Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 526
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря Ви за съчуствието...нощта беше горе-долу лека,но вчерашния ден искам да си го изтривя от съзнанието и да го забравя...защото подобни емоции  не пожелавам и на най-големия си враг8аз дето си мислих,че съм силна и спокойна в такива ситуации....изпаднах в паника...да не ви казвам ,че докато дойде линейката вече го бяхме оплакали милия...но който е преживял нещо подобно-знае/...лошото,е че оттук насетне трябва изобщо да не позволявам да вдигне и да задържи температура,че вероятността от рецидив е много голяма/поне докато не стане на 6/...а днес още си държим Т от порядъка на 38-39..Ходихме и при педката-изписа ни диазепам/да имам  ако ни повтори/ и антибиотик и ни успокои,че до няколко дни щего подкараме  и ние същото/т.е. останалите маймуни/,понеже въпросния грип бил много прилепчив/демек един да хване-и всички горят около него/...на всичкото отгоре и повтарял.......абе веселба.......добре,поне ,че Иво пие течности,че от обезводняването най-ме беше страх/че снощи се нагледах на обезводнени от грипа деца и всичките ги бяха навързали на системи/.....но факт е ,че сме на крака/макар и да дремем прави през повечето време,...което значи,че ще ни бъде....
Руми,ти неможеш ли да гледаш лошо.....или направо да си кажеш каквото мислиш........от опит да ти кажа-даваш директно/дори малко на по-висок тон/,пък ако иска да се сърди...
От мен лек и спокоен ден-дано да е такъв!

# 241
  • Пловдив
Леле, Любче какво сте преживели  Confused ужас...
Ние вкъщи сме болни... аз от вторник излязох в болнични заради малката, а от четвъртък вече и аз се предадох...
Нейното така и не могат да установят какво е - гърдичките чисти, гърлото ОК, а постоянно кашля... Заключиха днес, че явно е някаква алергия - неизвестно каква.

Наистина е ужасен вируса - пазете децата! И дано няма повече такива инциденти  Praynig Praynig Praynig

# 242
  • София
Люба,  Hug
да не ви се случва никога нещо подобно!  Praynig

калинка да спре с кашлицата  Praynig, много целувки по въздуха и безопасни изпращаме с миа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

забравих някого сигурно.... извинете ме, приятен следобед ви желая!

# 243
http://www.snimka.bg/profile.php.Това сме ние на рож. ни ден миналата година/на 10.05./С
белите панделки сме ние.От коледа няма как да ги покажа понеже сним.са от обикновен апарат.  bigdance2

# 244
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215748 smile3501
Извенете, първия адрес е грешен, както казах с белите панделки е Мариела  /Мери/, така и викаме накратко.

# 245
Люба, стискам палци и се моля  Praynig Ивко бързо да се оправи и да нямате повече такива неприятни моменти. Искрено ти съчувствам, че нали ние ноември месец лежахме в болница от обезводняване - така съм се наплашила, че вече имам страхова невроза..... най-важното е да пие течности, по-скоро глюкоза и физ.разтвор мисля, че беше (продават го в аптеките в едни пласмасови контейнери, всъшност това им го вливат в болницата със системи, струва по-малко от 2 лева), той е сладък на вкус, ако не иска да го пие през 1/2 час по една лъжичка му давай, дори и на сила. Вече в къщи задължително имаме един контейнер за всеки случай. Дано да не се налага!
Леле, Любче какво сте преживели  Confused ужас...
Ние вкъщи сме болни... аз от вторник излязох в болнични заради малката, а от четвъртък вече и аз се предадох...
Нейното така и не могат да установят какво е - гърдичките чисти, гърлото ОК, а постоянно кашля... Заключиха днес, че явно е някаква алергия - неизвестно каква.

Змейковица, и ние преди 2 седмици имахме такава кашлица, но тя започна много преди това, беше слаба и с течение на времето се влоши, педката ни предписа 3 сиропа за кашлица накуп : ACC Kids, Суметролим и още един противоалергичен, че и при нас каза, че може да е на алергична основа. Слава Богу за една седмица се оправихме! Явно беше някакъв вирус! Много са гадни тези вируси, грипове и незнам си още какво, а малките много трудно се преборват с тях.

Болничките бързо да оздравяват!  Hug

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 19:04 от Bubilina

# 246
  • София
Здравейте,днес беше чудесно време и добре си изкарахме навън с много деца.Сега като чета обаче тия ужасии за грипа...
Дано да минава бързо на детенцето.Любе,съчуствам ти,аз съм такава паника за далеч по-леки неща,а това е ужасно.
Руми,желая ти успех,стискам палци за защитата;и аз се дипломирах октомври,много беше трудно с малкия,ако помните като бременна бях все на изпити,а като родих още повече
Поне си оправих настроението с прекрасните снимки на всички малки  Hugчаровници

