Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 129
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Zory, да, това са "екстрите" на Соломоновите острови!
c-mira, ох, много е гадно, дано наистина мине по - леко. И Вико много бързо вдига над 39 и като има температура съм мепрекъснато на тръни. Повечко течности й давай и не я насилвай да яде.

# 121
Ох нещо ми се скапа форума и от 1 час немога да влезна  Confused

honey_bee ,мерси за информацията  Hug дано да вземе поне този вирус да ни пропусне ,че до тук всичките ги уважихме  Tired

Хайде и на Емката и на Дани ,бързо оздравяване желая , вече направо лошо ми става като прочета за болно дете  Sad В други моменти човек си казва -абе така е всички се зблъскваме с настинки, вируси ,нормално е ама тук в последните месеци направо е прекалено . Незнам нарочно ли се пускат тези вируси ама вече не се издържа  Close

lily_b , вкара малко ,,надежда ,, в живота ми  Crazy току виж и мойто диване вземе ,че се представи прилично в самолета  Flutter все пак щом в градината слуша явно го може  Thinking ама умело си крие възможностите от мен  Joy незнам.

# 122
Леле, колко болни има  Tired Бързо оздравяване на всички  Hug

Кали, много интересен разказ  Grinning Явнов се пак е било хубаво  Grinning

И на мен напоследък много ми липсва Маги. Ето снощи остана при майка ми и днес ще е в нас. Еми толкова празна ми изглеждаше къщата снощи  Tired А за любовни обяснения аз ще почакам. И то не за друго, ами мойта щерка си плямпа още по бебешки  Laughing Но целувки и прегръдки получавам до насита  Mr. Green

Мила, направо не знам как издържаш на този режим  ooooh! Аз щях да съм се гръмнала до сега ooooh!

А за второто няма какво да ви говоря  Mr. Green На мен бременността ми беше едно от най-приятните и вълнуващи преживявания  Grinning Дори си мисля, че няма да се сдържа и след няколко години /повечко този път/, може ад ес замисля и за трето  Mr. Green

В тази връзка, Кети, да кажеш веднага какво казаха докторите  Hug И аз имах едно прокървяване, но ми дадоха седмица болничен и магнезий един месец. Беше се получило леко отлепаване на плацентата. Но до края други проблеми не съм имала  Grinning

А за срещата в неделя дали приемат резервации по телефона без капаро newsm78

# 123
Айде още един болен да добавя Sad  Cry
Егати, нищо му нямаше вечерта, легна заспа и към 2 пареше като фурна Sad дадохме нурофен, до 4.30 правихме геройски опити да го приспя, обаче не става, накрая явно свали температурата и скочи и почна "таваме, таваме" и аз го питам какво ще правиш като станем, а той "отиваме павим кафе", щот си знае, че това е първото след ставане Simple Smile Та баща му стана и са играли от 4.30 до 7.30  Shocked поне поспах 3 часа  Confused и като го питам защо не го е сложил да спи - ми Боби не бил искал и да не ме събудели  Stop хем ми мило, че ме щади, хем пък и Бобата цяла нощ не е спал и ми е притеснено... И цял ден ака на всеки час, не е разстройство, уж.
Отиваме сега на лекар да видим какво ще ни кажат.
Снимки - е тая ми попадна в един увеселителен парк бяхме и имаше шоу с птици, страхотно беше, а на боби щяха очите да му изпаднат, ех, спомени спомени Simple Smile Там е целия албум (към 600 са Simple Smile )
Дано всичките ни дечица бързо се оправят  Praynig, аз заминавам при педито

# 124
Пожелавам на вси4ки болни4ки бързи4ко оздравяване Hug
Аз пък днес мисля да си слагам спирала.После ще пиша как е минало.
Дейзи ми се губи newsm78

# 125
Здравейте.Аз доста отдавна не съм ви писала,защото пак съм в период на нямане на време за интернет.Знам че тук повечето се познавате отдавна и сте си доста близки,а аз съм малко антисоциален тип и не пиша много често.Но все пак ми е приятно с вас и се чувствам добре че мога да споделя нещо за детето или за мен и да прочета полезни съвети и интерсни истории.Ох,нещо се разчувствах Embarassed Simple Smile
Едвам успях да наваксам с четенето.Много теми съм пропуснала,но ще гледам да наваксам.
Съжалявам че има толкова болнички.Дано бързо да оздравяват.
Кетито,стискам ти палци всичко да е наред.Аз само ще кажа че мен серклажа ми спаси бременността и в моя случай беше добро решение.Така че дори и да се наложи да ти правят,не се тревожи,няма нищо страшно в процедурата като такава.Все пак дано да нямаш проблеми и да не се налага някаква намеса.
Ние в момента сме в един супер готин хотел в Сандански,малкия заспа и намерих време за тихи и кротки занимания,като форума Simple Smile От вчера сме се отдали на пълен релакс,басеини,масажи,почивка с пълна сила.Тук мога да изкарам сигурно цял месец без да ми омръзне.За съжаление обаче след няколко дни си тръгваме.На Виктор също много му хареса.Едвам успяваме да го извадим от басеина.Даже мисля че влюби в една кака от детската градина,така прехласнато я гледа че... Rolling Eyes Laughing
И така...Пожелавам ви приятна вечер.

# 126
Tweety,страхотни снимки  Hug плажните ми напълниха душата  Grinning Личи,че сте изкарали много приятно и Бобата изглежда много щастлив! Grinning

# 127
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша. Много болнички, бе. Бързо да оздравявате. Hug
Tweety, добре завърнала се! Много сладък Боби. Сега разглеждам и другите снимки. Heart Eyes
Ели, надявам се през почивните дни да успеем да се видим. Сега уж сме здрави. Само грипът ме притеснява малко, но много се затъжих за теб. Hug
Калина, чакам и аз снимките. Много ме заинтригува. Simple Smile
Teddie, благородно ти завиждам. Simple Smile
Мила, вярно няма по-изтощително нещо от недоспиването. Аз май не съм разправяла как преди месец-два май беше Габи пак ревеше една вечер и аз без да се усетя съм и казала Преско няколко пъти, докато я умолявам да млъкне. ooooh! Чак на третия път се усетих, мъжа ми ми направи забележка даже. Та той ми каза, че три пъти поне така съм и казала, аз помнех само последния. Embarassed Въобще много е гадно. Сега повече спим у нас, слава Богу. Praynig
За двете деца-знаете при нас как стоят нещата, но за нищо не съжалявам. Ето вчера сложихме Габи в паяка за първи път. И Преско като я засили тя вдига краката и чака да се блъсне в нещо и умират от смях и двамата. Въобще вече е много забавно в повечето време. Е, и проблемите са двойни, но за децата всичко си струва. Heart Eyes После ще кача снимки и ще ви пусна.
Напоследък не мога да седна пред компа, Преско веднага идва да иска да му пускам Baby Einstein и аз предпочитам въобще да не сядам, че и той да не прекалява.
Оф, и още неща исках да пиша, ама ги забравих, пък и дълго стана.  Hug

# 128
Ееее Кате снима ли ги с проходилката  Grinning ще умра от смях  Joy представям си какъв купон е във вас  Crazyдавай снимките  Hug Иначе ,че им бъркаш имената е нормално, а и все пак е нощ просъница ,умора -простено е,пък и Габи не разбира толкова,а аз колко тъпо съм се чуствала един два пъти в изблик на нерви тръгвам да се карам на Алекс и му викам Мони или обратно беше незнам ама така се сплетох та ме гледаха и двамата като изпадали германци и  се чудят на кой говоря пък то ми стана смешно та се и разхилих и съвсем се ошашавиха и децата  Crazy

Teddie , страхотно е ,че сте си организирали такава почивка  Sunglasses хубаво изкарване на останалите дни и непременно да пуснеш снимки после  Hug

Кетито не се появи тази вечер да каже как е минал прегледа  Confused дано всичко да е наред  Praynig

Зоуи ,и ти се затри нещо ,чакаме да кажеш как мина манипулацията  Wink

Алекс нещо тази вечер пак редичко се изака  newsm78 а все още е на диета ,дано да е инцидентно - да нямаме 2 -ра серия ,че незнам. Аз от боледуването имам и положителни резултати  Flutter изчезна ми корема  Crazy и съм много доволна ,на килограми съм свалила почти 2 и сега съм много стимулирана да продължа да се храня по внимателно и или така да се позадържа или да смъкна още малко ,че напоследък така се бях освинила ,че неможех да се понасям Tired

Сега отивам снимките на Tweety да гледам ,че до сега имахме гости и не успях  Grinning

# 129
  • София
Ето ме, тук съм  Hug Много ви благодаря, че ме мислихте. Изглежда помогна Heart Eyes
Няма да ми правят серклаж. кървенето е от раничката. Иначе  входа на шийката е непокътнат. И бебчето е добре. Доктора каза , че и секс мога да правя  Joy
Питах го за пола, но каза, че преди 20-та седмица не можело да се каже  Crazy А предишния път ми казаха в началото на 4-тия месец. Както и да е.  Аз в Понеделник съм в Токуда. На 13.02 съм на фетална морфология, та все ще разбера Wink важното е , че е добре , пък каквото- такова Peace

Кумовете ни бяха на гости и цял следобяд приготвях вкусотии и нямах време да пиша Sunglasses Голама игра падна, дени пощуря Crazy Заспа в 12.30.

Кате   а пък дени като види братовчедка си в проходилката и тои се качва в неговата  hahaha, да не остане по-назад.

Не съм ви казала колко ми е кеф от миялната  Laughing еййййй, и аз съм бял човек вече. Оттатък ми се мият чинийте , а аз на компютъра Blush Такива чисти чаши не бях виждала Shocked а пък едни купички от алпака ги извадих като нови Shocked
Абе минах един век напред hahaha

Tweety  , ~ Галя ~ Здравейте Heart Eyes Много ми липсвахте Hug

Ей, един оздравява , друг се разболява Confused Пфу, напоследък само това пишем. изглежда си има грипна епидемия и тук Rolling Eyes

# 130
 ketito ,супер много се радвам  Heart Eyes Hug

а за миялната спор няма , страхотна работа си е  Grinning и аз в момента мия чиний  Wink

# 131
Айде добро утро,

бях командировка два дни в Сливен и ми стопиха лагерите от бачкане  Crazy под такова напрежение и притеснение бях, че се чудя как оцелях въобще. Детенце спа при баба си, щото баща й е неспособен да я завива по 10 пъти нощем и ме беше страх да не простине / че нали сега е по-кекава/. Та вечерта се разплакала за мене, през нощта няколко пъти пак се будила и плакала, а като ме видя снощи ме блъсна и избяга от мен. Мина й след 5 мин., но много ми домъчня  Confused

Много ми е кофти за всички болнички, дано бързо се оправят  Praynig

Туити, радвам се че пак се появи  Hug снимките нямам време сега да гледам, ще си ги оставя някой път на спокойствие да ги видя  Grinning

Кети, радвам се, че няма нужда от серклаж, и мен така ме плашиха цялата бременност, пък се измъкнах  Wink

И още нещо имах да пиша, но забравих какво беше  Crazy после като ми остане време ще се влюча пак да досаждам  Grinning

# 132
ДобрЮтро милички Hugдоколкото е "добро" утрото за мен,която отново не съм спала.Вече обмислям варианта да не си лягам изобщо Joy

За болестите -наистина сме в епидемия-едни оздравеят,други се разболеят-стискам силно палци за всички и ми е много тъжно Praynig

Нелче Heart Eyes много се радвам  Heart Eyes,че сте добре с бебо  Heart Eyes
За миялната също-аз май съм единственото същество,което мрази да зарежда миялната машина Rolling Eyesи предпочитам да си измия чиниите(като са малко)а като са повече мъж ми зарежда и после вади от миялната.

