LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 978
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 615
Ехо, кецове някой поръчвал ли си е ?
аз,вчера обаче, поръчах 6 чифта
Аз искам за мен да поръчам, нося номер 36-37 и се чудя нещо.

# 616
  • София
sorry, че се повтарям, но много моля, който си беше получил това палто, да даде мнение достатъчно дебело ли е и дали е вталено

Аз го чакам от 9-ти. Виждала съм го на живо. Не е вталено, не много дебело, отпред е с 3 копчета, фолклорни / Joyама как го обясних/, дано се сещаш.
Мацки, а размер 38/40 на колко кг. жена биха станали?
Зависи кое? Блузи - до 65 кг. Аз съм 50 кг и си вземам 34/36, но не блестя и откъм бюст.

# 617
  • Враца
ааа, тъкмо бях решила да се спра  Whistling и май си харесах разни нещица  Joy

Аз бях решила да спра още с първата поръчка на 9-ти, която трябваше да бъде пробна  Mr. Green а виж ме сега - преди малко пуснах сто и първата  Joy
Този път си поръчах две неща та дано те дойдат по пощата, защото така се улях с предишните... че всички за са митница (а и дано пристигнат преди да е свършила зимата, че са все половерчета).... Ето ми и днешната "скромна" поръчка:

дай линк за сандалките  Praynig

# 618
  • под шипковия храст
аз имам високите камуфлажни от миналата година и ги платих доста по-скъпо... Crossing Arms за тия пари са направо супер! те едни гащи струват повече... Mr. Green
за банските имам съмнения, че тепърва ще им излезе ниската цена, лятото бяха по 1-2 евра...
Бу, какви прахосмукачки!? какви пет лева!? ти мислиш ли, че от толкова висене за парцалки някой тук хваща прахосмукачка!? Mr. Green

# 619
Иначе идеята ми е да ги разделя, за да може да са под 2 кг и да отивам в митницата, тъй като аз съм Ботевград и съм ангажирала приятеля ми да се занимава с това, а никак не ми се иска да го разкарвам по митници и т.н. ... (имам лоши спомени от преди месец, когато си бях направила поръчка от Victoria's Secret, там е доста по-различно от тук, но с 2 думи, понеже поръчката беше над 100$, трябваше да се вземе от митницата и тогава му бях изгубила буквално цял ден и хиляди нерви да се занимава с тези там ... Sad

В много голяма грешка си. Дано успея да ти бъда полезна. Нещата на Виктория сикрет са дошли в митницата първо, защото са на стойност над 45 долара и второ, защото са от САЩ и подлежат на митнически контрол. Т.е ти дължиш мито за тях. Освен това има и друго - ако търговската марка е регистрирана в България, митническите служители могат да решат да извикат представител на фирмата, която я е регистрирала. А в повечето случаи, те обявяват за менте всичко, което не е излязло от техните складове. Но, тъй като от 1.01.2007 год сме в Европейския съюз, получаването и изпращането на колет от Франция е същото, като да го пратиш или получиш от Ботевград до Пловдив. Тези пратки не подлежат на митнически контрол или каквито и да било такси. Когато съм ти написала "Митница" съм имала предвид разменната пощенска станция, която се намира в сградата на Митница - София. Това не означава, че ти имаш някакво отношение към самата митница. След като си от Ботевград - колетът ти - без значение дали е 1,2 или 35 килограма ще пристигне в районната ти пощенска станция по местоживеене. Ще получиш известие за колет, който ще идеш да си вземеш както всяка останала пратка. Искам да ти обясня, че е много неизгодно да правиш два акаунта, само за да разделяш поръчките си на по 2 кг. Причината е, че или ще плащаш по 6 Е за всяка за доставка, или ще изчерпаш кодовете за безплатна доставка твърде бързо.
Надявам се, че съм била полезна.

# 620
# 621
  • гр. София
Да ви се похваля и аз с моите покупки. Взех си колета от 09.01 - от пощата.
тези три бодита ги взех за малката, много са хубави и мекички. С 3 копчета отзад и 3 отдолу.
кой размер са бодитата и колко е голяма дъщеря ти, ако може да ме помогнеш  Praynig. Аз получих поръчката си за малката но, блузките специално ще ги носи само 1 месец, а уж ги бях поръчала по-големи по таблицата с размерите.

# 622
аз имам високите камуфлажни от миналата година и ги платих доста по-скъпо... Crossing Arms за тия пари са направо супер! те едни гащи струват повече... Mr. Green
за банските имам съмнения, че тепърва ще им излезе ниската цена, лятото бяха по 1-2 евра...
Бу, какви прахосмукачки!? какви пет лева!? ти мислиш ли, че от толкова висене за парцалки някой тук хваща прахосмукачка!? Mr. Green

А кецовете отгаварят ли си на номера?

# 623
# 624
  • Пловдив
Някакви наблюдения от това?

Размерите започват от 42, а з съм за 40. Дали има шанс да върви по-малък модела ?!?

# 625
Някакви наблюдения от това?

Размерите започват от 42, а з съм за 40. Дали има шанс да върви по-малък модела ?!?

Аз вчера също го загледах-ама не мога да преценя в частта на бюста дали ще ми стане? Щото сега от това кърмене работата е сериозна!!!

# 626
Някаква идея как да сложа тез кюлоти у панерЪ?  Praynig

Натисни бутона "Ажуте о пание" - Ajouter au panier Simple Smile
По принцип да, но с тези не иска...
При теб става ли?  newsm78

# 627
  • Sofia
продължавам да имам проблем с плащането с дебитна карта Twisted Evil Позволи ми а платя с кредитна Американ еспрес

# 628
  • Враца
Pepsi_80, Stefoni благодаря   bouquet

# 629
  • под шипковия храст
А кецовете отгаварят ли си на номера?
отговарят си на френската номерация. на мен всички обувки номер 37 са ми ок.

Общи условия

Активация на акаунт