Люта зима вън вилнее,МАРТЕНЧЕ на топло,през прозореца се смее!

• 12 105
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте  Hug

Мики, дано бързо се оправя Алекс  Peace Аз за повръщане зная от нашето педи Vomitos heel - хомеопатично, има го и на свещички - при нас действа безотказно, спира повръщането от раз!

За спането - Ема си спи в нейното легло, с решетки е все още. Не иска да спи при нас, за което сме доволни и двамата с баща й.

Храненето е като при повечето дечица - на приливи и отливи Simple Smile Иначе тя яде: 8:30-9:00 сандвич/ кус кус/ или нещо друго в яслата, на обяд 12-12:30 - в яслата каквото има/ у нас основно ядене, 16:00 сандвич/ мляко с бисквити/кремче; 20:00 супа или нещо друго, което съм й приготвила. Пие сок в 11ч ако е у нас, ако е на ясла й го даваме като се прибере вечер. Тежи към 12 кг. Но иначе Ема още пие мляко вечер като си легне, нощем или рано сутрин ( между 5 и 7 ) Rolling Eyes като бебе е  Confused

На гърне ходи, казва си сама, но и често забравя да каже, ако се е заиграла. В яслата също ги слагат по строй на гърне. Не помня от кога не не се е нааквала в гащите или памперса. Но не сме махнали памперса все още.
Веси, тези гащи, които си решила да купуваш не стават -  пропускат като обикновените. Ние имаме един - така си стоят в шкафчето.

# 46
  • In the jungle out there..
Аз пък съм с една малка купичка за супа и една чинийка за кафе hahaha Joy

Е това просто ме уби Joy hahaha Joy  rotfImbo smile3532 rotfImao

# 47
Добро утро  Hug
Тази нощт се наспахме  Grinning нямаше приключения /е не всички де аз снощи пак до 3 седях на компютъра ,ама това е друг въпрос Crazy/
Калаза вчера от както му дадох натриевия цитрат не е повръщал  Whistling /поне за сега / -благодаря ти ,че ми го каза  Hug защото няшия педиатър на дегана разчиташе ама не стана номера . Вчера му купих безмлечна оризова каша и сутринта това е закусвал ,доста му се услади след вчерашния глад  Crazy искаше и допълнително ,но не посмях да му дам ,че да не му дойде много така изведнъж.

Darling , мисля ,че това не е новия вирус, разбрах ,че той бил с Т. 39-40 градуса и главоболие около 3 дни и след това хрема и кашлица  Tired /не съм 100% сигурна ама така ми каза някой тези дни  newsm78/

Jessy I , ние нали преди пътувахме всеки месец и историята с багажа съм я оттренирала  Joy ама сега отиваме само за 5 дни и да ти кажа няма да нося почти нищо защото нали килограмите са ограничени и ще гледам за навръщане да имам място да си донеса повечко неща. За мен и за Боби в една раничка ще сложа по 2-3 ката дрехи ,а за децата в едно куфарче на Симона на Барби има което е компактно ,но събира доста та там и на двамата дрешки ще сложа и това е .

Zory ,педиатъра ни каза разгазирана кола или фанта лимон да му давам и да ти кажа първия ден давах кола защото само това имах и докато се прибере Боби да донесе чайчета нямаше как да излизам с него ама сега разни други течности давам ,че той и без друго си е щтръклица само колата му липсва и ще трябва да се гръмна  ooooh! Вечерта повърна ,вдигна 37.5 и в това състояние в 10 вечерта е скачал половин час на леглото без да спре. Аз му се карам хващам го той започва да плаче отскубва се от ръцете ми и както си плаче си скача  #Crazy  просто луд умора няма, /само се поти  Joy/

За спането много ме е яд ,ние добре си го бяхме научили спеше си в детската стая със Симона и само сутрин пристигаше при нас ,но сега заради ремонат махнахме бебешкото легло и той си спи на голямо обикновенно ,но под него сме сложили няшия матрак от спалнята долепен и развалихме дисциплината отвсякъде . Сега си е непрекъснато при нас и какво ще правиме като се преместиме в другата стая ние незнам. А най големия проблем е ,че неможеме да го удържиме да спи на легло  ooooh! влече си го земята и това си е всяка нощт от неговото  легло минава през нас и най сладко си спи на клима ,без да преувеличавам абсолютно всяка нощт го намираме долу по един или два пъти,честно ви казвам направо ми омръзна  Tired нещо ще мислиме да го преграждаме ли и аз незнам newsm78...

