Великобритания - тема 13, нe-фаталнa

• 18 451
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Разбира се, Краси, не се иска разрешение. Добре дошла.

Чакайте да ви кажа. Калина в момента в училище ги занимават с "лекции" за здравословно хранене и подобни. Ами, тях ги слуша. Снощи Ели като ме мрънкаше за бонбонче и аз кандисах, Калина много загрижено каза, надявам се, че е напрвено от ...плодове.
А тази сутрин ме нервира, защото не се оправяше за училище, а правеше... упражнения. Изпусна ми обаче една гиричка на баща си на крака. И искаше да тича, по гащи, из градината за exercise. Ха-ха.

# 151
Алиса, много е сладка Калина  Hug И на много хубави неща ги учат в градината! Браво!  Heart Eyes

Като ви чета и май аз съм единствената мама незавела детето си на басейн още  Embarassed Мислех си да ходим, но лятото на морето не искаше да докосне водата, а аз очаквах да не мога да го извадя. В квартирата имаше странхотен басейн, но и до него не припарваше. Опитах два пъти да взлезе и той, но уви. Пищя много и се отказах.

Да разкажа малко за комадировката до Порстмут, защото много ми хареса. Та миналата седмица в понеделник и вторник бях до там. На който са му слабост корабите, препоръчвам горещо.  Peace Ние направихме след събранието много бърза обиколка на HMS Warrior и после хууубава обиколка на HMS Victory, корабът, с който Нелсън е спечелил битката при Трафалгар. Първият ден имахме визита и в музея на Мери Роуз. Страхотно е! Музеят е временна и грозна постройка в момента, но Heritage Lottery Fund им отпуснаха парички за изграждане на новия музей и доизграждането на кораба. В момента корабът, или по-точно остатъкът от него, се държи в нещо като стъклена "оранжерия" под специални условия. Няма да се впускам в подробности да не стане досадно. За който не е чул и е заинтересован, дадоха пари и за Cutty Sark.

В началото на Февруари, на 6ти, заминаваме за Бристол. Там ще сме на SS Great Britain цял ден. А март за три дни ще ходим до Newcastle и Sunderland. Вероятно пак кораби и лодки ще видя само, след като приключат събранията, но пък е много интересно  Grinning

Другото ново при нас е, че ще се местим от тази квартира. Но пак ще сме в района. Не ми се мисли да търся нова детска градина, а и тази, в която е Тео в момента ми харесва достатъчно. Та наоколо ще сме пак Simple Smile Мислехме да идем на село и да си призная много ми се иска, но не знам с транспорта, градината и т.н. как ще се оправим. Не става ли трудничко. Аз сега съм малко разлигавена в това отношение, защото градината е на улицата, на която живеем и буквално на 10м от нас, а работата ми е на 20 мин пеша  Blush

Лелееее, какво чудо съм изписала  ooooh!  Спирам Embarassed

Приятен ден и още по-приятна седмица ви пожелавам, момичета    Hug

# 152
алиса,  Joy трябвало е да я оставиш; kodak moment  Simple Smile дано се задържи ентусиазма...

македа, супер звучи  Simple Smile аз трябваше да доведа баща ми до вашия музей, много щеше да му хареса. Прекара 2 часа в hms belfast; представям си, ако беше видял нещо по-така  Simple Smile

за мариана - всичко все още е "лодка"; може би догодина ще и е интересно. За това пък я замъкнах на цирк през уикенда (московския държавен цирк беше в махалата). На мен много ми хареса  Grinning

# 153
  • На село (близо до Лондон)
Алиса мноого сладко е Калинчето Heart Eyes. Филип и той периодично си идва след някоя такава "лекция" и ми повтаря "chocolate" - thumbs down (това го сочи); "vegetables" - thumbs up...и след 10 мин вика дай шоколад (на бг)  Joy Joy Joy Joy

Македа много кораби много нещо  Crazy. Ти какво работиш да не учиш за капитан Wink. На село е добре зависи къде. Аз където съм си трябва кола, 5мин до градината, 10 мин до работата ми. Ако работиш в Лондон пак 10мин до гарата и после 30мин до Waterloo с влака. Хайде Тео да си дойде и ми елате на гости (пиши на ЛС когато сте готови).

