Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията на педиатъра след изписване от болницата?
Какви са препоръките за ваксините и избора на педиатър?
Какво е съдържанието на писмо от бебе до родителите му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията на педиатъра след изписване от болницата?
-
Какви са препоръките за ваксините и избора на педиатър?
Изборът на ваксини и педиатър трябва да се основава на информирано решение от страна на родителите, като се консултират с лекар и проучват имунизационния календар в България. Препоръчително е да изберете педиатър преди раждането, да проведете лична среща с него и да установите доверие, за да получите насоки за подготовката за бебето.
-
Какво е съдържанието на писмо от бебе до родителите му?
Писмо от бебе до родителите му е изпълнено с емоции и трогателно. То изразява нуждите на бебето, като молба за внимание, грижи и разбиране. Писмото призовава родителите да бъдат търпеливи и внимателни, подчертавайки важността на балансираното хранене, спокойствието и развитието на връзката помежду им.
-
Какви са препоръките за използване на бебешка кошара?
-
Какви са препоръките за грижи за новородено след раждането?

И ОЧАКВАМЕ НАШИТЕ 133 СЛАДКИ 
И 59 СА 

- не ми се сърдете ) - денонощно е вече на системи и май скоро ще си има бебка, макар че се опитват всячески да я задържат на топло. Тъй като и казах че много питате за нея - тя ме помоли да ви ви кажа че ви праща много прегръдки и и липсвате
, ама сега съвсем не припарвам до ютията.
? Ние много си я харесвахме нашата... За мен една майка не може да даде това разнообразие и самостоятелност на детето си, което би му дала една градина . Аз съм много доволна от нашата детска градина - имахме късмета да попаднем при такива прекрасни госпожи който бяха като 2-ра майка на Боби. Той и до ден днешен е привързан към тях. А контактите с децата - това не може да се даде или научи у дома. Там се учат да споделят играчки и да бъдат самостоятелни, да не бъдат егоисти, учат се да четат и пишат, да играят и работят в екип, да се състезават помежду си а за мен това е изграждане на характер. А това се учи когато са повече деца, а не 1. Ако имах и други деца - тогава съм съгласна че е добре една майка да си гледа децата, но когато е едно - то расте само у дома - заобиколено от майка, баща и БАБИИИИИИИИ, които (бабите имам предвид) за мен са враг номер 1 при възпитанието на децата. Освен това дете което не е ходило на градина много по трудно се свиква към средата в училище. Има много доказани примери за това.

Надявам се да издьржи още малко , нищо че и е тежко вече ......
И цяла сутрих ходих като призрак чак сега живнах малко.
То и на татито изобщо не му се занимава и така се пробвам 2 дни,но все нищо не става.
Ще съм благодарна ако някой ми каже.