Недоносени деца - 6

• 21 007
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на рожденниците днес! Нека растат здрави, усмихнати и щастливи деца   bouquet  bouquet  bouquet

# 196
  • София,
Ама днес май наистина има много хубави новини.
Спокойно майчета всичко ще се оправи.
dima74 не се тревожи ще видиш, че следващия път като го прегледат и ще ти кажат, че му няма нищо. Сега го нагушкай много и го нацелувай от всички нас.
GERI844 не се тревожи не сте единствените, които бавно наддавате и ние сме така, важното е да са здравички и усмихнати. Моята дунда сега си стои в количката и си пее и си говори нещо сама, хили се и се забавлява с играчките.
А днес вече ядохме и каша и много и хареса.
А на Сладка мама ще и кажа, че днес като ходихме с малката до болницата да и вземат кръв за изследвания и едната лаборантка, като я гледа , че е мъничка ме пита на колко месеца е. Казах и че е на шест, и че се е родила мъничка  и затова  е по дребна, а тя ми вика " О не се тревожи аз съм се родила 900 гр. а пък виж ме сега! Тя беше огромна - около 120 - 130 кг. Така, че не се тревожи и Даренцето ще порасне, е не и пожелавам да стане 120 кг., защото и дебелеенето не е полезно, но ще си порасне детенцето и ще бъде една малка сладка госпожичка.

# 197
Честит рожден ден на Ади!
Честита месечинка на Никол!
Браво на вас все хубави новини да има във форумчето ни.Като прочета как растат малките бебчовци и ми става е дно хубааааво.
Споделям твоето мнение!
Честито на всички празнуващи и да носите много усмивки на мама и тате.
Като прочетох постинга на дундурел4ето и ми стана много весело. И се замислих, защо в България здраво дете означава дебело дете.  Чудя се защо така се хващаме за тези грамове. Преслава миналия месец беше качила само 350 г и аз като чух и викам...леелеее то къде ми е слабо детето и нищо не е качило, а педиатърът ми казва "не се тревожи, колкото толкова, важно е как се развива....дали е весела, активна." И сега ми е по - спокойно. относно килцата, но пък имам друг дерт - имаме сополки. Докторът каза, че е лека настинка, но ни е за сефте и направо откачих. Дано се оправи скоро и да не се задълбочи.  Praynig

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 16:59 от mamajaba

# 198
  • София,
Мама жаба ти си пак плътно до мен. Как сте днес? Излизахте ли на разходка. Ние почти цял ден бяхме на вън и Вероника спа цели три часа следобед.
hellche много съжалявам, че сладурковците са  кисели, а аз се чудя защо се губите. Нас засега май спряха да ни тормозят зъбите, защото от три - четири дни не се киселчим даже напротив - сама се забавлява и не иска постоянно да я разнасям. Мажи им по честичко венците и им дай от ония твърдите ключове от активната гимнастика да ги дъвчат, моята така много се успокояваше. Да ги нагушкаш и да ги цункаш от нас. Тези дни може да се чуем на скайпа, ако се пооправите де. lovekiss lovekiss lovekiss

# 199
Дундурел4е не сме излизали днес мила...колкото и да е чудно в Стара Заора иаме сняг и силен вятър #Cussing out.

# 200
И при нас днес беше чудесен ден и доста време изкарахме навън, дано занапред вече да е така Mr. Green

# 201
  • София,
О много жалко  в София времето беше супер. Съжалявам, че сте настинали. Слагаш ли и капки или сте само на физиологичен разтвор? То в това калпаво време ту топло, ту студено, а и тези вируси.
Знаеш ли какво ще те посъветвам. Довечера изкъпи Преславка с по топла водичка и исложи една шепа сол във коритото след като се разтвори я наплискай цялата без главата и да не и влиза в очичките, така ще се загрее. После и намажи крачетата с мас ако имаш и и обуй чорапки. А за хремата мисля, че можеш да и слагаш по две три капки витамин С в нослето. Също помага. Успех и се оправяйте бързо.

# 202

Четвърта годишнина си е една сериозна възраст!  Wink

На всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета пожелавам много силни емоции, придружени с усмивки!

# 203
Честит рожден ден на Ади и от мен. )))

Браво за добрите новини и при dima74, щом вече сте си у вас всичко ще се оправи. )))

GERI844 и вие си наддавате съвсем добре. ))) Калина малко преди изписването започна да наддава с по 50гр на ден, нормално е да започнат трайно да наддават с 30гр на ден и после повече. ))

# 204
И при нас днес беше чудесен ден и доста време изкарахме навън, дано занапред вече да е така Mr. Green
Дано вече е отминала зимата .
Все така да е хубаво времето и да можем да се разхождаме .

# 205
ох така ми се иска и на мен времето да е все така хубаво , че да си се разхождаме с Жорко! Laughing

# 206
  • София,
Гери, а Жорко оздравя ли?
Ние вчера май попрекалихме с разходките и днес ще си останем в къщи. То е слънчево ама е доста студено.

# 207
да!жорко е добре  Winkсамо, че от 3 дни не е хапнал като хората яде по100 грама /но са малко/-нещо няма апетит, Tired

# 208
Присъединявам се към честитките   bouquet

И при нас времето се пооправи, вече има доста слънчеви дни и всеки ден Стефчо откарва по 1-2 часа навън  Hug Дано се задържи така, хич не я обичам тази зима, само студ и грипове  Sad

# 209
Здравейте мамички. днес ме много неактивни Sad
Преслава е по - добре днес. Дундурел4е мерси мила за съветите. Изпълних ги точно. Hug
А как са малките бебоци Ивко и Дарито. Хаиде чакаме добри новини. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт