Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 517
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
Руми,браво.....гордеем се с теб Peace...със здраве да си я ползваш дипломата.........и да я полеете подобаващо-че днес явно ви е късметлийски ден....
На записалите се в Дг-честито,че като гледам явно си е голям успех-но в нашата мила държавица,всичко е толкова сложно и трудно,че повече от това-няма накъде.......Ако сега вземат да кажат,че и това не се брои,ако има протести и аз ще се вкюча/нищо,че  не ме касае директно,но си е жива подигравка всичкото дето се случи/
Даниеле-дано наистина да не ви се налага да стигате до болница пак/освен по поводите дето Сиска ти е пожелала/.......отвратиелно е отношението/Вие нали не дадохте нищо?...че но такова отношение-аз в такива случаи си държа мъжа надалеч,че бързо пали и като едното нищо,ще има физическа саморазправа/..От друга страна,пък тия дни се убедих,че има и много свестни доктори/незнам късмет ли е,но сменихме няколко-и то такива дето не сме им контингент и спокойно можеше да ни отсвирят/,но всички се отнесоха много човешки и професионално,което ми върна надеждата в спешната помощ/и не само/
Мими,тия с вратите са си направо за телевизия/или комисия.....потребителската/...дано като им скръцне мъж по телефона се вземат в ръце........

Ние продължаваме да и боледуваме........аз от вчера се разкапвам/ама така зверски ме боли всичко,че даже незнам какво точно ми има/...Сами кашля като за конкурс и се е позатоплил от одеве...та тая вечер я се спи,я не.....но поне малкото диване е вече добре/и слава богу яде и пие като за световно,та поне него не го мисля/.....Затова ще се оттеглям да приспивам.....пък дано да мине спокойно нощта....
На вас също желая лека и спокойна.

# 286
Даниеле, просто нямам думи.. И за доктори и за Хипократови клетви, дето са положили и за отношение към ближния.. За това - болница Токуда. Имат педиатрия хората, плаща се, ама всичко е точно и официално. И обстановката е обстановка и отношение и грижа има, а и контол.

Люба, дано се оправите по-скоро. Стискам ви палци. Спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт