LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 635
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 320
  • В сърцето на ММ
Момичета,мого ви моля-някоя беше дала линк за получения сервиз /оранжевия/-подарък в снимкабг.Струваше ли си?Може би е коментирано,уж следя всичко ама съм забравила.

# 1 321
  • София
... и подаръка е страхотен (чаршафа на лалетата).

Може ли код за чаршафа с лалета, че явно съм го пропуснала? С ластик ли е? Размери?
49808, чанта розова и чаршаф, плик, двоен размер.
по-точно чаршаф плик 200*220 и 2 калъфки 80*80 от едната страна са цветни лалета на бял фон (червени сини и зелени) от другата са ситни точки в същите цветове. чантето е от плат малко, розово с кафяви велурени връзки (няма цип или копче) и велурена кафява роза, която се закача с игла има и дъщото портомоненце. у нас децата си играят с нея, но чаршафите са готини.
Bibi можеш ли да ми кажеш горе-долу колко тежи чаршафа+калъфките+чантата?
Мерси!   bouquet

Светле, а колко артикула имаш в кошницата? Не ми приема този код, сигурно има изискване за колекция, бройка или сума  newsm78

# 1 322
напривх си нова поръчка и пснах код hiver за сешоар. в кошницата отдолу под артикулите ми прибави и едно подаръче надписи
Votre cadeau : SECHE CHEVEUX

Ref :
 nacré et noi   Disponible immédiatement  1  GRATUIT  
това ли трябва да ми излиза и само по едни код ли мога да пиша например или за подарък или за безплатна доставка

# 1 323
Може ли някой, който е поръчвал мъжки маратонки Адидас, номер 42 или 43, да ми измери стелката!  Praynig
Aз премерих 43 и половина ,със шивашки метър е 29 см.Той носи 42 и 43 и половина му заспа ( един от моделите на Good year )
431/3 има стелка 28 см.

# 1 324
  • Попово
дами, има ли някой това? http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9047697&Size … ue&ksource=-1
щото току що изплющях 2 Crazy и една шубичка  Embarassed
и вече се спирам Naughty

# 1 325
  • София
напривх си нова поръчка и пснах код hiver за сешоар. в кошницата отдолу под артикулите ми прибави и едно подаръче надписи

Ref :
това ли трябва да ми излиза и само по едни код ли мога да пиша например или за подарък или за безплатна доставка

Да, това трябва да пише и да, по един код само можеш да използваш. Simple Smile

# 1 326
Момичета от Русе има ли някоя да е получила пратка от 09.01  - независимо къде - поща , митница?
Аз миналата седмица получих една от 08.01. и се зарадвах,че бързо пристигна, а сега май се закучиха пак пратките!!!Както чета - навсякъде е така! #Cussing out

# 1 327
Здравейте,за първи път ще правя поръчка и не мога да преценя какъв номер да си поръчам от това   http://www.laredoute.fr/vente-top-femme-active-wear.aspx?product … e&pagesize=16   и ако някой си го е поръчвал добре ли стои?!Висока съм 165см. тежа около 52кг. гръдната ми обиколка е 88см. Мисля че 34/36 ще ми е добре,но ако има по запознати с  номерацията.Благодаря предварително  Grinning

# 1 328

Ref :

благодаря за бързия отговор Hug
Да, това трябва да пише и да, по един код само можеш да използваш. Simple Smile

# 1 329
  • някъде там
Някой писа за чаршафа от код 49808, ама сякаш писа,че към него има и калъфки- 2 бр и чанта newsm78
Така ли е наистина?

# 1 330
  • София
А намалението до кога е? 1 месец ли беше или  newsm78

# 1 331
Момичета от Русе има ли някоя да е получила пратка от 09.01  - независимо къде - поща , митница?
Аз миналата седмица получих една от 08.01. и се зарадвах,че бързо пристигна, а сега май се закучиха пак пратките!!!Както чета - навсякъде е така! #Cussing out

Аз чакам от 09.01. и 16.01. - първата е за митница, втората - за поща (предполагам). Засега няма нищо  Confused

# 1 332
  • София
Може ли някой, който е поръчвал мъжки маратонки Адидас, номер 42 или 43, да ми измери стелката!  Praynig
Aз премерих 43 и половина ,със шивашки метър е 29 см.Той носи 42 и 43 и половина му заспа ( един от моделите на Good year )
431/3 има стелка 28 см.
Метъра ми е 20 годишен , възможно ли е да се е разтегнал  newsm78

# 1 333
  • Sofia
Някой писа за чаршафа от код 49808, ама сякаш писа,че към него има и калъфки- 2 бр и чанта newsm78
Така ли е наистина?
Горен чаршаф, доста голям, 2 калъфки, чанта среден размер и нещо като несесерче към чантата.
Чаршафа и калъфките са с нестандартни размери, аз си ги стесних малко, а чаршафа ми пасна идеално на завивката.

# 1 334
  • София
Пробвах кода за чаршафите и ми излиза:

Je souhaite bénéficier d’une autre offre spéciale 
en remplacement de l'offre 49808, 
je saisis son code :   с празно място, явно иска още някакъв код.

Какво иска тая гад от мен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт