LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 954
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 840
  • София

Тази чанта някой има ли я ?
Дай линк за чантата моля те  Rolling Eyes

# 841
# 842
  • Sofia
Говорих с банката.Не е блокирана и проблема не е при тях.Става въпрос за ЦКБ.

# 843
  • София
Момичета,много моля някоя от вас която си е купила сако за костюм номер 40 да ми измери ръкава
Много моля  Praynig
 Hug
И ако може талия и ханш на панталон 38 номер
Много ще съм благодарна   bouquet

# 844
  • София
Не съм броила колко пъти съм пробвала.Ако е блокирана какво правиш?Обаждаш се в банката ?

Щом от банката всичко е наред, пробвай пак, но да знаеш, че имаш определен брой опити.
с виза на коя банка има проблем...
сърбят ме пръстите да пробвам
но не смея ......ще чакам довечера да ми пуснат мейл че превода ми е минал

Мисля, че с ОББ не можеше да се поръчва.

# 845
  • Пловдив
Здравейте ! Току що направих втората си поръчка - притеснява ме това , че вече е прехвърлена в suivi de kommande , изтеглиха ми парите от картата , но артикулите продължават да си стоят и в кошницата . Благодаря предварително за отговорите !  bouquet

Е, само това не го бях виждала. Има в Суиви, парите - изтеглени. И артикулите - в кошницата?
Да не би да натискаш Back, за да си влизаш в кошницата?
Я си излез от акаунта и влез отново.

И аз не бях виждала такова чудо - ама на - и на мен ми се случи вчера  Confused
Нямам потвърдителен мейл, но в сюиви-то са си "а домисил"  Peace Вчера даже им драснах едно писъмце да ми кажат приета ли е или не поръчката, още не са ми отговорили

# 846
  • Sofia
змейковица и аз имам такъв случай Peace

# 847
Здравейте нова съм и имам два досадни въпроса.
Имам два въпроса.
Може ли да се пазарува с Visa Electron?
Отговарят ли номерата на обувките?

Благодаря Ви 

Плащане
Можете да плащате само с кредитни карти и с някои карти Visa Electron. таблицата

# 848
  • In transit
Може ли линка за мъжкия пуловер за 6 е.Не го намирам.Мисля,че Els го беше поръчвала.
Има ли неполучени от 2.01., 5.01 и 9.01 или само аз останах.Разделих си поръчката на 9.01. на 2, за да съм за поща, но още я няма.

В къщата на обесения за въже ли говориш?
Какви поръчки от януари, като има хора, които чакат още от ноември и декември?
Няколко мами казаха, че са получили от януари, но се броят на пръсти.

Дано да греша, но имам гадното предчувствие, че и януарските колети ще се забавят като гледам каква анархия цари в Бг пощи. Като Бермудския триъгълник е работата, каквото влезе там не излиза. Дано не съм права и с писмата да успеем да ги стреснем. Въпреки, че на официалната ми жалба от миналата седмица все още не съм получила дори обратната разписка, с която съм я пратила.   #Cussing out

# 849
  • Варна
Момичета, вече имам 26 неща в кошницата, а вчера по едно време брояча показваше 32. Случвало ли ви се е такова нещо и дали ще ги приеме всичките при плащането.

# 850
Здравейте ! Току що направих втората си поръчка - притеснява ме това , че вече е прехвърлена в suivi de kommande , изтеглиха ми парите от картата , но артикулите продължават да си стоят и в кошницата . Благодаря предварително за отговорите !  bouquet

Е, само това не го бях виждала. Има в Суиви, парите - изтеглени. И артикулите - в кошницата?
Да не би да натискаш Back, за да си влизаш в кошницата?
Я си излез от акаунта и влез отново.

И аз не бях виждала такова чудо - ама на - и на мен ми се случи вчера  Confused
Нямам потвърдителен мейл, но в сюиви-то са си "а домисил"  Peace Вчера даже им драснах едно писъмце да ми кажат приета ли е или не поръчката, още не са ми отговорили
Аз пък получих мейл , но в Суивито не са ми А домисил и продължават да си висят и в кошницата . Дали ще можеш да ми  дадеш писмото , което си им пуснала , да ги попитам и аз дали поръчката ми е приета .  Praynig

# 851
  • София
Момичета, вече имам 26 неща в кошницата, а вчера по едно време брояча показваше 32. Случвало ли ви се е такова нещо и дали ще ги приеме всичките при плащането.
Ако имаш по 1 нещо, но няколко бройки е възможно. Като не може да слагаш повече ти го изписва.

# 852
# 853
Някой поръчвал ли е тези панталонки    http://www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-garcon-prix-mini.aspx? … e&pagesize=16        ,номер 102 за колко годишно дете е

# 854
  • София-Лагера
Bg Viki мерси за бързия отговор.
Много ми хареса пухенката Laughing

Общи условия

Активация на акаунт