Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 558
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ами освен и аз да седна да напиша два реда.... То не че има какво да ви кажа, ама ей така - да има какво да четете Simple Smile

При нас нищо ново. Младежът всеки ден прави погром в хола. Всички играчки се свалят от рафтовете, вадят се от коша и се мятат на земята за да няма къде да се стъпи! Явно е решил да си тренира координацията, защото ги заобикаля много умело търчейки!

Аз малко се спекох от вчера, че взех ей така импулсивно и подадох документи за работа. Изведнъж ми се сви всичко като осъзнах, че наближава денят, в който ще трябва да оставя Ники някой друг да го гледа. Сега не съм много наясно със себе си - искам ли да започна нова работа, не искам ли...  newsm78. Единственото положително нещо от цялата работа е, че спрях да му викам на Никола за белите, щото изведнъж някак си ми стана много мил  Mr. Green.
То не че хората ще се претрепят да ме назначат на работа, ама аз трябва да си намеря нещо, за което да се тревожа...

Пипиив
, радвам се, че Цвети се подобрява и стискам палци за още по-добри резултати!
Гледам на Имар-чето й липсват нощните запои  Joy hahaha и на мен ми липсват, ехххххх.....
Сиске, не се покривай ами ела да ни разкажеш за вашето ежедневие и сладката Божа! И снимки искаме и клипове!

Хайде, стига ви толкова... това успях да си изсмуча от пръстите.

Лек и усмихнат ден!

# 151
Нощо форумът днес не ми е приятел.... Едвам успях да си пусна поста, пък то излезе, че съм го направила два пъти!

# 152
Аркова,ако ще ти стане по-леко на душата и аз в момент на умопомрачение я свърших тая/с кандидатстването за работа/...ама както и да го мисля-то те хората няма да постелят червените килими и да ме чакат с хляб и сол....`щото аз  хубаво искам да си изляза от депресията,ама те аджеба какво са ми виновни/пък и ако намеря работодател дето да е готов да визмам редовно болнични,да знаете,ще му вдигна паметник и ще го похваля туки в светонвото интернет пространство/...макар,че като казах работодател-та да ви се оплача,че одеве пропуснах-аз пак съм без майчинство,`щото сегашната ми работодателка/вярно,че е фиктивна,но като пое ангажимента знаеше за какво става въпрос/нещо пак не ми превежда парите,мотае ме,че от НОИ не са ги превели-та затова да Ви питам-вашите дойдоха ли/ поне за декември да питам/....че и от пазарлъзите с нея почнах нещо много да се нервяяяяяяяяяяяяяяяяя #Cussing out /
А,Сиската наистина се загуби нейде по трасето...Сискеееееееееееееее,да се обадиш,ей!

# 153
Аз съвсем случайно попаднах на обявата и нещо ми прищрака... Изпратих я на Калин да си каже мнението и той като започна да ме насърчава, че не е за изпускане, че много си заслужава, че не знам какво си.... И аз реших да се пробвам!
И сега малко ме стегна шапката, пък Калин ме запита дали искам цял живот да дишам във врата на сина ни и май ще взема да си запиша час за психиатър щото имам огромна нужда от консултацията му!!!!

# 154
  • Варна
Любе, моите за декември, вече ги и изхарчихме  Blush няма да казвам къде, ама то е през няколко съседни подфорума обяснението  Mr. Green Crazy А иначе през декември за ноемврийските се получи проблем, че от сливането на ДЗИ /за Варна от там ми ги превеждат/ с другите банки, се сменили IBAN-ите за инкасата, и ние си чакааамеее ли да ги пуснат.. ама аз навреме се обадих в НОИто и в банките и оправихме нещата. Да нямат и те подобен проблем?

Пипиив, радвам се за постиженията на Цвети  Hug и дано има хубави новини все  Hug

Аз пратих Макс при майка. Тя гледа баба ми в момента, и се наложи да остави татко пък самичък....
И от сутринта до сега обикалях по разни служби - съд, статистика, търговски регистър, НАП, офис  Crazy Сега имам и още малко работа от вкъщи и после се мятам да готвя и да си полежаааа до 19.30 ч, като си дойдат мъжете  Mr. Green

Сисееее.... айде де..... обади се, че сте добре поне  Hug

# 155
Хайде по едно следобедно за разпускане и отмора:

Виф, все забравям да ти кажа, че Ники като види снимката на Макси на аватара ти и само го сочи и вика "батко, батко"

# 156
Виф-че,то там дето ти харчиш аз също доста парички "издухах"/ама работя под прикритие- с посредник...и с парите на съпружеството/...за Ибан-а съм сигурна ,че не е в него проблема,че на тая карта и други пари ми превеждат,с тях проблем няма......и усещам,че пак ме прави  на по-глупава отколкото съм тая кака/щото лани така ме разкарва две седмици по банкомати да проверявам.....накрая и до банката отидох да се карам...а се оказа,че тя не ги е внесла......абе хора всякакви/
Танче,не е ли малко рано да се подкарваме newsm78/макар,че аз определено имам нужда/...но викам първо по едно кафенце да метнем,а?

......аз накрая се обадих на педката и се разбрахме да не ходим до там/че наистина било страшно-тълпи от грипозни се трупали пред кабинета и/...и понеже аз ни болнични,ни друго искам,беше много любезна да ми предпише капки за нос и сироп за кашлица по телефона...пък ако има нещо-да звънкам пак...........

Хайде,аз си наваксах за трите дни неписане-давайте и останалите....че иначе ме срам.....

