направо ви завиждам за хубавото време и за разходките, хайде разходете се и за мен моля ви. Нещо в последно време Христина не иска да ходи много, все иска да я нося. Много се ядосвам на това при положение че цял ден тича като свободен електрон в яслите. Давайте идеи как да за "манипулирам" да ходи повече, обяснението че мама я боли кръста не действа.
Добре дошли на новите попълнения в майския отбор.
Paizy успех на работа днес.
Браво за напредъка на Цвети, страхотна майка си има.
Много хубави снимки видях.
Ани завиждам ти за ски ваканцията, всяка година тате ни водеше на ски със сестра ми и то само на Пампорово, но и Банско не е за пропускане, но от две години не съм се качвала на ски. Така че с удоволствие се насладих на виртуалната разходка.
Честит празник на Гоги.
Дени младежа дето си показала е много чаровен даже и гадже си има, браво и по често го показвай. Дамите и те не падат по долу: Тери е страхотна (но чакам и обещаното клипче), Мия има много хубави очи, още съжалявам че моята мома се е метнала на баща си. А за Евка, какво да кажа освен че съм съгласна че е за едно хубаво гушкане. При нас днес е карнавал в яслите и естествено майка и в последния момент се сети за тоалет....облякох е доста неподходящо...като балерина, само ако видите какви крака вади, а и корема не е за изпускане, май няма да ни дадат главната роля в Лебедово езеро, освен за някое храстче.
При нас няма нови неща в ежедневието, освен че ме изненадва с нови думички на...холандски и манията да се облича сама с яке и ботуши, даже в яслите изкарва по половин ден така облечена. Аз да ви кажа ходих командировка до Финландия за 2 дни, никога не бях ходила толкова на север....е хареса ми, но се впечатлих как при - 3-4 градуса, бебетата спяха в количките навън, а майките им пиеха кафе вътре в заведенията, просто количките бяха строени пред кафенетата. Често като ходим на гости тук в колеги от Швеция си оставят децата да спят на двора, докато ние хапваме вътре, но не вярвах като казват че децата в яслите спят навън.
Сега за финал няколко снимки, как ядем торта и после какви дебели кълки вадим като балерини....
http://shegunova.multiply.com/photos/album/31/Dec_07-Jan_08#23
http://shegunova.multiply.com/photos/album/31/Dec_07-Jan_08#43
и как сама се облича, ей няма вкус това момиче
http://shegunova.multiply.com/photos/album/31/Dec_07-Jan_08#20

...толкова ти е сладка балеринката...и хич не е дебела......супер сладка е.А,за обличането-важното е че има мерак,че аз още обличам един почти 4 огдишен тарикат/в ДГ може само, е нас -не...и с яденето е същата история/,а стила на съчетаване е доста интересен-не се знае,дали няма това да е новата модна линия и Хриси да върви напред в тенденциите.
...Сега чакаме и Божа,та да видим ние кои е по-по -най.........ако майка и пусне снимка с Прада/е, и без нея-пак може/...че както и не пише много напоследък-ще вземем да я забравим
/

, иначе за косичката си права, че бие Никол, но само ако не сте постригвани досега (нямам снимки на служебния комп за да приложа). Малко бонбонче и Божа, и Хриси - толкова е пораснала и изглежда много послушна, и е супер сладка малка балеринка
! Явно повечето хора го почитат, че ме отрязаха преди малко за понеделник от една висша инстанция и аз мисля да го дам по-леко вече ......

. По принцип празнува именния си ден на 14.02., но и тогава ще почерпя