МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 117
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
давам успокоителни - непрекъснато
и аулин и аналгин... Доктора даже ще и сложи инджекция пак за нощес...обаче отока не спада и мен..много ме е страх.Аидват събота и неделя
Шапчице... не ми се е налагало от години заем да искам - но когато закъсам а не е желателно да тегля  от банката, поради ред причини - като оборотни фирмени пари... -
та за тази цел имам кредитна карта - и тя ми е белите пари за черни дни! Много съм доволна от това. 45 дена е безлихвеният период - и за 45 дена все се завърта някой лев горница да ги покрия

# 256
Джулс за оттока,аз някога жабурках със Смрадлика,но ако са я рязали може да и е противопоказна топлото,и соленото... Hug
Мерси за картата,но дай повече инфо,защото аз до сега всичко кеш съм плащала,миналото лято за първи път теглихме заем,и не съм много наясно с тези неща...Моля!!!А иначе още не е сигурно че ще ми потрябва,но аз все сметки смятам,и нещо...Има време,сигурно ще насмогнем и без майки,или кредитни карти,но аз да си имам вратичка за измъкване...Поздрави!!!

# 257
Ехааа, много рожденници днес! Да са живи и здрави, много радост и късмет! nbirthday

Благодаря на всички за окуражителните думи! Първите ми впечатления засега са много добри - шефове няма, идват на два три месеца веднъж, нещата се контролират от гл.счетоводителка, която идва веднъж месечно. Така че, аз оставам единствения пряк началник , така ми казаха, макар ,че хич не ме бива да се държа на положение и като шеф. Иначе работата е много интересна, и ще науча много неща. Доста работа ще имам в началото, докато науча нещата, но си заслужава.

Джулис, толкова ми е мъчно за детенцето ти! Толкова болят тия интервенции по зъбите. Дано бързо се оправите! newsm17

Шапчице, и аз по същата причина избягвам да взимам от майка ми, ама като се наложи искам. Иначе отскоро имам кредитна карта и е супер облекчение, но и нож с две остриета, особено за хора с широки пръсти като мен.
Това засега!
Бързо оздравяване на болничките! Hug
И весел празник на празнуващите!
  bigdance2

# 258
  • През девет земи в десета
Джулка,мислила ли си да я доведеш в София на зъболекар,аз познавам страхотни специалисти,благодарение на прегледите и профилактиката която правим всяка година дъщеря ми  за 16 години има само 2 кариеса и то защото последната година не остана време да я водя покрай работата и беба!!Хирурга,който ми прави операция на единия мъдрец също е невероятен,един от най-добрите в България!

Миленче,аз раждах в Окръжна и за Шейново н мога да ти помогна,но ти желая успех и на финала едно здраво бебче Hug

Шапчице,аз първо от майка ми ще поискам,недай боже ако се наложи,но свекър ми и свекърва ми също няма да откажат и двамата са много свестни!!!

Дидка,ммм много вкусна изглежда тортичката,телефончето е супер,аз съм фен на Нокиа Peace

Кабо ще те гледам утре,успех Peace

На рождениците пожелавам много здраве,щастие,късмет и усмивки!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Махам се дребното ще ми заспи в ръцете ooooh!

# 259
bouquet Весел празник в домовете на Дидка и Неви! Честит Рожден Ден на Ваня и Естел!   bouquet

Мис Арк/Красим/...Много сладка е рожденичката!Да ти е жива и здрава!

...аз набързо,че и аз се разболях покрай децата...

# 260
Честит Рожден ден на Ваня на Дидка, Естел  на nevi, Магдалена на Маня, Наталия на мис арк, Ива на Krassi-Mira !

Да сте живи и здрави, да срещате само любов и разбиране!  Heart Eyes  bouquet

Джулка, отокът не може да спадне толкова бързо. Питай пак доктора, но мисля, че стои няколко дни. Дано поне болката отмине по-бързо. Много се измъчихте...

Дидка, Павчо помага ли за тортата? Много е хубава! А рожденичката сигурно е на седмото небе от щастие...

мис арк, тези невероятни очи от кого са наследени?

Шапчице, ако ми се наложи, сигурно ще поискам назаем от приятели, защото нашите ще се притеснят, че сме закъсали. Но ако няма друг вариант, бих взела и от тях.

Наде, началото изглежда добре. Дано така да продължи!

Миленче, пиши по-често, че после само с едно оченце ще надничаш. Wink

victress, добре дошла!   bouquet

# 261
  • София
ЧРД НА ВАНЯ И ЕСТЕЛ!МНОГО ЩАСТИЕ!

Джулка,ако се наложи да идвате до София както предлага Пиги,непременно се обадете,има къде да ви приютим с Мирелка.

Наде,браво за хубавото начало!

Шапчице,много е кофти да ти се налага да търсиш пари от хора,за които знаеш,че ще ти го натякват.Аз от майка ми също не искам такава услуга.Измисляме някак нещата .

Мик арк,страхотна хубавица!Да е жива и здрава!Можем ли да си я зъплюем за снаха?Имаме двама кандидата,ти си избери  Joy Joy Joy

# 262
честито на днешните рожденници
На Вили /на мама Цоци/ на Емил/на emoli/на Анелия и Ивон/на mamma_/ на Невена / на fun mama /
Много много щастие им желая newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada

# 263
  • Варна
Честит рожден денна всички, които са пораснали с още една година! Да са по-здрави, по-умни, по-красиви и по-палави, разбира се!

bdbaloni

# 264
  • Не съм от тук и съм за малко
 baloni ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички днешни и вчерашни рожденици! Да сте здрави, радостни и заобиколени  с любов! baloni

Джулка, оттока не спада бързо, моят мъж веднъж беше закъсал здраво, дадоха му антибиотик и той на втория ден се чудеше дали да не ходи на друг доктор, че този антибиотик не му действа и болките и оттока си седят, обаче все пак подейства, на практика след два дни се видя лек ефект. Дано и при вас да подейства и да се оправи детето. Оня зъболекар е направо за утрепване, небрежност или некадърност - резултата е налице. Дано скоро има добри новини от теб  Praynig Hug

# 265
Честито на днешните рожденници - много късмет и щастие! На майките им -   bouquet!
На мойта слабост - най сърдечни пожелания - да е умен, да е послушен, да и донесе пълна къща с внучета (след време, де)!

Отивам да вилнея по магазините, че нещо ме налегна депресия...

# 266
Честит Рожден ден на порасналото момче на Цоцоланка - Вили,на близначките Анелия и Ивон на Мамма и Невена на Фун мама!Здраве и късмет желая на всички празнуващи(днес дори имало някакъв имен ден)освен това е Петльов ден-честито !
И ние днес ще ходим на петльов ден. Празнува  се за здраве на момченцата Коли се петел. Този празник не ми беше познат ,докато не станах бургаска снаха.Вероятно и на повечето от вас Та така ,който си търси повод за почерпка и няма да бъде в Цоцоланкини- наздраве!
Цитат
.Ако ви трябват пари,от кого искате първо на заем?
шапчице, ние първо искаме от нашите или от сестра ми. Лошото е ,че моите родители не искат да им ги връщаме, а на нас ни е неудобно ...Иначе кредитната карта е едно добро решение  Peace

Наде, ти направо шестица от тотото...хем приятна и интересна работа,хем добро заплащане и направо на шеф  bouquet

Юле , дано детето вече да е добре
  bouquetдобре дошла на viktress

Цитат
Тъще...на първа заплата...чакаме подобаваща почерпка......
Ще почерпя ,само дано не е последна
Цитат
Тъщичке, да не се върнете пак с близнаци... Приятна вечер!
Хм, на чужд гръб и сто тояги са много.... Mr. Green
Иначе вечерта беше изключително приятна.С радост оставих пътната врата зад гърба си,след като за два часа ми беше сервирано - един брой ревяща кака да идва с нас,един брой купа със супа пръсната на килима в трапезарията от Бояна, четири броя прещипани пръсчета на Ивана от кака,един изкарън акъл(моя )от писъка на Ивана и няколко счупени ампули т. аналгин на терекота в кухнята придружени с пускане на прахосмукачка и забърсване с парцал #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Всичко това беше изтрито като с гъба от брой чашки с ракийка,подобаващо мезенце и изключителната компания на чаровния ми съпруг Heart Eyes
Е, на свеки  не и е било толкова хубаво с ревящо два часа бебе за майка си ....което пък всъщност е искало баща си ,защото най- блажено си заспа като и се показа на вратата
Това от нас и слънчевия днес Бургас  Hugе ако не се разпишат например Неви ,Клое ...
П.П. Ей, Пешеходец, успех. Избрала си най- точната терапия

# 267
Здравейте, и аз от няколко дни не съм писала, момчетата тръгнаха на детска градина след грипозно-скиорската ваканция и аз се юрнах да изпълнявам лични и служебни задачи. Да ми е жива и здрава мама, че помага с най-малкото, най-убавото...  Heart Eyes
Честит РД на рожденниците, честит рожденник на мама Цоцоланка, ей, ще ви чакам следващия уикенд, в комплект, стига с тия солови изпълнения (Тъщата, и за тебе се отнася  Laughing)
Абе то аз най-добре си знам, че няма нищо по-хубаво от това и ние, многодетните, да се почувстваме хора, да отделим малко време за себе си, иначе не става!
Покрай лошите новини (от тия за зъболекарските неволи на Джулис, от които ми настръхва всеки косъм по тялото, през смъртта на онази майка, която все още ми е трудно да преживея, пък онзи ден в Банско, само на 5 км от мен, докато си пия следобедното кафенце, един 45-годишен тъпанар решава да си оправи финансовите взаимоотношения с 33-годишния си съдружник, като го застреля с 10 куршума право в сърцето!!!) настроението ми беше ужасно... В такива моменти все стигам до едни екзистенциални умозаключения, дето на моите години повечето хора не са и сънували май... В какви времена ще живеят нашите деца!
И тук идвате вие, с вашите радости и искрени пожелания, с подкрепата, която сте готови да окажете на всеки... Радвам се, че и виктрес се появи, за да докаже, че мамите на близнаци са смели и яки!  Hug
На всички близнашки мами и на тези, дето са се мъчили бая повечко пъти от нас  Heart Eyes: приятен и топъл уикенд!!!!!   bouquet     

# 268
Момичета....благодаря ви от сърце за хубавите пожелания за нашия рожденник.......Ох....винаги този ден ми е като двоен празник........Не само ми се роди дете...но и аз станах МАМА.......Не е лесно да станеш мама, както може би повечето хора си мислят.......Докато нямахме дете...какво ли не обещавах...Че ако имам дете ще го науча аз на география(любимият ми предмет), таткото ще помага по математика, че ще му дадем цялата си обич, че ще го гледам като писано яйце.......И...не знам.....Но е факт,че човека до сега се увлича по географията,а математиката му е любим предмет........И двата предмета са му на сърце и се справя с тях от раз......Факт е ,че и когато се роди....колко хора бяха над него........Брат ми - и до ден днешен Вили му е любимия племенник - играят по интеренет заедно, играят и като са заедно на футбол, брат ми го взима с него на работата му и го разхожда с колата....Девера ми пък... - черпал е 2 дена всички съседи,че е станал чичо едно време. Лъчо тогава е бил много грипозен и с висока Т, не е могъл да стане от леглото...но за сметка на това новоизлюпения чичо - 3 дена не бил отрезнял......Толкова мили спомени....Щастлива съм,че ги имам........

Мама...днес цял ден се вихри в кухнята......Аз почти цял следобед спах, а тя милата......наготви за тържеството довечера с девера и семейството му. Питка меси, сладко прави, да ми е жива и здрава още дълги години........Хубаво и ние да глезим децата си......Да си се похваля сама(нали ПР-ката ми умря - демек циганката дето ме хвали) имам нова готварска печка...Майка и свикна вече как се готви, но аз .....като си замине мама ще я разучавам...... Утре сме на заведение с приятелчетата на Вили за рожденния му ден и купона продължава и утре при нас.

Ще се включа с повече неща - довечера или утре... - да обесня за нашите заеми, да се скарам на Сватята,че не ме взе и мен на шопинг-терапия..... и т.н.

Обичам ви ,момичета......Щастлива съм,че ви имам! МНого!

Да ви почерпя......

# 269
Честит рожденик на мама Цоцоланка - много здраве икъсмет за милото ти момче.

Общи условия

Активация на акаунт