# 48
Здравейте,

сега докато си отметна задачите от миналата седмица направо разногледа станах, а и утре командировка трябва да ходя  Tired много съм щастлива от факта, че сутринта Али не се разплака като тръгвахме с баща й, очаквах големи истерии, че нали 1 седмица бяхме нон-стоп заедно, но се размина някак си.

Нощем спи най-вече при нас. Ако заспи вечерта в хола, докато зяпаме тв я слагам в нейното легло, тя по някое време се събужда и ревва, та я слагам при нас, а беше време, когато я оставях да се нареве, но не я взимах, сега обаче нямам сили. Лошото е, че много зачестха шутовете дето ги отнасяме, най-редовно ме рита в главата, а преди няколко вечери ми наби една главичка в носа, направо видях зезди посред нщ  Crazy

Кали, пускай снимки  Grinning

Друго какво да ви кажа....вчера я дадохме за 2 часа при свеки и тя я научила да дава витамините на котката в устата, направо лошо ми стана, хванала наш'та котката за опашката и бута ли бута в устата, а той пък седи и не бяга  Crazyголям цирк е сега последната й мания...преди известно време баща й подарил на майка една кутия бонони барабар с плика, нашта девойка видяла и решила, че това е черна несправедливост спрямо дядо й и му извадила там от един шкаф в кухнята плик и на него. Сега не дава на никой да излезе от вкъщи без да му даде плик, почва да писка "пииик-пиииик" и търчи в кухнята и носи, аха да излезеш и тя решава, че трябвада го смени, взима го, тича обратно и така по 10 пъти  Crazyна всички чантите са ни пълни с пликове  Crazy

Мики, как е дребен? ако искаш да търся рецептата с тая гадост против обезводняване дето Али я пиеше по 1литър на ден. Ааа ти си писала докато постна.

# 49
Дейзи ,благодаря ако нещо се наложи ще пиаша за рецептата да ми казваш ама все се надявам да минава вече  Hug а това с пликовете ме разби  Joy  ама страшни и идват на главата на Али направо ме збърква  Heart Eyes

Кали и аз да се наредя в чакащите за снимки  Hug

Тася ,то това с чинийката и купичката найстина мнго смешно звучи, ама със сутиените какво правиш ? Rolling Eyes

# 50
Дарлинг, това са гащичките
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=167&products_id=1954
А за БамбиноМио има много противоречиви мнения за изпускането. Имам колежка, която ги ползва от началото за новородено. Тя прилага ЕБХ и кара с тях, за да не пере постоянно. Тя е много доволна. Та съм решила да взема едни за проба. Но ще трябва да я завивам с одеало. че, ако опика чувала, имам само един за смяна  Laughing

Магдаленка си спи в нейното си легло. Макар, че от време на време ми прави номера посред нощ да мрънка и аз в просъница я бутам при мен, за да продължа да спя  Laughing Но напоследък гледам да не й уйдесвам на акъла в това отношение. Пък как ще е в новия апартамент, като ще е в отделна стая не знам  Rolling Eyes

А за играчките не знам много как е. Нали майка ми я гледа  Rolling Eyes Но ми се струва, че не й дреме много  Laughing Нея й дай да се катери и пързаля. А катерушките и пързалките няма кой да й ги вземе  Laughing

# 51
  • София

Тася ,то това с чинийката и купичката найстина мнго смешно звучи, ама със сутиените какво правиш ? Rolling Eyes

Ами аз рядко си купувам сутиени,защото обичам да ходя без,ама сега за да не е фрапантна разликата си слагам сутиена 75/Б и в едната чашка блъскам яко подплънки,а другата е без hahaha Joy

# 52
Здрасти милички Hug
Днес ми махнаха конците (беше друг хирург)и каза,че супер пластика ми били направили -а дано Hug

Мики Heart Eyes много стискам палци да се оправя Алекс Hug

Кали Heart Eyesдобре дошла Hugкак изкара,кога се прибра Hug
и аз се нареждам за снимки Hug
А за леглата-аз съм решила да го водим Б да види легло -кола и по реакцията му ще преценя дали да го взема,защото много пъти ми се случва да си мисля,че ще хареса нещо а той да не му обърне внимание.Пуснах си и тема за тия легла и някои майчета споделиха,че покрай леглата -коли почнали сами да спят децата-туй ми е надеждата и на мен.
Между другото покрай случката с Янето се чудя дали не още малък да го отделям  Sad

Анетка Heart Eyesтака е вече е голям,но не иска сам да играе.Ако не играя с него,ако си позволя да се занимавам с друго той почва да прави само ужасни бели-тича сам по стълбите,вчера изтегли всички чекмеджета на един шкаф и ако не бяха бързите ми реакции щеше да бъде смазан от шкафа,който падна върху него(чекмеджетата променили центъра на тежеста)блъска,катери се по опасни места...............

