LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 996
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 825
Добро утро момичета Simple Smile

Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 826
Добро утро момичета Simple Smile

Едно бързо въпросче ... какво имат предвид под  "A domicile" ?  Embarassed Embarassed Embarassed

На всяка страница има отговор на този въпрос.
Значи, че поръчката ти е готова.

# 827

Някой да я има тази пухенка.???
Аз съм 168 и мисля да взема 174. newsm78

аз я имам в оранжево и съм много доволна...не се замисляй изобщо
взех си 162 ...мисля че 174 ще ти е добре....не е проблем да са ти малко по-дълги ръкавите

БГ ВИКИ благодаря, по твоите описания и аз взех 174, ако ме е тясна ще я носи друг Flutter

# 828
За първи път и на мен ми се случва от снощи да не ми дава да платя с картата, с която съм плащала до сега.  ConfusedИма си пари, не зная каква е пречката. Ще звънна в ДСК, ама не ми се вярва да е там проблемът. wish, при теб получи ли се?  Thinking

# 829
Едно тъпо въпросче и от мен
снощи си прехвърлих пари от Бориката във визата през ипей ..
но ще ги прехвърлят след 18:00 днес ...винаги така правят  Twisted Evil
ако поръчам сега дали няма да ме резнат от ларедута newsm78

Някой беше излезнал на минус на сметката на виза електрон
да сподели ако може на коя банка му е визата

Кода за чантата 39993 работи при мен ....мисля да си взема една

# 830
  • До хладилника, който обичам
Мда... Нищо, ако не ти стават и ако ми станат, нали знаеш Grinning

Ей, ама голямо дебнене дебнеш тия балерини  Twisted Evil
А, не бе  Joy Така имам шанс да си взема още някакви, а като не давам парите заедно с другите за поръчката, е, все едно не съм ги дала, нали?  Laughing

# 831
  • Sofia
току що пробвах пак да платя с Визата и пак не ме пуска.Дали да не пишеме на франсетата?

# 832
  • Варна
Добро утро, момичета!

На предното намаление някой беше пуснал линк със всички намалени стоки от всички групи, беше дълго около 100 страници. Опитвам се и сега да изровя същия линк, за да не търся във всяка категория поотделно, но не успях. Може ли някой да помогне  Simple Smile

Благодаря предварително! Heart Eyes

# 833
току що пробвах пак да платя с Визата и пак не ме пуска.Дали да не пишеме на франсетата?
хубаво, да пишем. Но дали ще успеят да реагират навреме, преди да свърши всичко... Tired

# 834

Тази чанта някой има ли я ?

# 835
Може ли линка за мъжкия пуловер за 6 е.Не го намирам.Мисля,че Els го беше поръчвала.
Има ли неполучени от 2.01., 5.01 и 9.01 или само аз останах.Разделих си поръчката на 9.01. на 2, за да съм за поща, но още я няма.

Пуловера за 6 евро

Някои от нас действително си получихме поръчките от януари, но тези, които бяха малки (под 2кг). Иначе имам и голяма поръка от 10-ти, ама я чакам примерно другата седмица.

# 836
  • София
Внимавай, аз така си блокирах картата. Досега не знаех, че имам лимит за опити, но вече знам. Имаш право на 30 опита в рамките на 24-72 часа /не помня точно колко/.

ако поръчам сега дали няма да ме резнат от ларедута newsm78

Някой беше излезнал на минус на сметката на виза електрон
да сподели ако може на коя банка му е визата

Не би трябвало да те пусне да платиш. Ще ти вика да се свържеш с банкера.

# 837
с виза на коя банка има проблем...
сърбят ме пръстите да пробвам
но не смея ......ще чакам довечера да ми пуснат мейл че превода ми е минал

# 838
  • София
Някой взимал ли е това да ми каже дали е дебело или става за пролетно време.
Благодаря предварително!

# 839
  • Sofia
Не съм броила колко пъти съм пробвала.Ако е блокирана какво правиш?Обаждаш се в банката ?

Общи условия

Активация на акаунт