Недоносени деца - 6

• 21 010
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
 Привет мамчета, моят Ивчо е добре, вече е 1,510кг. Храни се добре и с дишането се справя.Ще почакам още малко и започвам да пазарувам, че все още нищо си няма.
 Дундурела, да ти е жив и здрав рожденик, да те слушка и много да те радва.
                                                                         hbday baloni

# 226
  • София,
Благодаря УФСЪ ама аз точнотака се опитах да направя и нищо не излезе. Исках снимките да се виждат даже ги качих в албума ми в снимка бг и опитах и от там ама то пак ми изписа адреса а не ми отвори направо изображението. ooooh!
Вени Во благодаря Hug

# 227
  • София
Dundurela, честит рожден ден на баткото! Да ти е жив и здрав и много щастлив!   bouquet newsm51 newsm59 newsm67

# 228
момичета имам въпрос  Tiredзабелязах че жорко от снощи чурка по-много малко -това нормално ли е ?друг път в памперса има нещо а сега ми се вижда, че е доста по-малко от това което е било преди.сокчета вода пие но не яде -какво мислите?

# 229
Здравейте.

dundurela ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК.Да ти е жив и здрав. nbirthday  bigdance2 newsm38

dundurela ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК

Veni_Bo БРАВО на Ивчо.Започвай с пазара.Аз вече започнах Laughing

Дари е добре вече е на 1 антибиотик.Продължават да и увеличават храната,но явно не и е достатъчна,защото от вчера е качила само 10 гр. и сега 1100 колкото като се роди(точно 2 седмици от раждането).

Това е от нас.

Приятна вечер на всчки.

# 230
  • София,
Благодаря момичета още веднъж за пожеланията.
Сладка мама оттук натанък ще видиш колко бързо ще пораснете продължавай с пазаруването!
Гери днес колко памперса сте сменили? Провери ли дали няма температура? Следи го до довечера колко течности ще изпие и утре сутрин виж  нощния памперс колко е пълен, надявам се че ви няма нищо.

# 231
не жоро няма температура ,днес сутринта видях нощтния и беше почти празен ooooh!

# 232
не жоро няма температура ,днес сутринта видях нощтния и беше почти празен ooooh!
А хапва ли си добре. Раздразнителен ли е. памперса има ли специфичен, странен аромат?

# 233
Дундурела ,да ти е жив и здрав рожденника,
само радост да ви носи. Hug

# 234
@Dundurela Честит празник!  Grinning

С много пожелания за здраве и щастливо детство на малкия мъж, а на родителите му - още безброй такива щастливи мигове!
Желая прекрасна вечер (че той денят си мина  Wink )!

# 235
Dundurela, честит ти рожденник. )) Да е жив и здрав и много щастлив. )))

Сладка мама, Veni_Bo, започвайте с пазара, че то времето много бързо си минава. )))
Аз още от четвъртият месец пазарувах и когато Калина се роди поне за това не съм мислила. Че хич не ми беше до пазар. Но пък вие така ще се разтоварите предполагам. )))

Сега един въпрос, обръщам се към тези, които не поставят ваксини, Вики и мама със сигурност. )))
Не искам да слагам БЦЖ, та въпроса ми е дали мога да се откажа само от нея, а другите ваксини да се поставят, или няма как да стане?

# 236
не !малкия отказва да се храни  и от време на време плачи -урината ,няма странен мириз  не,няма.на чурката му е възпалена и педи каза да правя промивки с лайка и реванол.

# 237
Mirama  ,не е ли поставено БЦЖ при изписването от болницата newsm78,обикновенно го правят,ако не е,имаш страхотен късмет,тя се води най лошата Peace,откажи я,имаш това право.После си поставяш Пентаксим например,ако все пак държиш на ваксините Peace

# 238
@Mirama Виждам, че Калина е на 5 месеца, което не знам дали означава, че изобщо не й е правена БЦЖ, или няма белег? Съжалявам, но не съм в час. Ако някъде другаде си споменавала за това, моля за извинение. Ще ти кажа при моята Мария как се разви историята, че няма БЦЖ. Правена й е тази ваксина още в болницата, когато е била на месец и 5 дни. Само че белег не й се появи и се наложи да правим МАНТУ. Естествено се оказа отрицателен, заради което в следващите две седмици трябваше да ударят отново БЦЖ. На нас ни предстоеше пътуване извън страната на място, където противотуберколозната ваксина не е задължителна. И аз предпочетох да сложим другите ваксини (нямаше никакви с изключение на противохепатитните Б), а между БЦЖ и някоя друга трябва да има задължително месец разлика. Аз просто нямах време, респ. избор. Така в момента дъщеря ми има всякакви други ваксини (включително срещу Хепатит А, пневмония и др.), но няма БЦЖ. Та моят извод е, че можеш да откажеш.
Аз обаче съм любопитна защо точно БЦЖ не искаш да слагаш? Какви са ти съображенията?
 Simple Smile

# 239
GERI844 Вики и той взе по -много малко да хапва от няколко дена Cry и аз забелязах , че памперса особенно нощтния е почти празен  newsm78 Направо незнам.

Общи условия

Активация на акаунт