Джеси Heart Eyesна наши приятели италианци сме носили страхотен комплект ленени покривки и ленени салфетки ,всичките избродирани с типични български шевици и дантели-изцяло в бяло(бяха много красиви,леки и заемат малко място в багажа)Купихме ги от там дето Кали те прати,бившия Минерал-сувенир срещу Руската Църква.

Тасинка Heart Eyes,Анетка Heart Eyes разбира се бройте кърменето Hug
Б яде толкова откак е отбит,иначе дневно сучеше към литър кърма и ядеше на половина от това,което споделих.

Понеже споделяте грамове на храната-аз не я меря точно,но приблизително е равна ,като количество на 3 порции от основното от Ози, една единствена порция  на Б.Колко грама е основното на Ози newsm78

За гърдите -аз още очаквам метаморфози в предвид скорошното отбиване и това,че още имам кърма #Crazy
За сега се напъхвам в 75 C и 75 D(в зависимост от марката-за италианските модели съм D)но се напъхвам в насипно състояние Joy
Както и предния път се жалих гърдите ми излизат от сутиените .Мъжа ми искаше още този рожден ден да ме прати под ножа Joyама трябвало да се изчакат поне 6 месеца след кърменето.Ако се задържат с този обем ще си направя само повдигане .Явно не са красива гледка,щом мъж ми ми предлага такива подаръци Wink

Дарлинг  Heart EyesБ е от децата,които си дават играчките за сега.

Цеци Heart EyesЧестити прически Hug

Нелче Hug кога ще е сватбата-моя приятелка с по ограничен бюджет си направи сватба, наемайки Ботаническата градина на Университета(срещу паметника Левски)
Също погледнете за Дипломатическия клуб Горна Баня,там не бяха високи цените.

Цунки на всички Heart Eyes

# 53
Мила, надали мъжът ти е имал пред вид красотата на гледката Wink при нас обемът е от значение, и имам забрана да отслабвам. Просто човекът те познава добре и знае какво ти минава през главата. и миля...

Благодаря ви за споделянето за леглото. Явно сме на един хал... Мики... толкова снимки си показвала на Алекс изсипан нощем на пода, няма как да не ти повярваме Simple Smile амо не знам как не се събужда.
Ние живеем само в една стая и няма как да го отделя в друга... освен да изпълня на Венци заканата да го прати да спи на терассата (като му се кара)... Но той и мен там ме е пращал... та не е знае... може пак дружно да си правим компания...

Мики, и на Кало му предписаха кола, когато беше болен. Само че аз му я давах разредена. Така хем е сладко, хем вдига кръвното, пие си я... разреждах я 1:5 в полза на водата... само за цвят.

Влизам в час сега, после ще ви разкажа за Анга (както казва Кайо)

# 54
Ей, и аз мислех да се изкажа по въпроса за чашките и чинийките, ама забравих  Mr. Green
Та мойте чинийки не ги знам какъв размер са точни  Rolling Eyes Уж си ги запомня и следващият път си взема сутиен на друга фирма и се окаже различен. Та и аз, като Мики карам на око  Laughing Но общо взето трудно си намирам сутиени. Повечето в магазина са ми малки  Sunglasses Пък и не мога да нося всички кройки. Трябва да са по-стегнати и да държат тежести  Mr. Green Та не мога и да си помисля за тънички презрамки, а за силиконови да не говорим  ooooh! Та така. Но, както казва Цеци, си и пречат. Аз пак не съм толкова bombs  Mr. Green

# 55
Оххх, какво временце се е отворили навънкааааа ....направо не ми се седи в този задушен офис  Rolling Eyesмечтая си да сме си с детенце на разходка  Rolling Eyes

Мики, дано да се е разминало, но ако не /недай си боже/ - свиркай  Grinningиначе и аз се чудя как й ги ражда главата, хванала вчера да се катери по гърба на дивана, за да бърше картините  ooooh!и не дава да я пипнеш, докато не реши, че най-сетне са чисти  Crazyили пък много е впечатлена от новия ни рутър, седи и го гледа как мига с часове и после ходи да разкава на мечо  Grinning и почва "мето-мееееето, мига, мига, там-там" и го води и той да гледа  Rolling Eyesили направо ми скри шапката като дойде момчето да ни връзва въпросния рутър и тя спретна баси изречението "мамо, мето пази Аий батко" - демек, че мечо я пази от баткото  Laughingмного ни забавлява, такива случки до утре мога да разправям, ама ме е страх да не досадя  Blush

Мила, добре че вече са ти махнали конците, като знам какво е гадно  Sick сега вече само възстановяване  Hug

много съм приказлива нещо  Rolling Eyes едно такова пролетно ми е, не ми се работи, само зяпам през прозореца  Laughingако така ще е цяла пролет и лято, направо да напускам, че няма да издържа  Laughing

# 56
Айде и аз да се включа в новата темичка Simple Smile
За яденето - какво да ви кажа, Ивка от край време не е яжните деца Rolling Eyes То и поради тази причина е 9 670, ама какво да я правя - явно ще си върви дребничка. Поне започна да си изяжда супата и основното на обяд, преди ядеше само едното.
Още си е с памперс. Купих и дъска за тоалетната и в началото беше много ентусиазирана - казваше ми като има ако и там си вършеше работата. Сега нещо и мина мерака и не винаги казва. Ама и аз не я тормозя много - на пролет ще се заема по-сериозно със задачата.
Спи си в нейното легло при нас в спалнята. За сега така ми е по-удобно, защото понякога се буди нощем заради зъбите.
По въпроса за сутиените - аз също съм в категорията "чинийки за кафе" Grinning Единствено докато бях бременна бях позаформила някакъв бюст, но сега пак са ми като преди това Rolling Eyes
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4986567 Ето една снимка на Ивка. Паролата е Ivka.
 Heart Eyes Hug

# 57
Настина времето навън е прекрасно.  Heart Eyes Heart Eyes Добре се раходихме с Катерина, а тя поджапа в локвите с новите си гумени ботуши. Голям кеф....
Галя, за жалост се отваря заглавната страница на снимка.бг
Кали, къде са ти снимките? Предполагам ще са много хубави...отново!
Момичета, аз също не меря всеки път храната на Катето, но знам горе-долу колко събира купичката й за хранене.
Мики, стискам палци, Алекс да се е стабилизирал Praynig Praynig Praynig
Хубав ден Heart Eyes Heart Eyes

# 58
  • София, център
~ Галя ~ здравей, дала си парола, но се зарежда началната страница, а за там трябва и user name... Grinning

За спането - Мария спи в отделна стая, махнах и преди 10тина дни едната пръчка от решетката, за да може да излиза! Сега вечер я слагам да спи, тя става в тъмното, излиза от леглото, играе в стаята и после се прибира сама и заспива! Така е и следобеда... само първата вечер, освен че излезе, си отвори вратата и дойде в хола... да вечеря за 3ти път  #Crazy Вечер и оставям поне пердето леко отворено, за да не се пребие в тъмното...

За гърдите и преди сам казвала, аз съм от тези с чинийките...  Laughing не нося сутиен...

Мария е официално е болна за първи път в живота си...  Леко зачервено гърло, без tо , сополи които не се виждат отпред, а всички се стичат в гърлото и се дави като удавник... Слагаме Виброцил, пие Проспан и сме на масажи на цяло тяло...

Май реших да я пусна на ясла от март... не окончателно, но по сигурно го мисля...

Всички болни, да се стягат бързо... Hug

Целувки

р.s. ето пак се е събудила и броди в стаята... Mr. Green

# 59
А при нас мъглата не се е вдигнала  Sad вече ми писна.
За циците писах вече, в насипно състояние, както писа Мила  Wink иначе почти на всички марки съм 75 С наскоро си взех един на Келвин Клайн, добре ги докарва  Rolling Eyes
На Благо мога да му премеря само млякото, другото на лъжички по максимум 10, това би трябвало да е към 50гр. Готвено яде зеле, мусака, рядко ориз. Иначе пържени картофи, кюфтета, пържоли, не отказва. пие по 400-500мл фреш на ден, понякога кампот или сокчета. Следобед яде плодови млека или сандвичи, но по малко. На вечеря сяда с нас, но яде малко и то не всеки път. Сутрин пие мляко към 6-7, после като станеме към 9 си търси сирене или шунка и препечена филиика. Яде плодове, моркови, каквото види че ям и аз. Тежи 11,500 и е висок към 87-88см. Доста е жизнен, предполагам че му стига яденето. А и забравих заветния Киндер, писнал ми е. Като застане пред шкафа и се почва бобоооо бобооо, до припадък  Rolling Eyes давам му по 1 максимум 2 на ден. Пре баба си незнам какво прави, там си яде повече и всичко, без супи.

Общи условия

Активация на акаунт