Катенце  Heart Eyesпусни снимки -много е мило как описваш,че се люлеят Hug

Мики  Heart Eyesтака е,аз също не бих изобщо лишила Б от почивка и винаги го взимаме с нас ,не мога да си се представя например в басейн без него-той толкова обича водата.Но за едно уикендче примерно в Париж или Рим(където не е толкова място за деца) само с мъж ми съм почнала да си мечтая Heart Eyes

Зоичка Heart Eyesуспех със спиралата Hug

Галче Heart Eyes и аз съм се спекла и само очаквам и Б да се разболее,но не сме прави,трябва да мислим позитивно Hug

Танче  Heart Eyesстрахотни снимки,много сте готини с адаша а и ти много си отслабнала  bouquet
Тези в Порт авентура много ме умилиха,как се радвате на птиците.Видях ,защо освен ,че е добро дете Боби ви е дал да видите Барселона-ами той се вози в количка Peace,моя Боби никога не е признавал количката,като средство за придвижване Joy

Теди Heart Eyes радвам се,че се забавлявате-даже ако споделиш подробности за мястото ще е страхотно,в кой хотел сте,колко градуса е басейна за деца и помещението,имали детска площадка,детски кът..................

безброй целувки на всички Heart Eyes

# 133

Леле Мила , вземи се вдигни и отиди на почивка за една седмица АБСОЛЮТНО САМА Naughty и  тогава няма да имаш нужда от антидепресанти
нали сега е по-кекава/. Та вечерта се разплакала за мене, през нощта няколко пъти пак се будила и плакала, а като ме видя снощи ме блъсна и избяга от мен. Мина й след 5 мин., но много ми домъчня  Confused

И на мен ми домъчнява  , когато Ели умишлено ме игнорира вечер - като чуе ключовете хуква като бясна и вика ТАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ. Ако съм сама - ме поглежда въпросително "Къде е тати?"..... След малко ми се лепва за крачола , но тази и реакция ми къса сърцето.Доста размишлявах над това Thinking - успокоявам се с мисълта , че  е свикнала от самото начало вечер да посреща само баща си .........или се опитва да ме накаже , че ме няма по цял ден newsm78......... Снощи я подхоних да и сложа капки , а тя избяга търсейки баба си и  се скри зад нея. Rolling Eyes
Знам че няма все аз да съм център на вселената , но този преход ме натъжава.....да не кажа , че ме измъчва.Гледам като се прибера да посветя цялото време на детето си (даже умишлено си изключихме нета у дома) , е Embarassed спестявам си един час приспиване , но...с баба си заспива на петата минута ( от скука).Сутрин си отделям също колкото се може повече време за нея.Но пак ме тресат угризения , че я пренебрегвам и ми се въртят едни глупави мисли , че ще иска баба си повече от мен. Rolling Eyes

Всяка вечер с баща и си лягаме умислени и тъжни.Констатираме , че детето ни става все по-самостоятелно и мисълта , че някой ден ще сме ненужни ни потриса.....

Стига глупости - май ни е време за второ newsm78
Една позната  водена от чисто егоистично чувство реши че иска второ дете , когато сина и стана на 13г. Тогава осъзна , че скоро той ще си тръгне по пътечката , а те ще останат сами и сега усилено работят върху ново бебе.А сина им ревнува.
Пак си изсипах обърканите мисли....отивам да работя
чаооо Hug

# 134
Здравейте, милички!  Hug

Цеци, Дейзи, стига с тези мисли. Всичко е в реда на нещата. На моменти и на мен ми става кофти от подобни неща, но пък бързо се освежавам, като си кажа, че това е част от развитието им и ако не е така, повече щях да се притеснявам. Криси и тя ми се сърди понякога или пък предпочита татко си, но това е положението. После нещата се обръщат в моя полза и така.... А за капките, Цеци, и аз щях да бягам, ако някой ме гони с шише капки за нос  Joy

Кетито, браво, че е наред всичко! А за миялната - хехе, голям рахат си е  Joy

Зоуи, къде си да пишеш как е минало със спиралата? Аз се чувствам добре с хапчетата за сега Wink Само че първият път като ми дойде, си ме болеше пак. Не като преди, но все пак  newsm78 След няколко дни чакам пак да ми дойде (за 2ри път откакто пия хапчета) и ми е интересно как ще е. Може ли мамите, които ползват хапчета да кажат, ако помнят, как е бил първият им М. Веси, къде си;)

Иначе за приказките и любовните обяснения - и ние ще има да почакаме, че за сега си бърбори само на бебешки. Силата ни е в пеенето  Sunglasses Уцелва безпогрешно всякакви мелодии, които чуе, но с ла-ла-ла пее или някакви си думички на бебешки.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт