Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 411
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Мерси Алиса   bouquet,
Много ми се стопли душата (с похвалата ), особено след безсънните нощи и притеснения около този пуст басейн  Simple Smile Вече се замислям дали да не стана член и на спортния център с моите всекидневни визити там Laughing

# 121
Мира дай сина насам Simple Smile,аз съм треньор  по плуване. Ако го е страх  правете всичко във вид на игра и  без да се усети ще се отпусне след време. Предполагам използвате дъски и от този род ,те много помагат.

# 122
  • На село (близо до Лондон)
Мира, браво на наборчето за числата! Много е хубаво като ти поФалят детето. И да си кажа  Embarassedи Филип е много на ти с числата (не толкова с буквите). За плуването ще свикне детето просто упорство.

Кавалерко, наистина травел кот за основно легло не бих ползвала. Освен другите неудобства след няколко месеца там където лежи детето се смъква малко и става вдлъбнато. Ти имаш още 3 месеца? мога да ти дам нашата криб (дървена и люлееща се), много удобна за деца от 0 до 4м. Моят Денис ще я израсте дотогава и с уговорката да ми я върнеш че ще ми трябва за щерката  Wink.
Нали сме почти съседки ела на кафе да я видиш Wink

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 13:49 от GI

# 123
Здравейте момичета и момчета! Удивих се като чета колко много български родители има зад граница.
Аз имам и аз въпросче, ако някой е преживял и може да ми каже нещо. Предстои ми раждане в БГ (и то скоро- не повече от месец и половина - два). Таткото е англичанин и все още нямаме сключен брак - насрочен е за август, аз карам много тежка бременност и не е сега момента за сватба. Чудя се как точно трябва да постъпим след получаването на БГ акта за раждане, за да получи малкия бебешок и британско гражданство.
Ако някой знае... много моля....

# 124
Здравейте момичета!
Сигурно ще изглеждам невежа в очите на някои от вас, но ще попитам какво представлява този травел кот?
Аз ще трябва да почакам още 23 седмици до раждането на бебето(моля се всичко да е наред до тогава), но мъжът ми започва да мисли вече за креватчета, колички, столчета за кола... Grinning
Пред време някой ми каза, че не те пускат да си тръгнеш от болницата, ако не им покажеш, че в колата си имаш столче за бебето. Това вярно ли е? На мен ми изглежда малко странно, все пак бебе на 1-2 дни можеш ли да го оставиш в такова столче?

# 125
Здравейте на всички!Аз току що се регистрирах най-накрая  Grinning Предстои ми раждане април месец и живеем в Манчестър.Има ли мами от манчестър?ще се радвам да се запознаем

# 126
Много нови моми англичанки  Simple Smile супер  Simple Smile

Ради, ето това са тези кошчета (кошарки - обикновено на две нива; стават за спане на малко бебе, и за игра; и са лесно преносими и сгъваеми).
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/categorydispl … 14053_10001_14053

За столчето за кола: това е най-безопасният, лесен и задължителен начин да пътува бебето. В горната страница сега имат разпродажба; имаш време, но може и да си купиш нещата без които не може...

Кавалерко, бебо спи в дървена кошарка през нощта - ама тя е в нашата спалня, на горен етаж. През деня го държа на шезлонг-люлка, и travel cot (който съм инсталирала на долния етаж, където прекарваме най-много време). Както са казали: не е практично за постоянно легло.

Мира, браво на младежа умен  Simple Smile С право си горда.

Хариет, работиш ли като треньор? Мариана за първи път сега я записах да плува; ние страдаме от прекаления и ентусиазъм: просто няма концепция, че водата може да е опасна. Мятка се безразсъдно, и няма грам страх. И опищява три махали като стане време за излизане от басейна. Ужас някакъв.  ooooh!

да ми я върнеш че ще ми трябва за щерката  Wink.

Е, това е сега смела жена  Joy

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 20:57 от misholina

# 127
В момента не Мишолина,гледаме се с малката .Преди се занимавах ,имах и предложения от  клубове...след време вероятно пак ,но предпочитам да направя собствен клуб не ми се работи за други. Ми хайде щом е такава рибка Мариана ,след време я дайте за синхронно плуване. Но там е след 6-7 г.имате време Wink.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 16:07 от harriet TJB

# 128
Аз на бързо тази вечер, че имаме гости долу, а аз слагам малкия да спи горе.
Благодаря много за съпричастието ви в моята радост, как звучи само, ужас Grinning

Добре дошли на новите майчета!

Хариет, защо не си тук, с този недостиг на учители по - плуване ... Всичко превръщам в игра... сега остава да го накарам да се отпусне в моите ръце да легне и да шляпа, нещо не му харесва хоризонталното положение. Но като знам от къде тръгнахме и до къде стигнахме за тези две седмици виждам светлина в края на тунела.
Днес цели два часа прекарахме в басейна на съседния град до нашия. По - подходящ е за деца; като море е - постепенно става дълбоко, и пускат изкуствени вълни. Има най- различни водни забавления. Сега съм/ сме скапани и гости ще забавляваме.
Искам да те питам, смяташ ли че е добра идея да го пускам в басейна без арм бандс? В уроците по плуване те са без такива и използват само уогълс -мисля, се казват. В момента  му градя увереността без арм- бандс  и се справя доста добре, какво е твоето мнение?
Мишолина, на Алекс приятелчето е като твоята щерка безстрашно и да го видиш как плува в двуметрената част (с майка си около него, де), но той е отрасъл в басейна така да се каже. Радост за окото. Винаги ме е възхищавала гледката на малки плуващи деца.  Heart Eyes Радвай се , че Мариана е безстрашна и с удоволствие се спуска в басейна Heart Eyes

# 129

В случай , че не сте го гледали

http://www.youtube.com/watch?v=2GEDbKe038o&NR=1

# 130
  • Bristol
Мира, правилно си спомняш, Симс, във всякакви варианти, играех и онлайн канаста в Yahoo  Crazy Веднъж сложих децата по леглата, седнах щастлива да играя Симс, по едно време гледам през прозореца, съмнало  Shocked Затова сега избягвам игрите, достатъчно време губя във форума Rolling Eyes
Браво на Алекс! Първи постижения в училище  Mr. Green
А и аз мъча Ели в басейна! Колкото по-малко е детето, толкова по-бързо ще преодолее страховете  Peace Освен да обменяме опит за игрите и упражненията тук, пък и Хариет ще се включи с професионални съвети  Flutter А от колко години започват курсовете по плуване, без участието на родител?
kavalerko, с големия син ползвахме травел кота почти до година. На горния етаж имахме дървено легло, на долния кошарката, която я изкарвах и в двора. С малката имах същата идея, но нейната количка беше много удобна и тя спеше в нея доста до късно. Размотавах я на долния етаж и в двора с количката.
Rady72, столчето за кола е задължително. При нас таткото дойде със столче до стаята, настанихме малката в него и придружени от акушерката ни изпроводиха. Просто бебе, не сложено в столче, не излизаше от болницата. Сега има много хубави модели столчета, чието положение е почти легнало.
Michelle81, точно от Манчестър май няма  Thinking
По повод световната икономическа криза и цените на имотите, никой нищо не знае  ooooh! Само слушам новини и чета статии, колко страшно щяло да бъде. Фирмата на мъж ми загубиха голям клиент в Щатите, закъсали финансово и не подписали договора, който го готвиха толкова време  Rolling Eyes А гледате ли в Китай какво става, въпреки инфлацията. Май ще започнем да се местим по на изток Wink

# 131
Мира , при положение, че  в момента сте на фаза '' запознаване ''с водата Simple Smile,ако той ще се чувства по сигурен и стабилен вътре с тях -ползвайте.Учителите не ги ползват защото имат други техники и начини,но вие сте там за игра ...така че виж той как предпочита с тях или без тях . Peace После ако го запишеш на уроци ,ще видиш че ще   изпълнява и няма да се страхува толкова ,колкото като е до мама.Поне така е с повечето деца които аз съм забелязала.Така е и с моите големите,аз като им кажа какво и как да го направят,просто не ме слушат и се лигавят.Но ако чужд човек треньор слушат като зайчета. Simple Smile

Мери от малки са сами,(освен бебетата)просто самия треньор е вътре с тях във водата и имат различни пръчки,дъски ,надуваеми големи играчки където да се хващат и т.н.Нямам идея дали в цяла Англия е така.Възможно е да имат различни системи понякога.

# 132

Мери,в спортния център при нас, приемат деца от 4+ без участието на родител. (в съседния град май не е така).
Аз го записах Алекс на уроци по плуване с учител, мислейки си, че чуждия авторитет ще помогне, но за сега няма напредък. Започна смело, но се изплаши, разплака се, учителя все пак трябва да обърне внимание и на другите деца -6 са в групата и го изведе детето.
Втория път Алекс само се топна, разплака се отново -с триста зора направи един скок и през останалото време само седя и гледа децата.
Днес - на детето не му се ходи, чудя се въобще да го водя ли на тези групови уроци (платила съм до Март), не ми се ще пък да го травматизирам, от друга страна пък това ме стимулира  да кисна по басейните и Алекс все пак запаметява какво става и какво ги карат да правят. Не знам какво да правя. Взех телефона на една учителка от съседното градче и ще и звънна утре и ще видя тя какво ще каже.

Мери, карам го да "кара колело" във водата, като го държа, да скача, да подскача на един крак, на два крака, Лунно ходене, карам го да прави шляп шляп с краката си силно за да ме опръска мен или някой от хората около нас, хващам го под мишниците и на гръб да си гледа шляпането, подскачаме от единия край на басейна до другия и обратно.
Дайте идея какво още  newsm78

Gi,все така да са любознателни Praynig Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 14:55 от miravmbd

# 133
Мира децата са различни и реагират различно разбира се.Това което писах е по мое наблюдение и е мое мнение ,което не налагам. Peace

Не разбрах защо си ми цитирала изказването-понеже си съгласна или понеже не си? Wink

# 134
Хариет,
приемам мнението ти безрезервно и исках да те питам за съвет - извинявай, но съм леко снощна. Смяташ ли, че е добра идея да продължавам да водя детето на уроци при положение, че се чувства несигурно? Не искам да го травматизирам и да намрази уроците по плуване. Thinking

Събирам мнения.

Цитирах те за да си припомням за какво пиша, не за друго.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт