало е разкошно!  Hug

# 328
  • София /Абсурдистан
Имам схемата на Неделното утро, който я иска да си даде и-мейл, ще я изпратя. На мен ми изглежда малко неясна, но може да се увеличи.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 01:17 от Unknown_lady

# 329
  • Съвсем в края на света
Goody, преди да пусна какво съм ушила, се чудех от кой го откраднах. Едно голямо благодаря! Дъщеря ми като го видя каза, че го иска веднага.
На българска панама е шито, поне това са дали на племенницата ми в магазина като е поискала българска неразграфена панама.
Размера на плата е 93х27. А самата китка е 75.5 х 8.5 /на най-широкото/
Шито е с кръстчета, ама през дупка.
Мерси съм за милите думи.

Общи условия

Активация на акаунт