Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 527
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Люска, да е жива и здрава майка ти и все така да ти помага когато имаш нужда  Hug

Ние днес пощръкляхме отвсякъде.... Тук у нас е малка лудница! Първо докато се хранеше следобед и гледаше "Горчиво" и Геро преоблечен като жена и заключи: "Гео паши" (Геро плаши) - детето е иронично от малко  Mr. Green.
После и двамата се разтанцувахме и разпяхме на "Патешка история". Общо взето май подлудихме съседите!
Днес, като никога, се налива със сок в промишлени количества и само идва с празно шише и вика: "кок". Гони Йовчо с шишето и му вика: "Овчоооо".
Повдигнахме си настроението ние двамцата следобяда Simple Smile
Надявам се довечера да има подобаваща веселба в шантавото ни семейство  Flutter

Хайде и нещо весело: http://sowhat.blog.bg/viewpost.php?id=158357

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 17:59 от tania_ark

# 226
  • Велико Търново
Ей ви  на една снимка за тези,които са се разтъжили за мен Mr. Greenда видите,че все още съм дебела и мисля да си махна лентата за отслабване,защото само се излагам като кифладжийка без кифли Blush

Аркова,излишно е да ти казвам,че Никола е невероятен чаровник Hug
Айде,ма Люсиндо от кога ви чакаме Heart Eyes
Да ти е жива и здрава майката и още много дълги години да ти е опора Hug

# 227
Честит празник на майката на Люси!
Ние ще отбележим празника на вън с весела компания.
Много са ви хубави снимките на всички! Досега ги разглеждахме с Ивко.
Шуши, все се каня да ти кажа че Ивко много се радва на снежното ти човече. Като го види и казва: Чечи, кака! (човечето скача)

# 228
  • София
Да не пропусна и аз да кажа, че съм очарована от снимките на мъниците  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН днес! И на всички малки и големи именници!

Мойто щурче напоследък има нова тактика - облича си палтото/обикновено с качулката надолу  hahaha/, нахлузва си ботушите и се качва в количката и няма слизане, докато не излезем  Crazy ей го сега, пак се е закопчал и ни вика с баща му подред, а преди 15 мин. се прибрахме от разходка  Crazy

Сиска, с тия 60 и колко кила, си една дебеланаа....просто не знам как се побираш в асансьора направо!  Wink я, стига ги говори тия!

И последно да ви кажа, че съм такъв заплес - представете си, обърках си името - собствената си фамилия   doh върху дипломната, която най-после предадох днес, след цяла нощ оправяне на бележки и библиография. Остана да си напиша представянето утре-другиден и да мога да отлепя две приказки на защитата... Стискайте палци в понеделник!

# 229
Честит празник и наздраве на всички празнуващи!!!
Руми още отсега започвам да стискам палци. И аз като бях бременна имах изпит по международно публично право и вместо да запиша новата фамилия, аз се бях написала със старата по инерция и след изпита проф.Машев ни каза който иска да си види оценката да остане и докато ми  открие работата  направо умрях от срам.
Всички малчугани са страхотни. И за принцесите нямам думи.
За да не ни забравяте и нас

# 230
Неможах да задам адреса http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211367

# 231
 Simple SmileЧЕСТИТО НА ВС. И НАЗДРАВЕ!Нашия татко е на работа иние сме сами.Сиска супер си който не те харесва да не те гледа,а вс.деца са страхотни.
Честито на майката на Люси! newsm51

# 232
  • Варна
Люска, да ти е живо и здраво майчето!

Ай наздраве и от мен на компанията  Mr. Green

Аз днес бях на курс за Координатор по здравословни и безопасни условия на труд /специално за строит.фирми/ - и както винаги аз барабар Петко с мъжете.... в групата бях единствената от моя пол  Embarassed Ма то в нашата фирма като съм за всичко, тъй е .... добре, че поне мъжете им се беше много препило вече, че и ракиено време стана, та я подплашиха лекторката да свършва с приказките, че иначе щяхме да си осъмнем там. Лошото е, че и утре и в неделя от 9 до 18 ч пак ще трябва да кисна там  Tired

А майка вчера наобяд дойде и ми открадна детето... каза му, че ще ходят при деди с автобуса, и той като се лепна за нея, даже не искаше чао да ми каже и целувка да ми даде... а на автогарата, викаше "Ай' бати, бъси, бъси, айде" и така.... и сега ми е тъжно за него, и вместо да си почина 2 дена, аз на куРс, ама то от моята фирма все тъй ма докарват.... Rolling Eyes

Отивам да гледкам "кака уа-уа, уа-уа" както им казва Макси, демек кака играе и пее ла-ла, ла-ла....  Mr. Green

# 233
  • София
rush, какво си учила и къде, гледам , че при Машев си държала право. страхотен е той. с умиление си спомням лекциите му. няма такъв сладък и забавен дядо професор!  Peace

макси ме изкефи с това: кака пее уа уа уаааааааааа  Joy

# 234
Здравейте пак от мен!
Дано вашият празник да е бил по-весел и пивък,защото аз го изкарах в детски спешен кабинет-слад кто цял ден мрънках че ми е зле/даже се скарахме с татито,че беше поканил гости,а аз едвам гледам/..........Иво взе че вдигна температура и направи гърч....слава богу че "Бърза помощ" дойдоха бързо и се отнесоха изненадващо сериозно и компетентно/за малко не ни оставиха в болница,но биохимията се оказа добра и ни се размина,пък и като гледах какъв е наплив покрай тия вирусинаправо ми се изправи косата/.....засега сме на температуропонижаваши/и диазепам/....и се надяваме да уморим проклетия вирус/защото въпреки изолацията дето цяла седмица си бяхме наложили-не можахме да го избегнем/....и сме си разделили  на зони апартамента и останалата част от семейството са в другата част......
И понеже се нагледах на страхотии тая вечер-само да ви предупредя-пазете си децата от контакти....вируса наистина е ужасен/масово е това с температурите,гърчовете и обезводнаване-почти всички деца бяха обезводнени/
С пожелания за много здраве ви казвам лека и спокойна нощ!