# 157
  Ех, Танче аз толкова зор довах да почвам работа и ето в петък е първият ми работен ден....а вече не ми се ходи. хареса ми така Ради на ясла и аз по цял ден лайф... Но трябва да се бачка няма как. Как ще се справя незнам? Чудя се действа ли наистина на паметта Гинкобилота(някой с опит да каже), че нещо не мога да се съсредоточа, ама никак. И на мен сега Ради ми е по мил.
   Пипив, дано все повече постижения да имате!

# 158
  • Русе
   Хайде и аз да се включа в темичката. И при нас нищо интересно, аз ще се връщам на работа чак през лятото и още не съм се размислила по темата. Иначе моите майчински ми ги превежда работодателят най-редовно и добре, че е така, защото с тях плащаме заема за колата.
   Дарито си палува из нас, има моменти, когато е много добричка, но има дни, в които "пощръклява", предполагам кучешките зъби дават сериозен принос за това.
   Много се радвам, че има надежда за Цвети, дано тези стволови клетки да помогнат!
   Иска ми се да ви пиша за нещо хубаво и забавно, но тези дни само новината за Хийт ми е в ума Sad Още не мога да проумея и да повярвам какво се е случило... Тъжно ми е Sad

# 159
И аз да дам моя принос за запълване на темата с малко снимки на Ивко: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203918&photo=11

Тане, Люба, споделете за каква работа става въпрос! И на мен все ми се започва, особено като вземе да ми разхвърля много. Но като заспи и като седна да гледам филмче и си викам да си ползвам аз всичко до дупка и после цял живот ще се находя на работа. Тя и шефката ми вече приритва да се върна, ама аз все я мотая.
Любе, аз хич не съм на ТИ с ориентацията, а и Дидо в момента не си е у нас за да го питам дали сме минали покрай Пловдив, ама и да сме минали не съм разбрала. Знам че минахме през Стара Загора и Асеновград , защото спирахме там. Но на отиване бързахме да стигнем , за да вземем хубави стаи в хотела, а на връщане тази Кръстова гора ни изяде времето и после бързахме да се приберем малко преди да си легне детето. Но до Пампорово ходим всяка година в която не съм бременна или кърмя, така че има време.  Mr. Green

# 160
  • Varna
 Е днес след забележките активността се е повишила, аз се извинявам но покрай тези договори  и разни оферти и сметки нямам много сили да пиша но си ви понаглеждам. Да ви зарадвам снимки на моето бъдещо мами

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 22:07 от Inochka

# 161
  • Велико Търново
Добър вечер,дами GrinningГледам замислили сте ме къде съм-тук съм,но съм много заета да пия от обед и време за разписване няма Mr. GreenВчера Георги ме свари в 16.00 да си допиваме с моята приятелка двулитровата Болярка и ми вика така и 5 години майчинство с Божидара откарвам ,откарва,ама няма:mrgreen:
Та да ни е наздраве
Хубави снимки видях!
Айде утре ще съм по подробна Hug

# 162
  • София
Е браво на разписалите се Peace,значи има ефект подканянето,а за тези ,които продължават да избягват разписването да знаят,че ще предложа да се въведе парична глоба за мълчаливите,а с парите ще си спретваме женски партита.Обаче като гледам има доста,които само четат,та дано не се наложи да правим маратон по кръчмите.
 Даже  и снимки на децата сте качили,похвално и другите да вземат пример и да показват.Бетинка направо като голямо момиче и как послушно си пише,Иночка благородно ти завиждам.У нас химикала се ползва да дупчи холната маса и да бием по огледалото.
 Ани и на теб искрено ти завидях,Ивко е взел погледа на тати и твоите красиви устни,как пък само моето взе цялата външност на баща си и най-лошите черти от характера на майка си(визирам македонския инат и нежеланието някой да ти показва нещата  от живота,а да искаш сам да се блъскаш с тях).
 Ето го и моя синковец,да не каже някой,че подканям за снимки без участие от моя странаhttp://images23.snimka.bg/005056965-big.jpg
 И накрая не мога да не се похваля и същевременно оплача.Тази вечер ходихме на кино и гледахме "Жертва на спасение"-невероятен филм,препоръчвам ви го горещо,но се настройте след края му да имате много смесени чувства и да си задавате въпроса:"Кое е справедливо?"
 След филма,с пълна с мисли глава и наревала се хубаво без да се притеснявам,че някой  ме е видял,си тръгваме.И хоп на машината за таксуване изненада:дължим 3лв за паркинг(при 2часа безплатни и 2часа допълнително от киното).Аз патката ги платих и отивам в киното да се разправям.От там ми казаха да търся охраната,е намерих я но получих само потупване по рамото и обяснението "Госпожо това е компютър -греши,да не сте ги плащали #Cussing outПри което,аз направо онемях,ама чак после се сетих защо не  го питах глупака ако той плати сметка в ресторанта в повече и му излязът с обяснението,че компютъра е сгрешил,как ще реагира.То сигурно звучи,че за 3лв съм потрошила сума ти нерви и сигурно в очите на повечето от вас ще изглеждам смешна,но за мен въпроса беше принципен #2gunfire
 Е това беше от мен,дълго стана,но поне ми олекна.
 Ето и Сиска се разписа,но и снимки искамееее,вече ти забравих физиономията бива да ни я поприпомниш.

# 163
  • София
Специално приканвам четящите в момента Laura06 и Таня79 да се разпишат.Laura сподели как е баш наборката ни,а и снимки ако приложиш няма да се разсърдим.
 Танче какво става с твоята нова работа,ще пием ли или ще изчакаме още малко?

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 23:19 от imar

# 164
  • София
 Е Laura06 пак се измъкна Crossing Arms,но Таня ако и ти не се разпишеш да знаеш,че обожавам Laughing ледено дайкири Laughing
 И скритата да не се спотайва ами да дава снимковия материал,че да не пия и при нея дайкири.

Общи условия

Активация на акаунт