Краси добре дошла  bouquet

# 154
  • равна Тракия
За шоф.книжка не знаех,че може да ми послужи.
Diorellabouquet

# 155
градината е на улицата, на която живеем и буквално на 10м от нас, а работата ми е на 20 мин пеша 
Ти си златна направо! Да не разчиташ на градски транспорт за работа е голям плюс! Ако ти се идва насам ще те разведа из нашият квартал,въпреки че не е съвсем село,но ми харесва...засега  Crazy (20мин до Waterloo с влака).
Аз водих Томи на плуване още на 3 м. в началото му хареса,но после една овца му изкара акъла и оттогава не  сме се пробвали,а и нямам желание ! Той го е страх косата като мием,а за басейна ...
Да похваля www.kiddicare.com , в неделя вечер поръчах нова количка,тази сутрин беше у нас! За сравнение само- 2 седмици чакам 1 спален чувал от jo jo maman bebe  Close . То пролетта дойде ,докато го получа!  Новите майчета да прегледат  kiddicare за колички, легла ,столчета -много конкурентни цени!

# 156
jinа  ш.книжка тук е най-якото доказателство за адрес  Party

# 157
Макобал, да няма нещо, което си забравила да ни кажеш? Почему се запасяваш с още детски неща?

Мери, взех на Калина ски-екип от онези, които ми показа, dare2be, мерси много.

# 158
Макобал, да няма нещо, което си забравила да ни кажеш? Почему се запасяваш с още детски неща?

Какво да кажа,че още не мога/страх ме е да карам кола  Embarassed ,а от април сме на ново училище. 15 мин. бързо ходене и прелез,така че ми трябва нова количка под 5 кг.,за да я влача по-лесно по стълбите  Laughing
Я кажи, ще си ползвате ли резервацията в четвъртък за Рамзи? Ако не ти се ходи може да я метнеш насам!  Mr. Green

# 159
Здравейте!

Аз само искам да ви благодаря за препоръките за травел кота. Найстина смятам, че имате право. Няма да тормозя бебо  с травел кот ами ще си му купя нормално креватче за постоянно.   bouquet

Ти имаш още 3 месеца? мога да ти дам нашата криб (дървена и люлееща се), много удобна за деца от 0 до 4м. Моят Денис ще я израсте дотогава и с уговорката да ми я върнеш че ще ми трябва за щерката  Wink.
Нали сме почти съседки ела на кафе да я видиш Wink

Много мило от твоя страна Gi. Благодаря за поканата за кафе, ще дойда просто трябва да го измисля кога, че нали все още работя, пък и ти си имаш задължения. А по отношение на щерката, представям си как твоите юнаци ревностно ще се грижат за нея и ще я пазят. А тя ще се чувства като принцеса. Аз имам по-голям брат, което беше и добре, но пък и много се дразнех. От една страна беше добре щото ме пускаха до късно на дискотека с него, но пък от друга хич не можех да си хвана гадже че брат ми гонеше всеки, който се приближеше до мен. Представям си какво би било ако имах двама по-големи братя.......

# 160
Я кажи, ще си ползвате ли резервацията в четвъртък за Рамзи? Ако не ти се ходи може да я метнеш насам!  Mr. Green
Малее, що не каза по-рано. Мъжът ми днес го хвана този вирус с повръщане и разстройство и понеже се е тръшнал да умира  Wink, аз (най-организирано) я отказах. Не знам дали са дали вече слота? От 7.45 беше, ако искаш да им звъннеш.

# 161
Малее, що не каза по-рано. Мъжът ми днес го хвана този вирус с повръщане и разстройство и понеже се е тръшнал да умира  Wink, аз (най-организирано) я отказах. Не знам дали са дали вече слота? От 7.45 беше, ако искаш да им звъннеш.
Sad  Абсурд да е свободна!

# 162
Много съжалявам, въобще не помислих, просто отметнах набързо като задачка. Патица съм, признавам си.

# 163
Много съжалявам, въобще не помислих, просто отметнах набързо като задачка. Патица съм, признавам си.
Е , как би се сетила ,че някоя завистлива лакомия от форума си спомня за твоята резервация!  Mr. Green   По-добре даже,че без това имам да свалям 5 кг. за 2 седмици преди ваканцията ,а апетитът ми е много доволен напоследък!  Outta Joint Как ще стане освен с глад ,не знам!

# 164
Откъде ще ги сваляш тези 5 кила, толкова беше отслабнала като се видяхме последния път, само дух ли искаш да останеш.
Ъхм, 5 кила за 2 седмици прави "хранителен дефицит" на ден по 2,500 калории. Не само на фотозинтеза, ами и на денонощни разходки?  Naughty
Пък и не се притеснявай, на иначе чудно място на твоята ваканция често се хващат стомашни разстройства, ще се вталиш.

Общи условия

Активация на акаунт