Казвам се Мая и имам дъщеря на 7 месеца - Анита. Живеем в село Лозен. Много бих се радвала да се запозная с други мами от селата около София

, а знам, че тя има внуче. Много са мамите от Лозен във Форума, но малко си признават, кой си мисли, че не е "елитно " да кажеш, че си от село, кой бяга и т.н. Не ме е срам да кажа, че живея в Лозен, дори съм щастлива, няма по-добро място за отглеждане на дете - чист въздух, тишина, животинки, имаме си от всичко. Аз съм от Горни Лозен.
Лошото на нашата къща и е че е много на високо и улицата е кофти, но иначе лятото на Митко му беше много добре там и това лято ще е така. А Сукарица е поляната, която е в най-горния край на селото и която от една-две години е застроена и вече няма поляна
Наистина ще се радвам да се видиме............само да се затопли времето. На мен Лозен ми е доста престижен...............като погледнете цените на имотите там. А и в София е само смрад и кучешки лайна. Митко сега прохожда и направо ме е страх да го пусна на земята да ходи