Руми,ти неможеш ли да гледаш лошо.....или направо да си кажеш каквото мислиш........от опит да ти кажа-даваш директно/дори малко на по-висок тон/,пък ако иска да се сърди...
От мен лек и спокоен ден-дано да е такъв!

Ивко бързо да се оправи и да нямате повече такива неприятни моменти. Искрено ти съчувствам, че нали ние ноември месец лежахме в болница от обезводняване - така съм се наплашила, че вече имам страхова невроза..... най-важното е да пие течности, по-скоро глюкоза и физ.разтвор мисля, че беше (продават го в аптеките в едни пласмасови контейнери, всъшност това им го вливат в болницата със системи, струва по-малко от 2 лева), той е сладък на вкус, ако не иска да го пие през 1/2 час по една лъжичка му давай, дори и на сила. Вече в къщи задължително имаме един контейнер за всеки случай. Дано да не се налага!
чаровници 
Люба, дано да нямате повече такива кошмарни вечери... Направо ми се сви сърцето, като четох преживяванията ви....
Голям смях падна... Няма температура и не му личи да е болен - не пропуска да спретне беличка...
Естествено си тръгнахме и сега си търсим друг личен доктор... Даже мисля, че не е нужно да е в нашия квартал. Моля ви да ми препоръчате някой...
Да не изреждам, за да не пропусна някой...