LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 545
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Изказването е: Ако се обработи колета, то той ще отиде на митница и веднага ще получите известие, аз не мога да разровя всички колети, за да намеря вашия  #Cussing out Защо тогава ни лъжат, че ако имаме номер щяло да помогне?
Извинявам се за оФФа, но съм бясна, а има и други на този хал.

# 136
Изказването е: Ако се обработи колета, то той ще отиде на митница и веднага ще получите известие, аз не мога да разровя всички колети, за да намеря вашия  #Cussing out Защо тогава ни лъжат, че ако имаме номер щяло да помогне?
Извинявам се за оФФа, но съм бясна, а има и други на този хал.

Хайде сега звънни на шефът им, и се опла4и

# 137
  • някъде
Момичета, още едно питане за балеринки...

Чудех се дали за тесен крак 37-ми номер да не поръчам 36-ти (свършил се е 37-ми)? Или да не рискувам с по-малък номер изобщо. Някой има ли такива?
Мерси предварително!
  Пак аз!За тесен крак са,за тънък глезен!Хубавички са.

# 138
  • В една Дупка.
Блгодаря за отговора Бу.  bouquet И аз на преводача разбрах нещо подобно.
450, и аз значи съм в същото положение, нямам думи. А ние търсим вината във французите.
Преди пет мин ми отговориха на въпроса. Бу, може ли още малко помощ

Votre message vient d'etre envoye  a notre Service Relation client, nous traiterons celui - ci dans les plus brefs details.
Un numero de  dossier relatif a cette demande vous a ete attribue :\=========\
Gardet  - le precieusement , il nous permettra d'en assurer le suivi=
Notre reponse vous parviendra a l'adresse suivante: \имеила ми)

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 13:51 от bubica

# 139
  • София
  Явно и да се ядосваме нищо няма да стане, просто трябва да си изчакаме да обработят колетите. Аз си чакам още четири поръчки някъде.
  Знаете ли дали ако имам два колета на митницата и пристигнат с малка разлика, биха ми ги доставили със заявка наведнъж. Тоест да ми вземат само една такса за превоза? Първия колет ми го доставиха вкъщи и излезе общо  към 13 лв, тоест 4 лв митническа ,7.50 лв до Младост за превоз и още за над определените кг. Тоест дали тези 7,50 лв няма да може да са само едни? Някой пробвал ли е?

# 140
  Явно и да се ядосваме нищо няма да стане, просто трябва да си изчакаме да обработят колетите. Аз си чакам още четири поръчки някъде.
  Знаете ли дали ако имам два колета на митницата и пристигнат с малка разлика, биха ми ги доставили със заявка наведнъж. Тоест да ми вземат само една такса за превоза? Първия колет ми го доставиха вкъщи и излезе общо  към 13 лв, тоест 4 лв митническа ,7.50 лв до Младост за превоз и още за над определените кг. Тоест дали тези 7,50 лв няма да може да са само едни? Някой пробвал ли е?

не, цената за доставката е на килограм, така 4е 2 колета пове4е кг и съответната сума Peace
Няма да се минат

а и цената не е била 7,50 а 9,50 ако са ти взели общо 13,50
Доста е солено Peace

# 141
  • София
  Не значи така го сметнаха 4 лв митническа такса, доставка до Младост 7,50 лв и допълнително там по 0,60 ст ли на кг. Тоест доставката беше отделно. Затова се чудех дали ако са два колета няма да може тя да е една поне.

# 142
  • In transit
А сега да ви кажа, колко безсмислено е всичко. Обадих се на телефона, които Mikkey®™  беше така добра да ми даде. Оказа се, че точно това е номера, но понеже още не е бил на митница този колет, то това означавало, че не е обработен и не могат да го намерят  hahaha То направо смешно бе. Нямаме никакви права. Ама утре като отида и като спретна една жалба, свят ще им се извие направо  #Cussing out

Да ти дам и адреса на който да си пуснеш жалбата?  Mr. Green Между другото вчера говорих е една приятелка за "правата ни", според които само франсетата имат право да подадат жалба за издирване( все едно да търсиш игла в купа сено).. или ако ние решим да го търсим трябва да бъде с ИЗРИЧНОТО съгласие на Ларедут.. обаче колета е предплатен от нас, което може да се докаже с извлечение от банковата сметка, там пише номер на фактурата, по която са изтеглени парите, така, че колета НЕ Е собственост на Ларедут, а НАШ! В тоя дух ако искаш може да се пробваш да видим какво ще измислят тоя път.

