LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 931
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна

Много е сладурско и за тези пари е супер.

# 856
  • Neverland
Моя проблем е почти същия като вашия. Rolling EyesИ на мен кошницата ми беше пълна и нямах потвърждение за поръчка.Направих втора поръчка за същите неща и едва тогава кошницата беше празна и получих потвърдителен мейл с поръчаните артукиле.Днес виждам че е преведена два пъти сумата само за една поръчка.Не знам и френски EmbarassedМоля ,някой да помогне да им напиша писмо ,въпреки че не знам дали ще ми върнат парите ooooh!Който е писал по подобен въпрос ,моля да ми хвърли едно писмо на лични.Благодаря.

# 857
  • София
Моя проблем е почти същия като вашия. Rolling EyesИ на мен кошницата ми беше пълна и нямах потвърждение за поръчка.Направих втора поръчка за същите неща и едва тогава кошницата беше празна и получих потвърдителен мейл с поръчаните артукиле.Днес виждам че е преведена два пъти сумата само за една поръчка.Не знам и френски EmbarassedМоля ,някой да помогне да им напиша писмо ,въпреки че не знам дали ще ми върнат парите ooooh!Който е писал по подобен въпрос ,моля да ми хвърли едно писмо на лични.Благодаря.
Първо провери в банката. Ларедут никога не теглят парите веднага. Най-вероятно са ти блокирани 2-ри път ( с това се боря в момента) и след 45 дена ще ти ги освободят.  Peace

# 858
Моля някой да ми разясни, видях, че Epuisé значи изчерпан, ама това не мога да го вържа нещо  newsm78Epuisé depuis le 22.01.2008
На 2 от артикулите в потвърждението на поръчката от вчера 22.01.2008 - излиза, ....а са ми дръпнали пари за тях  Sick
означава - "изчерпан от 22.01.2008.", тоест не са налични от тази дата.  Hug
Е какво значи това - поръчала ли съм ги реално и ще си ги получа ли ...като съм си ги платила  Sick HELP  Praynig

Момичета, МОЛЯ ВИ ...питам пак, някой ако е наясно да ми обясни  newsm17 ще си получа ли нещата при това положение ...те са повече от половината сума на поръчка от 150 евро да му се не види  newsm78  Praynig Praynig Praynig

# 859
За първи път и на мен ми се случва от снощи да не ми дава да платя с картата, с която съм плащала до сега.  ConfusedИма си пари, не зная каква е пречката. Ще звънна в ДСК, ама не ми се вярва да е там проблемът. wish, при теб получи ли се?  Thinking

Не и се отказах!

# 860
  • In transit
момичета намерих една карта виза електрон ама нещо ми я няма в опциите за плащане
уж платих а пък...

Излиза ми

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Да му се невиди!
Уж тая не е на ОББ, а пак я отхвърли
Какви специални карти трябват да му се невиди

На мен като ми излезе това натискам няколко пъти бутона за валидиране на плащането докато стане.Досега се е получавало.

При мен не става ...
Цъкх поне 10 пъти!
Явно ще говорим с банката ...
Все една от всички карти трябва да работи!
На мене от 2 дни не ми дава да платя с Виза електрон на ЦКБ.Проблема не е в банката,а в системата на търговеца.При банката няма проблем

вчера платих с такава и стана от първия път даже, обаче сумата беше по малка... към 30 евро, ако това има значение.

# 861
  • Neverland
Първо провери в банката. Ларедут никога не теглят парите веднага. Най-вероятно са ти блокирани 2-ри път ( с това се боря в момента) и след 45 дена ще ти ги освободят.  Peace
Да ,не теглят веднага.Поръчката е от събота и днес са изтеглили сумите. Rolling EyesПърво бяха блокирани  и двете суми ,а сега виждам че са изтеглени пак двете.Това просто е ужасно.Имам само една поръчка с потвърдителен мейл.

# 862
  • Варна
Мацки, къде ги намирате тези евтини стоки, аз защо не мога да попадна на подобни. Ориентирайте ме, ако обичате  Sad Този гащиризон наистина е супер, на дали в действителност е такъв  newsm78

# 863
  • Пловдив
змейковица и аз имам такъв случай Peace

Чоча, а получи ли я?

А за проблема ти с плащането - аз пазарувам с Виза електрон на ЦКБ и вчера следобед без проблем платих  Rolling Eyes

# 864
Някой поръчвал ли е тези панталонки    http://www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-garcon-prix-mini.aspx? … e&pagesize=16        ,номер 102 за колко годишно дете е

102 e за 3-4г, но може и за по-малко...това е височината
аз мислех да ги поръчвам, но се отказах...
че тази червена драсканица около джоба не ми хареса

# 865
Добро утро момичета Simple Smile

Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed

На всяка страница има отговор на този въпрос.
Значи, че поръчката ти е готова.
значи, че е доставка до адрес, а не до някоя пункт/поща във Франция

# 866
  • Пловдив
Малко в страни от редута ама както се на банкови проблеми...

Една мама ми преведе пари от ПИБ към ЦКБ в понеделник, а още нищо няма, според и-пей. Ако забавя още малко поръчката и ще вземе да свърши нещо  newsm78
Кажете какво да правя на ПИБ ли да звъна или на ЦКБ?

# 867
  • София
Аз имам две Виза електрон на ЦКБ и от три дни не мога да платя с нито една от двете, звънях в банката няма проблем има наличност но защо не става не знам!!! newsm78
А досега ставаше!!!!

# 868
Alpkaciq, в boutique discount има доста изгодни нещица

# 869
Малко в страни от редута ама както се на банкови проблеми...

Една мама ми преведе пари от ПИБ към ЦКБ в понеделник, а още нищо няма, според и-пей. Ако забавя още малко поръчката и ще вземе да свърши нещо  newsm78
Кажете какво да правя на ПИБ ли да звъна или на ЦКБ?

Аз редовно преливам от едната сметка в другата през ипей....и двете са ми в ПИБ
ако ги пусна днес ....утре вечер ми пускат мейл от банката че са на лице
обади и се да си провери в пощата в която и пращат мейлове от ипей....
при превода от ипей и пускат мейл от ипей
след ден или два...понеже е към друга банка от ПИБ и пращат мейл че парите са минали
тогава ги търси при теб

дано ме разбереш че то и аз не се разбрах

Общи условия

Активация на акаунт