МНОГОДЕТНИ МАМИ 31

• 17 133
  • 316
  •   1
Отговори
# 225
  • Не съм от тук и съм за малко
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЦВЕТА! МНОГО МИР И ЛЮБОВ ОКОЛО ТЕБ!

# 226
Цвете, на многая лета! Hug

# 227
Миличката майчица...
Господ да й пази дечицата!

# 228
  • Варна

Един закъснял поздрав и от мен за Цветето!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си!
Смелост - да ги осъществяваш!
Търпение, за да ги постигаш
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Много ми е мъчно за Жанет.Не я познавах,но като гледах снимките ...от цялото семейство лъха една доброта ,едно спокойствие.Само тя ми е пред очите.Още една млада душа си отиде.Нека там където е сега да намери своя мир и спокойствие.Поклон.

# 229
и от мен позакъсняли поздрави за рожденичките
Честит Рожден ден Кабо Алма и на мама Чико!!
Честито и на днешните рожденици- Мама Маня,Наталчето на Красим и Ива на КрасиМира!!!

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 12:45 от Тъща 3

# 230
  • През девет земи в десета

Здравейте мами,пуснах един пост и в отчетната, с момичетата там няколко пъти сме събирали парички за нуждаещи се майки и дечица,предполагам,че почти всички ще откликнат на призива да помогнем на семейството на Жанет!

Аз мога да се похваля,че Цвети е доста по-добре,но да не дърпам дявола за опашката,че още не сме се закрепили напълно!Сега трябва много да я пазя да не се разболее отново.

Алмичке аз ли не разбрах,но как така ще изписват свекърва ти,тя нали не е дошла в съзнание,как ще се справяте у дома или то в тая държава никой за нищо не го е грижа,оставят те да си трошиш главата и това е !? #Crazy
Между другото, навършвам 45 години и ако беше по бай-Тошово време, можех да се пенсионирам като многодетна майка.  Mr. Green Неперменно щях да се възползвам от възможността, за да дразня мъжа ми, че е женен за пенсионерка. Mr. Green Mr. Green
То това не е зле като идея,но и пенсията да е прилична,тогава предполагам повече жени ще се съгласни да раждат повече от две деца,а не хем деца, хем 40 години трудов стаж,хем не те искат никъде на работа,а за капак в детските градини няма места Wink

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 12:02 от Пиги®

# 231
мили мами,
мога ли да се присъединя към вас?
на 4 юли чакаме трето крокодилче Laughing

# 232
ДОБРЕ ДОШЛА ВИКТРИС - и ние ще чакаме с теб крокодилчето! Hug  bouquet
Цвете - убий ме - не съм и предполагала че си на 45 - все си мислех че нямаш 40 Blush Все така млада да изглеждаш. И на 80 с малка черна рокля да те виждаме! Mr. Green
Ние сме болни - Кристиян от неделя е с неговата си температура а от вчера сме на инжекции. Мирела цяла нощ рева от зъб - преден - възпален венец и не може нито да се храни, нито да се пипне зъба. Та и на нея и сложиха посред нощите една инжекция че да спи поне.
Днес ще ходим на зъболекар и ще видим какъв е проблема.
Та така - оплаках се набързо Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 12:22 от JuliS

# 233
  • София
Ех,Джули,все нещо да има та да не сме спокойни.Надявам се скоро да сте пак всички в добро здраве  Praynig

Добре дошла на Виктрис!Разбира се,че те приемаме,иска ли питане!?То с тези сладки близнаци наоколо направо да ви се ненарадва човек.Много харесвам близначета.Може би ще бъда баба на такива е,в близкото-далечно бъдеще  Wink

Пиги,дано се закрепи вече Цветето,че и ти се умори покрай нея.

ЧРД на днешните рожденници МАМА МАНЯ,НАТАЛЧЕТО И ИВА!Много да са здрави и усмихнати!

# 234
Поздрав на днешните рожденници Маня, Наталка и Ивето!
Виктрис, добре си дошла - и да пишеш често, ей!
Пиги, благодаря че си сложила в подписа си сметката - макар форумските многознайки да твърдят разни неща, по мое (и не само) мнение ще са нужни парички....

# 235
Цитат
Здравейте момичета и момчета!
Току що се връщам от погребението на Хепи мама! Не мога да изкажа болката и опиша цялата тази трагедия! Плаках за всяка една от вас!
Молете се за Тодор поне той да се оправи, така болката ще е по-малка. Той е добър човек и заслужава да се оправи и да се радва на децата си!
.......................................
....Обръщам се с апел към всички членове на този клуб, нека се сплотим, нека да помогнем на това семейство! Никоя от нас няма да натрапи в лицето на роднините паричките, които сме събрали. Всичко става по банков път. Повярвайте ми на погребението чух много неща - тези хора имат нужда от пари, нека да им помогнем в труден момент!
.....................................

Цитирам това мнение и тук, за да потвърдя думите на Пешеходката.Аз също се притеснявах да не ги обидим, но вече съм сигурна, че на този етап имат нужда от този жест.Поне това можем да направим.

# 236
Били едно и също сме чели........
Точно това исках да кажа, че и момичетата от клуба в ДИР-а също ще събират и изпращат средства, вече писах и там.
Извинете момичета, че така нахълтваме в темичката ви  Embarassed Embarassed Embarassed

# 237
Поздрави на днешните рожденички,да са много щастливи!!!

Виктрис,добре дошла,колкото сме повече,толкова по-добре,а и при нас е весело,ще ти хареса Hug

Пиги, благодаря че си сложила в подписа си сметката - макар форумските многознайки да твърдят разни неща, по мое (и не само) мнение ще са нужни парички....
Разбира се,че ще са нужни,разходите по погребението са минимум 700лв.,лечение на децата/защото ни е ясно как стоят нещата по болниците/,таткото има нужда от лечение/което вероятно също ще трябва да се заплаща /и дали ще може да работи след това ,дечицата остават с един родител по-малко,а са трички/ясно е какви средства са необходими за нормалното им отглеждане/,бабата ли да работи , да изкарва пари за прехраната или да гледа децата Peace

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 16:26 от Пиги®

# 238
Честит празник на днешните рожденници! Да са живи и здрави и много късмет! Hug Hug

Виктрес, добре дошла и тук!  Hug

Аз пък утре почвам великата работа, така че стискайте палци да се справя!

# 239
Nadiaeuro,ще стискам палци и още как,знам какво е !!! fingerscrossed

Днес май прекалявам,ставам от компа,утре пак съм на линия!!!! Kissing Heart

Редактирам си поста,че и без това станаха в повече днес,току що си направих регистрация в ePay,за да мога да превеждам пари от вкъщи,без да се разкарвам до банката или пощата,лошото е,че не приемат карти на ДЗИБанк,но работят поне с Пощенска банка!

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 20:06 от Пиги®

Общи условия

Активация на акаунт