При нас нищо ново. Младежът всеки ден прави погром в хола. Всички играчки се свалят от рафтовете, вадят се от коша и се мятат на земята за да няма къде да се стъпи! Явно е решил да си тренира координацията, защото ги заобикаля много умело търчейки!
Аз малко се спекох от вчера, че взех ей така импулсивно и подадох документи за работа. Изведнъж ми се сви всичко като осъзнах, че наближава денят, в който ще трябва да оставя Ники някой друг да го гледа. Сега не съм много наясно със себе си - искам ли да започна нова работа, не искам ли...
. Единственото положително нещо от цялата работа е, че спрях да му викам на Никола за белите, щото изведнъж някак си ми стана много мил То не че хората ще се претрепят да ме назначат на работа, ама аз трябва да си намеря нещо, за което да се тревожа...
Пипиив, радвам се, че Цвети се подобрява и стискам палци за още по-добри резултати!
Гледам на Имар-чето й липсват нощните запои
и на мен ми липсват, ехххххх.....Сиске, не се покривай ами ела да ни разкажеш за вашето ежедневие и сладката Божа! И снимки искаме и клипове!
Хайде, стига ви толкова... това успях да си изсмуча от пръстите.
Лек и усмихнат ден!
/
няма да казвам къде, ама то е през няколко съседни подфорума обяснението
А иначе през декември за ноемврийските се получи проблем, че от сливането на ДЗИ /за Варна от там ми ги превеждат/ с другите банки, се сменили IBAN-ите за инкасата, и ние си чакааамеее ли да ги пуснат.. ама аз навреме се обадих в НОИто и в банките и оправихме нещата. Да нямат и те подобен проблем?
и дано има хубави новини все
Още не мога да проумея и да повярвам какво се е случило... Тъжно ми е

Гледам замислили сте ме къде съм-тук съм,но съм много заета да пия от обед и време за разписване няма
,значи има ефект подканянето,а за тези ,които продължават да избягват разписването да знаят,че ще предложа да се въведе парична глоба за мълчаливите,а с парите ще си спретваме женски партита.Обаче като гледам има доста,които само четат,та дано не се наложи да правим маратон по кръчмите.
,но Таня ако и ти не се разпишеш да знаеш,че обожавам