Мики, дано бързо се оправя Алекс
Аз за повръщане зная от нашето педи Vomitos heel - хомеопатично, има го и на свещички - при нас действа безотказно, спира повръщането от раз!За спането - Ема си спи в нейното легло, с решетки е все още. Не иска да спи при нас, за което сме доволни и двамата с баща й.
Храненето е като при повечето дечица - на приливи и отливи
Иначе тя яде: 8:30-9:00 сандвич/ кус кус/ или нещо друго в яслата, на обяд 12-12:30 - в яслата каквото има/ у нас основно ядене, 16:00 сандвич/ мляко с бисквити/кремче; 20:00 супа или нещо друго, което съм й приготвила. Пие сок в 11ч ако е у нас, ако е на ясла й го даваме като се прибере вечер. Тежи към 12 кг. Но иначе Ема още пие мляко вечер като си легне, нощем или рано сутрин ( между 5 и 7 ) На гърне ходи, казва си сама, но и често забравя да каже, ако се е заиграла. В яслата също ги слагат по строй на гърне. Не помня от кога не не се е нааквала в гащите или памперса. Но не сме махнали памперса все още.
Веси, тези гащи, които си решила да купуваш не стават - пропускат като обикновените. Ние имаме един - така си стоят в шкафчето.

нямаше приключения /е не всички де аз снощи пак до 3 седях на компютъра ,ама това е друг въпрос
/
/поне за сега / -благодаря ти ,че ми го каза
/не съм 100% сигурна ама така ми каза някой тези дни
/
Вечерта повърна ,вдигна 37.5 и в това състояние в 10 вечерта е скачал половин час на леглото без да спре. Аз му се карам хващам го той започва да плаче отскубва се от ръцете ми и както си плаче си скача
просто луд умора няма, /само се поти 

Пък и не мога да нося всички кройки. Трябва да са по-стегнати и да държат тежести

сега вече само възстановяване