# 143
  • София
  Не значи така го сметнаха 4 лв митническа такса, доставка до Младост 7,50 лв и допълнително там по 0,60 ст ли на кг. Тоест доставката беше отделно. Затова се чудех дали ако са два колета няма да може тя да е една поне.

Според мен можеш да попиташ по телефона колко ще бъде доставката.

# 144
  • In transit
Айла, не смятам, че трябва да си мълчим и да чакаме.. все пак не са ти безплатни нещата нали? Ако всички, които чакаме ги поразбутаме тия в пощата, по бързо ще станат нещата, защото оня ден една много нагло ми обясни, че "това било положението", а докато си мълчим, кервана ще си върви...

# 145
разчитайки някък таблиците с размерите май пак съм си за 48 размер.  Може ли да Ви помоля за помощ - гръдна 107, талия 86, ханш 107.
Mоите размери са близки до твоите, поръчала съм си блузи 46 номер и пола 44. Засега обаче не съм получила нищо, та не мога да преценя. Ако е рокля пък наистина ще ми е трудно да преценя...

# 146
  • В света на мечтите
Току що се връщам от пловдивска митница
Затрупани са с колети. И Редутски имат поне 7-8 /толкова разпознах по опаковките, а на вътре може и още да е имало/ . Моят също беше там, но идиотите не ми го дадоха, защото не бил обработен  #Cussing out утре след 10 часа да ида да си го взема

Змейковица имаш огромен колет, който затискаше моя  Mr. Green. А мъжът който работи там ми вика "тя тази Милена сигурно вече магазин отвори". Викам му "ми не съм чула". Пък той пак нагло си продължава "В най-скоро време ще чуеш"  #2gunfire

# 147
Затрупани са с колети. И Редутски имат поне 7-8 /толкова разпознах по опаковките, а на вътре може и още да е имало/ . Моят също беше там, но идиотите не ми го дадоха, защото не бил обработен  #Cussing out утре след 10 часа да ида да си го взема

Змейковица имаш огромен колет, който затискаше моя  Mr. Green. А мъжът който работи там ми вика "тя тази Милена сигурно вече магазин отвори". Викам му "ми не съм чула". Пък той пак нагло си продължава "В най-скоро време ще чуеш"  #2gunfire

ДОБРИ НОВИНИ ДОБРИИИИИИИИИИИИИ

# 148
  • В света на мечтите
разчитайки някък таблиците с размерите май пак съм си за 48 размер.  Може ли да Ви помоля за помощ - гръдна 107, талия 86, ханш 107.
Mоите размери са близки до твоите, поръчала съм си блузи 46 номер и пола 44. Засега обаче не съм получила нищо, та не мога да преценя. Ако е рокля пък наистина ще ми е трудно да преценя...

за 44 номер сте момичета според мен. Аз съм "по- голяма" от вас и 46 ми е добре от някои модели, а имам не получени 48 номер и ми се струва, че съм се надценила, но като ги получа ще докладвам

# 149
  • Пловдив
Затрупани са с колети. И Редутски имат поне 7-8 /толкова разпознах по опаковките, а на вътре може и още да е имало/ . Моят също беше там, но идиотите не ми го дадоха, защото не бил обработен  #Cussing out утре след 10 часа да ида да си го взема

Змейковица имаш огромен колет, който затискаше моя  Mr. Green. А мъжът който работи там ми вика "тя тази Милена сигурно вече магазин отвори". Викам му "ми не съм чула". Пък той пак нагло си продължава "В най-скоро време ще чуеш"  #2gunfire

Еееееееее, да си жива и здрава!
Аз току-що им звънях на тия от митницата и не искаха да ми кажат имам ли - нямам ли колет  Hug
А какво ги бърка, че правя толкова поръчки  newsm78 Нали това им е работата  #Crazy И какво сега - скандал ли ще ми прави утре чичката???

Общи условия

Активация на акаунт