Гоблени-16

• 57 291
  • 533
  •   1
Отговори
# 270
# 271
miangelova,
виждам ,че се справи със прикачането на снимките тук:)
 anonimka, те се виждат схемите, но не могат да се увеличат.
И ако се увеличат ще се види ,че не стават за бродерия.
Това са просто прекарани през програма за правене на схеми за гоблени картини.
Няма никаква обработка и не съм сигурна , ако вземе да се шие какъв ще е резултата.
Но ,ще се радвам да бъда опровергана и някой ми покаже ушит по тези схеми гоблен,
който изглежда както картинката , която е показана

# 272
Вие ме затрупахте с коне и голотийки!  Laughing Благодарско!  Hug А ето и аз докъде го докарах, а има и още два...  Rolling Eyes

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравче - това конче е като живо  Hug БРАВО
Иренке -  Crazy по спомени на очевидци не работим  Party дай да видим мацката  Heart Eyes Heart Eyes
миангелова - мацата с азалиите (май така се казваше) е хубава  Thinking  но не разбрах ушила ли си я  или търсиш схемата  Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Хипатия,вярно е че се получава разлика в цветовете на гоблени шити със схеми по тази програма,ето аз имам ушит един показвам го за да видите разликата
това е оригинала
а това е ушития гоблен

# 275
Мерси много за слънчогледите   bouquet  bouquet  bouquet Grinning

# 276
Пак се появявам  Simple Smile , вчера пак ших доста и почти уших лицето на девойчето, много красиво стана.

Anik@ , имаш ли схема на последния със слънчогледите?

Слънчогледите са тук Скачать икебана слънчогледи.rar с WebFile.RU

# 277
  • София /Абсурдистан
Вие ме затрупахте с коне и голотийки!  Laughing Благодарско!  Hug А ето и аз докъде го докарах, а има и още два...  Rolling Eyes

Леле, коня е като истински, браво. А до къде я докара с другото чаршафче, а  Mr. Green

# 278
ЕЕЕ много е хубав тоя кон #Crazy

# 279
  • варненка от София

Леле, коня е като истински, браво. А до къде я докара с другото чаршафче, а  Mr. Green

Направо ми взе въпросчето  Mr. Green

# 280
Хипатия,вярно е че се получава разлика в цветовете на гоблени шити със схеми по тази програма,
програмите освен ,че се ползват за дизайн на схеми за гоблени се ползват и за пренабиране на вече съществуващи схеми.
Какво ще рече пренабиране?
Да речем ,че аз имам една схема на Вилер, Ланарте или на която и да е друга фирма.
Прокарвам я през Паттерн Макер, сама избирам цветовете, защото тези фирми в легендите си имат само описание на цвета , но не и номера му в палитрата на ДМЦ, Анкор или някое друго мулине.
резултата ще е ,че схемата ще е абсолютно същата като оригинала, но цветовите съчетания може да са различни.
Както е в даденият от теб пример.
Вероятно момичето ,което е набирало схемата е имало такива предпочитания за цветовете или не е могло да намери точните разцветки.

# 281
Здравче невероятен е коня, браво и аз шия твойте щастливи коне и много добре вървят ама аз с тази работа и децата -нощите са мои

# 282
този кон хапе ли  Whistling толкова истински изглежда  Hug

# 283
  • Пловдив
     Любимите ми Верваковски кончета. Ей, Здравче страхотно изглежда кончето. Кога ще се покаже следващото, че е много самотно това.

# 284
  • Добрич
Аз също харесвам тези кончета, най-вече това, което вече е ушила Здравчето  Peace Не е лошо и самичко да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт