гр. София - Овча купел

• 35 494
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
radkakaka,педиатъра на моето дете е в Доверие,казва се д-р Албена Хлебарова и е много внимателна и добра.Препоръчвам ти я!А кой ти е личен?Относно раждането аз бях в Шейново при д-р Гагова и съм много доволна от нея.

# 211
Здравейте мами,
Извинявайте, че така "нахълтвам" във вашата темичка, но някоя от вас може ли да ми даде някаква информация за бившия завод "Христо Смирненски " - дали функционира, как е преименуван сега, изобщо каквото знаете всичко ще ми е от полза.
Благодаря предварително!!!
Лек ден и много послушни дечица!

# 212

Ани, да ти честитя и тук, мила!!!  bouquet

Всичко най-хубаво за малката принцеса!!! Hug

ООО благодаря Bulechka, като си дойдем в София ще се  видим  Grinning

# 213
ООО благодаря Bulechka, като си дойдем в София ще се  видим  Grinning

Моля, моля!!! Hug Ще се радвам много да се видим и запознаем с малката кукла Криси!!! Hug

# 214

Ани, да ти честитя и тук, мила!!!  bouquet

Всичко най-хубаво за малката принцеса!!! Hug

Здравей  Grinning!
Аз родих в Тина Киркова на 05.08.2008г. и съм много доволна.Бях без избор на екип.Но чух много добри отзиви за д-р Ташов,за дд-р Панова,мен ме изражда д-р Белкин и съм му много благодарна,беше много внимателен и постоянно ме успокояваше.А за педиатър моята принцеса я записах при д-р Стоянова в Доверие много мила жена,с подробности ми обясняваше всичко относно гледането на бебе.Надявам се да съм ти помогнала,ако имаш още въпроси аз сум на среща  Grinning

# 215
Ох хич не ме бива с тея цитати все обърквам нещо  Laughing,та предния отговор е за radkakaka

# 216
 Здравейте, момичета.Темичката не  е много активна, та се наложи да я издирвам  няколко страници назад...
И аз съм  от непишищите..... Blush Признавам Stuck Out Tongue
eace:

Сега се включвам със следния апел:

Момичетата от Сдружение "Настоящи и бъдещи майки" (www.snbm.org) подготвяме Отворено писмо и подписка до кмета на ОК с искане за изграждане на нови детски площадки според европейските изисквания за безопасност и за ремонтирането на съществуващите такива. Идеята ни е да иницираме мащабна кампания в няколко софийски общини и гр. Плевен, но се започва с нашия квартал Wink Тези дни ще пуснем подписка на няколко места в квартала. Моля ви, подкрепете я!  :Pray:

Скоро планираме да организираме и показно почистване под мотото"Чистотата отнема само ден!", за да приведем местата за игра на нашите деца в приятни кътове и да покажем, че не се изискват много усилия и средства за тяхното поддържане. Призовавам ви да се включите! Нека покажем, че ни е грижа. Ще потърсим и медии сред нашите партньори за отразяване на акцията, за да бъдем чути и да дадем гласност на проблема.

Допълнително ще ви уведомим за датата и местата на събитието. Разчитам на вас. Заедно можем!!!

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 12:56 от velmar

# 217
  • София
Допълнително ще ви уведомим за датата и местата на събитието. Разчитам на вас. Заедно можем!!!

Велмар - чакам с нетърпение. Нещо в тази връзка и за детските градини и ясли в района - да се изгради поне една нова?