# 235
Янчееее, не можах да позная Румен! Толкова е пораснал и толкова се е променил!!!! Направо не е същото дете!
Да ти е жив и здрав и да преборите успешно здравословните пречки  Praynig

Аз се включвам след порядъчното напиване да ви пожелая лека и спокойна нощ! Ние празника си изкарахме страхотно, попипме, посмяхме се и утре с нови сили ще се радваме на слънчевото време  Laughing

Руми, ще стискаме палци всичко да мине идеално!

Леле, Любче какво сте преживели!!!! Радвам се, че сте се разминали с болницата и дано Ивчо се оправи бързо и няма последици за останалите членове от семейството ви! И ти се вземи в ръце и си обърни внимание!!!!

Спокойна нощ, мами  Hug

# 236
  • Велико Търново
Добро утро!
Заповядайте на кафето

Люба,не мога да си представя кошмара,който си изживяла,но вярвам,че ноща е била лека за Ивчо!Моля се ,бързо да го преборите този вирус Praynig

От мен хубав ден,че представете си чистя от сутринта ooooh!че довечера съм на кокошо парти и бат Жоро ще е гледач Mr. Green

# 237
Добро утро на всички!Честит празник на всички юнаци,та нали днес е петльов ден!Любче кошмарна нощ се изкарали.И ние дълго воледувахме,последно бяхме с бронхит,от 2 дни не пием лекарства в пониделник сме на ясли,  направо ми настръхва косата. Two Hearts

# 238
  • София
Любе, хубаво, че не са ви оставили в болницата! Да го нагушкаш мъника от мен и бързо да ви минава!

Ииии, не мога да се стърпя, че вече много ми накипя! Това мъжете - особено моят са неблагодарници, бееее! Оставих го да се наспи сутринта, междувременно изчистих , оправих Косьо - тоалет, закуска и му приготвих любимата закуска на любимия. Като благоволи да стане в 10 и половина първото,  което намери да каже е, да мрънка, че му нямало от неговото кисело мляко! 'Ми няма -  в магазина нямаше, аз какво да направя! Ама и това е най-важното в цялата ситуация  #Cussing out

# 239
Здравейте и от мен!
Младежът заспа и ми остана малко време да се включа и аз. Първо да ви се похвалим: вчера бяхме на консултация за ваксина и синковецът е станал 11.300 кг /т.е. за два месеца и няколко дена е качил кило и 100 грама  Shocked/. Така че да успокоя майките, които се притесняват, че дечицата им са слабички и не ядат, все някога прояждат и почват да качват килограми. Аз ви писах по колко си яде нашия разбойник, но доста време /реално между 6 месеца и година и 3-4 месеца, той си ядеше само ако аз съм с него в стаята, и нищо не качваше/. Определено помогна това, че го оставих сам да си се храни и спрях да обръщам толкова голямо внимание на това колко и какво е изял. В момента почти няма проблеми с яденето /само на баща си прави понякога муцуни/. Четах тук разни глупости за дебели деца из майския отбор  newsm78 аз такива не видях!!!! /и майки дебели не видях по снимките/. Трябва да бъдем щастливи, че децата са ни здравички, а това, че някое си е по-едричко или по-дребничко си е нормално. Не знаете какво е всяка срещната леличка да те пита "има ли детето годинка?" и да почва да се чуди защо изглежда така на тази възраст, или лекари да ти казват, че не храниш детето си и затова е толкова слабо /защото и това чух/. Така, че децата са ни най-прекрасните.
Сега по другата тема за спането из леглото на мама и тати. И ние имахме подобен проблем, но мисля, че макар и бавно вървим към неговото разрешаване. При моя син, основната причина за желанието да спи при нас бяха зъбите. И друг път съм споменавала, че на него всички зъбки му никнат по ужасяващ начин, почти не може да спи от тях и това с месеци. Между нас двамата все пак малко се успокояваше и поне спеше на пресекулки от по половин час. И в един хубава ден, когато цялата тази работа съвсем ни беше изнервила и тримата, се сетих какво ме посъветва лекарката му още в самото начало след раждането. Още първите два пъти когато го видя ми каза, че с това ще имаме проблеми и да направим всичко възможно леглото му да е максимално близко до нашето. Тогава не я послушах, но преди два месеца разместихме цялата стая и плътно долепихме неговата кошара до нашата спалня и махнахме решетката. И просто изведнъж детето си хареса леглото, започна да се чувства защитен в него, че там си е негово място и територия, разбра, че като го слагаме там не го изоставяме и сега сам си отива и си ляга там, предпочита го пред нашето и знае, че винаги ако се събуди от болка или страшен сън е достатъчно само да си протегне ръчичката за да ме докосне и да се успокои. Е та това проработи при нас /разбира се все още понякога решава да дойде между нас, прескача си ме и отива и се тръшка върху баща си, гадните зъби не са изникнали всичките/.
Малко дълго стана ама като не съм писала отдавна.
Люба стискам палци, малкия бързо да се оправи, както и твоите проблеми.
На всички лек и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт