Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 539
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Привет момичета,

направо ви завиждам за хубавото време и за разходките, хайде разходете се и за мен моля ви. Нещо в последно време Христина не иска да ходи много, все иска да я нося. Много се ядосвам на това при положение че цял ден тича като свободен електрон в яслите. Давайте идеи как да за "манипулирам" да ходи повече, обяснението че мама я боли кръста не действа.

Добре дошли на новите попълнения в майския отбор.

Paizy успех на работа днес.

Браво за напредъка на Цвети, страхотна майка си има.

Много хубави снимки видях.
Ани завиждам ти за ски ваканцията, всяка година тате ни водеше на ски със сестра ми и то само на Пампорово, но и Банско не е за пропускане, но от две години не съм се качвала на ски. Така че с удоволствие се насладих на виртуалната разходка.

Честит празник на Гоги.
Дени младежа дето си показала е много чаровен даже и гадже си има, браво и по често го показвай. Дамите и те не падат по долу: Тери е страхотна (но чакам и обещаното клипче), Мия има много хубави очи, още съжалявам че моята мома се е метнала на баща си. А за Евка, какво да кажа освен че съм съгласна че е за едно хубаво гушкане. При нас днес е карнавал в яслите и естествено майка и в последния момент се сети за тоалет....облякох е доста неподходящо...като балерина, само ако видите какви крака вади, а и корема не е за изпускане, май няма да ни дадат главната роля в Лебедово езеро, освен за някое храстче.

При нас няма нови неща в ежедневието, освен че ме изненадва с нови думички на...холандски и  манията да се облича сама с яке и ботуши, даже в яслите изкарва по половин ден така облечена. Аз да ви кажа ходих командировка до Финландия за 2 дни, никога не бях ходила толкова на север....е хареса ми, но се впечатлих как при - 3-4 градуса, бебетата спяха в количките навън, а майките им пиеха кафе вътре в заведенията, просто количките бяха строени пред кафенетата. Често като ходим на гости тук в колеги от Швеция си оставят децата да спят на двора, докато ние хапваме вътре, но не вярвах като казват че децата в яслите спят навън.

Сега за финал няколко снимки, как ядем торта и после какви дебели кълки вадим като балерини....

http://shegunova.multiply.com/photos/album/31/Dec_07-Jan_08#23

http://shegunova.multiply.com/photos/album/31/Dec_07-Jan_08#43

и как сама се облича, ей няма вкус това момиче

http://shegunova.multiply.com/photos/album/31/Dec_07-Jan_08#20

# 211
Пепсън, супер ти е девойката! Толкова голяма ми изглежда, че няма накъде! И моят ли изглежда тъй голям??? Аз си му викам "бебе". И като балерина много ми хареса и как се е нагласила, да не говорим как позира за снимката!

# 212
Привет и от мен.....аз също гледам хубавото време пре пердетата...ама тая седмица явно не е тръгнала на терсене и така ще да завърши....Първо бяха кашлица и сополи,после мама я стегна зверски кръста/работата отива на камък в бъреците,ама нали съм инат ни на лекар отивам,ни мерки някакви взимам-само търся къде да падна и да полежа поне няколко минути/.......а днес от сутринта си имам ревящо до посиняване дете/един брой,слава богу №2 е на градина,че и той тая седмица беше отпускар/...но пак ме крепи надеждата че ни е останал един-единствен зъб за пробиване/оказа се,че зора тия дин е бил заради трите кътника,които нацяло са избили през венеца/...и че скоро му се вижда края.
Отделно,че тия дни се разправям /все още/ с майчинството и неговото получаване..но все пак сме в БГ и сайтовете/въпреки,че ги има и би следвало като ги поддържат да вършат някаква работа-поне за справка/.....по телефона те прехвърлят постоянно,докато стигнеш до някой или постоянно даващ заето,или никой да не го вдига/там пък където го вдигат,изобщо не са в час/.....и така,накрая ме вбесиха яко/което  рядко ми се случва,но пък като стане-става страшно/...и както съм се вкиснала от болките,понаписах няколко писма и в момента се поразшаваха и до довечера се надявам да има резултат.........обаче въпреки всичко ме е яд,че за мизерните левчета дето ни ги дават/уж да се издържаме с тях-да не дава Господ да разчитаме на това/ трябва да се полагат кански усилия,дори само да разбереш кой не си е догледал работата по веригата... #Cussing out

Сега да карам малко по позитивно:
Добре дошла на мама Рокси 78 и на нейната принцеска!/само информативно да ти кажа,че
тук много се радваме на редовно пишещи и пускащи снимки мами/....по повдигнатия въпрос за спането-ние бяхме същата картинка/с два броя обаче+няколко плюшки/,но някъде около годинката на Иво реших да сменя програмата и започнах да го оставям  кошарата,да гася и да излизам/на включен бебфон и ако ревнеше-ходех да повторим процедурата...и така-докато заспи/...сега вече  си знае програмата и вече си заспива сам/всяка вечер по едно и също време-можа би и това помогна/....така ,определено започна и по-спокойно да спи..а и мама  и тати са вече по-спокойни на спалнята.........Напоследък имаме ритуал да чета книжка и това също се отразява добре на процедурата........
Пепсън,стига с тая критика Naughty...толкова ти е сладка балеринката...и хич не е дебела......супер сладка е.А,за обличането-важното е че има мерак,че аз още обличам един почти 4 огдишен тарикат/в ДГ може само, е нас -не...и с яденето е същата история/,а стила на съчетаване е доста интересен-не се знае,дали няма това да е новата модна линия и Хриси да върви напред в тенденциите.
Много сладки снимки сте пуснали....на много сладки дечица..... Heart Eyes Hug Peace...Сега чакаме и Божа,та да видим ние кои е по-по -най.........ако майка и пусне снимка с Прада/е, и без нея-пак може/...че както и не пише много напоследък-ще вземем да я забравим Mr. Green
Шуши,пожелавам ти да си изкарате страхотно,където и да сте....и после снимки да пуснеш,че то се е видяло,че тоя уикенд пак ще съм само на мечти за разодк а пък и свеки има РД и най-вероятно ще ни посети по тоя повод ooooh!/

Аз се оттеглям пак да полегна,че да използвам намалението-докато "зъбльо"мамин спи..........

# 213
  • София
pepsun, хрисито да я намачка човек направо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и е такава кокона сладка, особено с шапката на колелото по голи крака  hahaha  Heart Eyes

привет на новите мами  Hug

# 214
  • Велико Търново
Пепсън,Хриси е невероятна Hug
Ето малко снимка на Божаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=203038&view=1&photo=25

# 215
Божа е жестока!  newsm76
Най- ми хареса снимката "С Надя мислим". Ако даваш, ще си я сваля. Обичам котки и деца!
И там, дето гледа кат Чемширов е страшна закачка.

# 216
Ех, Сисе .... доживяхме да я видим - ЧЕСИТА ТИ ПРАДА - да ти носи много приятни емоции, винаги пълна с пари и наистина си заслужава чакането! (толкова се писа тук за нея, че грях му на душата на Чемшира да не ти я купи)  Laughing
За Божа да не псъм чула повече коментар за килограмите  #2gunfire, иначе за косичката си права, че бие Никол, но само ако не сте постригвани досега (нямам снимки на служебния комп за да приложа). Малко бонбонче и Божа, и Хриси - толкова е пораснала и изглежда много послушна, и е супер сладка малка балеринка  Hug
Дени, Марто е голям чаровник - прилича на теб!
Боби, а Гоги направо ти е одрал кожата - много красиви очи има!
Верче, успех в новата работа!  Naughty
Днес е хубав празник Трифон зарезан - ЧЕСТИТО на всички Wine Glass! Явно повечето хора го почитат, че ме отрязаха преди малко за понеделник от една висша инстанция и аз мисля да го дам по-леко вече ......
 Hug на малките сладури!

# 217
  • Велико Търново
Дени,всичко,което ти хареса от нашето семейство е твое-Чемшира ще е много доволен,ако и него свалиш,ама това е друга тема Mr. Green

Бубилинка,с темповете ,с които расте на Божидара косата около първи клас може и да е леко подравнена,а на абит.бал ще е на черта тип Риана,защото не мисля,че ще порасне по-вече коса Blush
Пък за телефона не е проблема в Чемширов,ами в жена му,защото аз него по бързо го избрах от колкото този телефон Mr. Green

# 218
Ауууу, верно ли днес е Трифон зарезан?!?!
Нали е на 14 февруари?
Но нищо де... ето повод довечера да разпуснем хубаво петъчно с чаша вино в ръка и хубав филм! На малкия за подарък ще му купя една клетка, в която да го заключвам като маймуна  Mr. Green, че иначе няма спокойствие от него!

Стига се набеждавали децата, че са дебели!!!! Много са си добре! Аз на Хрисито нито шкембе видях, ни пък дебели крака!!!
Божа си е много добре и тя!

Хайде, наздраве да почетем хубавия празник!  Drunk

# 219
Айде Честит ни празник тогава! Дет се вика някой от нас тука алкохола ни сбра повече, отколкото децата...  Laughing Направо ни е професионален празник. (Шегувам се, ей, не се обиждайте)

Цитат
Стига се набеждавали децата, че са дебели!!!! Много са си добре! Аз на Хрисито нито шкембе видях, ни пък дебели крака!!!
Божа си е много добре и тя!

Към туй се присъединявам с две ръце, два крака и една глава!
:
А тая емотиконка  е жестока  Drunk - умрях от смях.

За днес от мен толкоз, че прекалих. Статистиката сочи: 50% от постовете на тази страница са на потребителката (или по-скоро злоупотребителката) Деница.

# 220
  • Велико Търново
Айде Честит ни празник тогава! Дет се вика някой от нас тука алкохола ни сбра повече, отколкото децата...  Laughing Направо ни е професионален празник. (Шегувам се, ей, не се обиждайте)
а сочи: 50% от постовете на тази страница са на потребителката (или по-скоро злоупотребителката) Деница.

В този пост се разпознах Mr. Green

# 221
Хайде, след като установихме, че днес е ден за пиене и за пускане на снимки да взема и аз да сложа една на Николчо: http://images23.snimka.bg/005074320-big.jpg
Днес цял ден си сваля шапката и аз най-накрая му заковах качулката за главата...
Благодаря на авторката за снимката  Hug, въпреки опитите на Никола да "си поиграе" с фотоапарата!

# 222
Е,ми да кажа и аз едно "Наздраве"/че и мене си разпознах в сближените Embarassed...пък и то се видя,че съм инат и хапче няма да пия-ама едно обезболяващо питие може да метна...........а и така,ако не друго, поне няма да се нервирам толкова Mr. Green/

# 223
  • София

Благодаря на авторката за снимката  Hug, въпреки опитите на Никола да "си поиграе" с фотоапарата!

хехехе, много ти е готин принца танче, не мога да си премълча, тамън и мойто да покажа, ама от вчера и онзи ден някои снимки Mr. Green
питам Миа койт е това на снимката, а тя заключи : бебетуу  Joy

та ето:
разходка:
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1090760.jpg

знаем бибите за какво служат:
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1090794.jpg

# 224
  • Плевен
Наздраве и от мен
Имам и именничка, майка ми се казва Трифонка, родила се е на 13.02. и дядо ми е искал да я кръстят Ирина, но като отишъл в съвета да я запишат, жената по вписванията като казала "То детето си е дошло с името" и дядо ми бързо се съгласил  Grinning. По принцип празнува именния си ден на 14.02., но и тогава ще почерпя  Heart Eyes

На публикуваните снимки видях едни видни съпернички по красота - Божи, Хриси и Мия, а за джентълмена една  Hug от мойта мома.Не видях никакви дебелини по вашите принцески, Хриси е много сладка балеринка и със сигурност ще я харесат на карнавала. Силно се надявам скоро да направим едно пътуване до Търново за да нагушкам една Божидара и да видя на живо прословутата Прада Mr. Green
Люба, дано скоро се оправиш и обезболяващите питиета тази вечер да ти подействат безотказно и утре да си ок  Hug

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 17:46 от Люсил

Общи условия

Активация на акаунт