# 218
Сиска,изгражда се Peace След малко ще ти пратя инфо.Но- няма да стане бързо.... Rolling Eyes

# 219
Здравейте, момичета.Темичката не  е много активна, та се наложи да я издирвам  няколко страници назад...
И аз съм  от непишищите..... Blush Признавам Stuck Out Tongue
eace:

Сега се включвам със следния апел:

Момичетата от Сдружение "Настоящи и бъдещи майки" (www.snbm.org) подготвяме Отворено писмо и подписка до кмета на ОК с искане за изграждане на нови детски площадки според европейските изисквания за безопасност и за ремонтирането на съществуващите такива. Идеята ни е да иницираме мащабна кампания в няколко софийски общини и гр. Плевен, но се започва с нашия квартал Wink Тези дни ще пуснем подписка на няколко места в квартала. Моля ви, подкрепете я!  :Pray:

Скоро планираме да организираме и показно почистване под мотото"Чистотата отнема само ден!", за да приведем местата за игра на нашите деца в приятни кътове и да покажем, че не се изискват много усилия и средства за тяхното поддържане. Призовавам ви да се включите! Нека покажем, че ни е грижа. Ще потърсим и медии сред нашите партньори за отразяване на акцията, за да бъдем чути и да дадем гласност на проблема.

Много хубаво!!! Hug

А как може да се членува в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"???

# 220
Благодаря за препоръките за педиатър тези дни ще отида да свърша и тази работа,ще попитам и за двете и при която има свободни места ще се запиша,сигурна съм че и двете са добри и важното е да не си пестят приказките ,да обясняват.Моят личен лекар в Доверие е Евгени Баев,не ми се е налагало да го ползвам и нямам впечатления ат него,но изглеждаше мил и свестен човек като се записвахме.И аз да ви кажа останах с добри впечатления ат Тина Киркова и Втора градска не е лоша ,но ми се стори с по-строг режим и по-дръпнат персонал,имам още малко време за чуденки ,сега ходя при една докторка от там ама не съм много възхитена ,като за 1200лв-там е толкова избор на екип с упойка ,просто много вече се замислям!

# 221
    Велмар,непременно ще подкрепим подписката! Peace

# 222
Велмар, чудесна инициатива  Peace Дано има резултат.

Кварталът определено е доста зле от гледна точка на детски площадки и най-вече парк. Тревните площи за неподдържани, а строителните терени - безброй... Започвам да се замислям за смяна, защото дестинациите за разходка с дете се броят на пръстите на едната ръка  Peace

# 223
Радвам се на ентусиазма ви , момичета HugДано успеем да постигнем положителни резултати.
Наиситна има много малко места, където може да се излезе с дете... Rolling Eyes Аз за смяна на кварала не мисля, защото съм от скоро тук.И може би точно затова ми е много болна темата.Не мога да свикна( а и не искам да се примирявам с това положение).Живях до преди няколко месеца в Стрелбище, където Юж Hugния парк ми беше под терасата.И колкото и да е оплаквах от него, от лудницата там, от навалицата и т.н...., и колкото и да ми беше омръзнал, напоследък доста ми липсва....При все че малката ходи на ясла, аз на работа и много- много не ни се налага да си търсим дестинации в квартала.Самата мисъл че няма накъде да поема ме подтиска Confused От къщи, в колата, от там до Мак Дак или тоя изкуствения парк  набързо:crazy:, и после - обратно вкъщи.Ако щете вярвайте, никога не съм излизала пеш от блока до където и да било:shock: Пълно е с бездобни кучета и ме е страх.
Надявам се до края на седмицата да сме готови с окончателния вариант на писмото, и от понеделник да започнем да разпространяваме подписката.Надявам се на вашето съдействие Wink,защото аз  нямам  почти никакво свободно време да обикалям от ръка на ръка да събирам подписи.Ще оставим   и на някои места постоянни подписки( в магазини  например).Дано  успеем  бързо да съберем нужната подкрепа.

# 224
Здравейте!
От известно време и аз живея в Овча купел, но не познавам много квартала. Дъщеря ми я приеха в 72 ЦДГ. Има ли мами тук, чийто деца да ходят там....интересува ме доволни ли сте от градината? Търся и добър педиатър, при който да запиша малката. Бихте ли ми препоръчали такъв?

Общи условия

Активация на акаунт