гр. София - Овча купел

• 35 498
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
ДаниМакс,сега като видях снимката на щерката ти май сме се засичали в Макдак 1-2 пъти.Ходите и пред 510 нали?Ти си със черна коса,ако не се лъжа нали.Следващият път ще се обадя.Моят син е на 2г.

# 196
ДаниМакс,сега като видях снимката на щерката ти май сме се засичали в Макдак 1-2 пъти.Ходите и пред 510 нали?Ти си със черна коса,ако не се лъжа нали.Следващият път ще се обадя.Моят син е на 2г.

С руса коса съм  Laughing... Ходим на голямата детска площадка 5хх блок, не го зная точно кой номер е   newsm78 newsm78

# 197
Благодаря ДаниМакс !Много съм щастлива! Grinning

# 198
  • София
Хей, Ани, честито! Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да Ви радва!

Това е за теб

Обаждай се като излизате да се разхождате!  Hug

# 199
Много благодаря Лиличка  Hug

# 200
Ани, разкажи за раждането... с носталгия си спомням за моето Heart Eyes

# 201
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА Simple Smile
Ние бяхме готови за среща, но заминахме за моя роден град и в момента не сме в София може би ще се приберем след около месец.Приятни разходки  от нас Hug

# 202
ООООООООООООО ДаниМакс  никаква носталгия не изпитвам хахахахах още ми е пресен спомена за болката.Ами дадаха ми 1/4 хапче в 6h и в 10,05 родих-доста бързо за първо раждане,казаха лекарите.А представям си как някои се мъчат цял ден Sad.Но аз преносвах 9 ден и нямаше как трябваше да се намесятлекарите.

# 203
  Къде ти беше раждането,Ани?

# 204
Родих в Тина Киркова и съм много доволна Grinning

# 205
  • София
Честита принцеса Ани! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!!!

Ани и аз там се каня да раждам... Ти с уговорка ли роди или без... На 29.08 съм на обиколка из болницата да се ориентирам... Ще ми бъде много полезно, ако ми кажеш плюсове и минуси според теб..., а ако нямаш нищо против бих те поразпитала и на лични, но няма да нахалствам - само ако ми разешиш...

# 206
    И аз раждах там!Кой беше твоя лекар? Simple Smile

# 207
Честита принцеска Ани да ви е много здравичка, много да ви радва и от време на време да слушка

иначе аз също родих мойта мома в тина киркова и също съм много доволна, всички бяха любезни, иначе д-р Киров ми прави секциото, беше спешно и този човек златен спаси живота на Мирела и моя също, цял живот ще съм му благодарна
Ани кажи ти при кой ражда

# 208
Здравейте,аз съм бъдеща мама ,очаквам моя принц през октомври  и ще се радвам да споделям с вас всичките емоции около раждането.Вече съм в болнични и ми е доста скучно в къщи,аз живея в старата част и клубчето в което се събирате ми е много близо,щи се радвам да ме посъветвате и за раждането ,и аз ходих на отворени врати в Тина Киркова,но нямам лекар там който да познавам и съответно да избера.На 28 този месец ще ходя и в Втора градска и ще реша окончателно къде ще рараждам а и избора на педиатър не ми е ясно как става и кой да избера.Наскоро си записах личен лекар в Доверие и предпочитам и педиатър ада е оттам ама като не ги познавам,как да избера?Разчитам на помоща ви и на съветите ви за всичко и ще се радвам да  се видим и на живо!

# 209

Ани, да ти честитя и тук, мила!!!  bouquet

Всичко най-хубаво за малката принцеса!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт