c-mira, ох, много е гадно, дано наистина мине по - леко. И Вико много бързо вдига над 39 и като има температура съм мепрекъснато на тръни. Повечко течности й давай и не я насилвай да яде.
дано да вземе поне този вирус да ни пропусне ,че до тук всичките ги уважихме 
В други моменти човек си казва -абе така е всички се зблъскваме с настинки, вируси ,нормално е ама тук в последните месеци направо е прекалено . Незнам нарочно ли се пускат тези вируси ама вече не се издържа 
току виж и мойто диване вземе ,че се представи прилично в самолета
все пак щом в градината слуша явно го може
ама умело си крие възможностите от мен
незнам.
Бързо оздравяване на всички 
Явнов се пак е било хубаво 
А за любовни обяснения аз ще почакам. И то не за друго, ами мойта щерка си плямпа още по бебешки
Аз щях да съм се гръмнала до сега 
Дори си мисля, че няма да се сдържа и след няколко години /повечко този път/, може ад ес замисля и за трето
И аз имах едно прокървяване, но ми дадоха седмица болничен и магнезий един месец. Беше се получило леко отлепаване на плацентата. Но до края други проблеми не съм имала 

дадохме нурофен, до 4.30 правихме геройски опити да го приспя, обаче не става, накрая явно свали температурата и скочи и почна "таваме, таваме" и аз го питам какво ще правиш като станем, а той "отиваме павим кафе", щот си знае, че това е първото след ставане
Та баща му стана и са играли от 4.30 до 7.30
хем ми мило, че ме щади, хем пък и Бобата цяла нощ не е спал и ми е притеснено... И цял ден ака на всеки час, не е разстройство, уж.
Там е целия албум (към 600 са
)
, аз заминавам при педито 
От вчера сме се отдали на пълен релакс,басеини,масажи,почивка с пълна сила.Тук мога да изкарам сигурно цял месец без да ми омръзне.За съжаление обаче след няколко дни си тръгваме.На Виктор също много му хареса.Едвам успяваме да го извадим от басеина.Даже мисля че влюби в една кака от детската градина,така прехласнато я гледа че... 

Чак на третия път се усетих, мъжа ми ми направи забележка даже. Та той ми каза, че три пъти поне така съм и казала, аз помнех само последния. 
После ще кача снимки и ще ви пусна.
ще умра от смях
представям си какъв купон е във вас
давай снимките
Иначе ,че им бъркаш имената е нормално, а и все пак е нощ просъница ,умора -простено е,пък и Габи не разбира толкова,а аз колко тъпо съм се чуствала един два пъти в изблик на нерви тръгвам да се карам на Алекс и му викам Мони или обратно беше незнам ама така се сплетох та ме гледаха и двамата като изпадали германци и се чудят на кой говоря пък то ми стана смешно та се и разхилих и съвсем се ошашавиха и децата
хубаво изкарване на останалите дни и непременно да пуснеш снимки после 

а все още е на диета ,дано да е инцидентно - да нямаме 2 -ра серия ,че незнам. Аз от боледуването имам и положителни резултати
изчезна ми корема
и съм много доволна ,на килограми съм свалила почти 2 и сега съм много стимулирана да продължа да се храня по внимателно и или така да се позадържа или да смъкна още малко ,че напоследък така се бях освинила ,че неможех да се понасям 
Много ви благодаря, че ме мислихте. Изглежда помогна 

А предишния път ми казаха в началото на 4-тия месец. Както и да е. Аз в Понеделник съм в Токуда. На 13.02 съм на фетална морфология, та все ще разбера
важното е , че е добре , пък каквото- такова 
Голама игра падна, дени пощуря
Заспа в 12.30.
, да не остане по-назад.
Такива чисти чаши не бях виждала 
Много ми липсвахте 
под такова напрежение и притеснение бях, че се чудя как оцелях въобще. Детенце спа при баба си, щото баща й е неспособен да я завива по 10 пъти нощем и ме беше страх да не простине / че нали сега е по-кекава/. Та вечерта се разплакала за мене, през нощта няколко пъти пак се будила и плакала, а като ме видя снощи ме блъсна и избяга от мен. Мина й след 5 мин., но много ми домъчня 
снимките нямам време сега да гледам, ще си ги оставя някой път на спокойствие да ги видя 

после като ми остане време ще се влюча пак да досаждам
доколкото е "добро" утрото за мен,която отново не съм спала.Вече обмислям варианта да не си лягам изобщо 

много се радвам
,че сте добре с бебо 
пусни снимки -много е мило как описваш,че се люлеят 
така е,аз също не бих изобщо лишила Б от почивка и винаги го взимаме с нас ,не мога да си се представя например в басейн без него-той толкова обича водата.Но за едно уикендче примерно в Париж или Рим(където не е толкова място за деца) само с мъж ми съм почнала да си мечтая 
успех със спиралата 
и аз съм се спекла и само очаквам и Б да се разболее,но не сме прави,трябва да мислим позитивно 
страхотни снимки,много сте готини с адаша а и ти много си отслабнала 
,моя Боби никога не е признавал количката,като средство за придвижване 
радвам се,че се забавлявате-даже ако споделиш подробности за мястото ще е страхотно,в кой хотел сте,колко градуса е басейна за деца и помещението,имали детска площадка,детски кът..................
и тогава няма да имаш нужда от антидепресанти
- успокоявам се с мисълта , че е свикнала от самото начало вечер да посреща само баща си .........или се опитва да ме накаже , че ме няма по цял ден
......... Снощи я подхоних да и сложа капки , а тя избяга търсейки баба си и се скри зад нея. 

Само че първият път като ми дойде, си ме болеше пак. Не като преди, но все пак
След няколко дни чакам пак да ми дойде (за 2ри път откакто пия хапчета) и ми е интересно как ще е. Може ли мамите, които ползват хапчета да кажат, ако помнят, как е бил първият им М. Веси, къде си;)
Уцелва безпогрешно всякакви мелодии, които чуе, но с ла-ла-ла пее или някакви си думички на бебешки.
Препоръчани теми