Недоносени деца - 6

• 21 003
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
Загладила е косъма определено Весито. Обаче бодито и е голямо.  Grinning
Мамчета аз на Преслава все и взимах най - малките номерца дрехи и все като чувал и седяха. То навивам ръкаваи, та крачоли и все голямо. Един ден реших, че искам да купя на Преска дънки. отивам в магазина и казвам на продавачката: "Кой е най - малкият размер дънки?" и тя ми казва "ами от 0 до 3 месеца, а вие на колко сте? и аз: ами на 4етери месеца. Жената ми показва дънките, а аз и викам....а тва ще е голямо. Продавачката се опитва да ме обеди, че няма и аз накрая вадя Преска от количката и тя ми вика: Ами нали казахте, че детето е на 4 месеца, а то изглежда на два месеца.  Shocked И така и не и купих дънки...ама сега сигурно ще и станат. newsm78

# 181
Привет мили мами,
 ние вече имаме много добри новини. Малкият Ивчо диша сам и за 4 дни е качил 200гр.и аз съм много горда от моето малко юначе.Но за съжаление сега не ни дават да го видим, защото е обявена грипна епидемия.Едва след около 10 дни ще ни пуснат сигурно, до тогава информация само по телефона.
 Сладка мама, твоята  Даринка е една малка, сладка красавица, вярвай в нея и ще видиш как ще се оправи. Hug

# 182
Привет мили мами,
 ние вече имаме много добри новини. Малкият Ивчо диша сам и за 4 дни е качил 200гр.и аз съм много горда от моето малко юначе.Но за съжаление сега не ни дават да го видим, защото е обявена грипна епидемия.Едва след около 10 дни ще ни пуснат сигурно, до тогава информация само по телефона.
 Сладка мама, твоята  Даринка е една малка, сладка красавица, вярвай в нея и ще видиш как ще се оправи. Hug

Страхотна новина.  Hug

# 183
Браво на малкият Ивчо, ами че той си наддава много добре, спомням си че ми казваха, че нормално наддавали по 25 гр на ден, така че той си върви добре. Надявам се Дари да е по-добре.

# 184
Ади днес става на 4 годинки.

# 185
Честит рожден ден на Ади!
Честита месечинка на Никол!
Браво на вас все хубави новини да има във форумчето ни.Като прочета как растат малките бебчовци и ми става е дно хубааааво.

# 186
                                            newsm59
 на малката госпожица Ади, пожелавам ти да е здрава и много да те радва.
                                          Tada

# 187
  • София,
Вени ВО страхотни новини,продължавайте в същия дух. Hug

Честит Рожден ден на АДИ! пожелаваме и весело и щастливо детство, да е здрава, усмихната и да радва всички! bdbaloni hbday bdbaloni

Ние днес бяхме да ни вземат кръв за изследване и да Ви кажа Вероничка се държа като герой изобщо не заплака, а изследванията са ни много добри и всичко при нас е наред. Сега ще излезем малко на разходка, защото времето е прекрасно.

# 188
  • София
Честит рожден ден на Ади! Да е здрава и щастлива! newsm59  ura

Dundurela, браво на Вероничка, истински герой Simple Smile Много се радвам, че всичко е наред. Ние ще правим изследванията в началото на другия месец.

# 189
 newsm38  uraЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН  на Ади и от мен!!!много здраве, много усмивки и щастливи мигове и желая!

# 190
Благодаря Ви, за милите пожелания Hug
Нека всички деца бъдат здрави ,усмихнати и щастливи.

# 191
ЧЕСТИТ POЖДЕН ДЕН на Ади!!! Много здраве,усмивки и щастливо детство. newsm59
     В4ера най-после изписаха Дани -2400г.Много сме щастливи и не сам на себе си от вълнение.
 Имаме проблем със сърцето.Казаха 4е е шум и сме на лекарства.След 10 дни сме на кардиолог.Моля се да не е сериозно.    Praynig

# 192
dima74  не се тревожи мила!ще се оправите и вие  Peaceние пък сме наддали  само 200 грама този месец Sadта сега жоро е 5800 а е 9 месеца почти  ooooh!

# 193
паликарова ЧЕСТИТ POЖДЕН ДЕН НА АДИ !!!    bouquet
Veni_Bo Много хубави новини!  Hug Дано скоро да ви пуснат да видите малкия Ивчо!
 dima74 Много се радвам , че Дани вече е в къщи  Hug Всичко ще се оправи, пожелавам ви го от сърце! Peace
GERI844  Не се притеснявай  Hug На скоро говорих с майка ми и ми каза , че и аз съм наддавала по 200 гр. на месец от самото начало и много се е чудела и притеснявала, а да ме видиш сега  Mr. Green   

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ НА ПАЛИКАРОВА И НА КИКИ НА ТИНА 77!

Растете здрави, усмихнати и палави, мили дечица!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДИДИ ДЕМИ!макар скоро да не се е вясвала при нас, току виж се появи да почерпи Wink

Дима74, чудесно е, че Дани вече е у дома.  Praynig се проблемът да не е сериозен.
Гери844,  ако знаеш и аз, как се тревожих за това, колко грамчета е наддал младежът. Еми, престанах вече (като имаш предвид, че хич не ми е ящен, тежи 10500), важното е да е здрав Peace

Общи условия

Активация на акаунт