# 247
Люба, дано детенцето се оправи възможно най-бързо и дано не го повтаря никога повече, а и цялата фамилия да се опази и дано да има ефект разделянето на зони Praynig
Калинка да не кашля и всички болни да оздравяват.
Руми не се впрягай на мъжа ти.
Ванилка, все още уча право в ЮЗУ 5 курс 2 семестър. Не ходя на лекции, че с това диване няма как. За учене ми остава малко време, нямам търпение да завърша. Имаше златна възможност за юрисконсулт в общината, но след 2-3 години може би ще се отвори друга длъжност.
За килограмите говорихте, ами Румен на 1,6 беше 12,7, а сега е 12, а е по-висок с 2 см. Но постоянно пакости, ходи, не слуша и вчера ме вбеси #Cussing out Twisted Evil. 3 часа го успивах, носих на ръце и т.н. а той се върти като змия и не заспива. Целия следобед беше кисел и правеше всички забранени неща напук на мен. Бъркаше в контакта с дръжсата от детския парцал, добре че имат капачета. Щеше ютията да падне върху него, добре че бях там. Спираше и пускаше постоянно телевизора, събра килима на кълбо, дърпа зарядното на лаптопа и добре че не го счупи. Буташе и се катереше по столове и т.н... А си мислех че вече е по-лесно. Аз му се карам, той дори и не ме слуша, правя се че плача, а ефект никакъв, от заплахи никаква ответна реакция и незнам. Дано Господ да ги пази, че и до него да си си прави бели след бели.
Като дойде някой на гости и пред чужди хора се прави на божа кравичка. Срам го е от непознати и се гуши в мама, все едно е най-послушното дете.
За спането спи с мама в спалнята, а тати е в детската Laughing Не ще и не ще в неговото креватче. Напълно излишна инвестиция са бебешките легла.
Рокси, голяма сладурка е твоята принцеса.

# 248
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215748 Ето още една.Ние сме си пак сами, таткото е на работа.Сега ще ходим да се приспиваме,като знам какво ме чака и лошо ми става но няма начин.Правила съм опити да я оставя сама да заспи е казвам ви посинява от рев.По принцип се приспиваме от 9.30 до 11.00 часа.Днеска нарочно ще я сложа по късно та дано заспи по лесно.
Руши ние сме същата работа.По столови по маси къде ли не се качва то затова главата и цялата в цицини.Падна от стола назад върху телевизора как не си разцепи главата на масичката незнам,разминахме се с цицина колкото юмрук.На другия ден падна по стълбите в
 яслата разцепи си устната  като шурна една кръв ужас 4 дена устата и беше подута.На яслите
не могат да я изхвалят,че много слуша,да вярвам ли незнам. А сега лека нощ, започва борбата
за спане. Naughty Crossing Arms

# 249
Люба, дано Ивчо да се възстанови бързо и всички да преборите вируса. Ужасно е това, което сте преживели.
Руми, не се ядосвай на съпруга ти. Мъжете не са много съобразителни.

Днес водихме Криси, за да му бият ваксината. Нашата лекарка беше дежурна и отидохме цялото семейство. Мерихме го с дрехите и беше 14 кг. Дори и да махна 1 кг заради дрехите пак остават 13 кг. За 3 месеца е наддал над 2 кг. От както почнах работа и го гледат бабите му.

# 250
 Praynig Люба, дано да нямате повече такива кошмарни вечери... Направо ми се сви сърцето, като четох преживяванията ви....

Марти още кашля и има храчки... Баща му го учи да ги плюе, но без успех...  hahaha Голям смях падна... Няма температура и не му личи да е болен - не пропуска да спретне беличка...

Както вече бях писала още сме на капки в нослето - Коларгол и в ушето - Отипакс...
В четвъртък бяхме на лекар и за пореден път се разочаровах от нашия л-р...
Влизаме в чакалнята - болен народ, колкото искате и още едно детенце, което ччака да се прегледа при него... А той виснал над главата на някакъв човек, който му ръчка в компютъра и нищо не казва...
Разбираме от администраторката, че имал да прави отчет... Питаме го дали може да ни чуе и да си ходим, а той ни каза да чакаме...  #Crazy Естествено си тръгнахме и сега си търсим друг личен доктор... Даже мисля, че не е нужно да е в нашия квартал. Моля ви да ми препоръчате някой...

А за разходката ни с мъжлето -  решихме да идем някъде съвсем близо до София - Царско село... Базата е доста захабена и неподдържана. Бяхме в уж в луксозен апартамент, а имаше доста пропуски... Хубавото беше, че в стаята ни имаше сауна... Поръчахме си от пицария Виктория... Иначе хотела беше пълен... да не казвам с какви хора... Не съм снимала. Днес се прибрахме...

Руми, не му се ядосвай на твоя мъж, всички са такива... Егоизма им винаги прозира... Ама и ние сме си виновни, защото все гледаме как повече да им угодим и ни се качват на главата...  Hug

Снимките с малките бонбони са страхотни!  Heart Eyes Да не изреждам, за да не пропусна някой...

Спокойна вечер и цунки на малките спящи крачета до вас...

Ани, радвам се, че на Ивко му харесва снежното ми човече - двамата имаме еднакъв вкус  Wink

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 00:18 от *ШУШИ*

# 251
Шуши, много набързо забегнахте, чак не ви усетихме. Мислех си че за целия уикенд няма да ви има!

Любе, страшна работа... чак не искам да си го представя! Дано Иво да се пребори по скоро! Сега в Шумен се чува че имало случай на птичи грип. Много не ми се вярва, аман от психози вече. Но за този грип дето всички говорят има доста болнички деца покрай нас. Дано да преминава вече.

Руми, и от мен имаш едно палцестискане в понеделник. А мъжа ти има златна жена! Моя за такава само може да мечтае!

Днес времето беше наистина страхотно. Само за дълги разходки. Затова отидохме до зоологическата градина. Ивко храни козичките и един бобър със солети. Голяма радост беше. На драго сърце си раздаде целия пакет.  Mr. Green

# 252
Ние пък днес "благодарение" на поспаливостта си пропуснахме разходка в страхотна компания  Sad
Разходихме се тримцата в близкия парк, прибрахме се, оставихме дребния на баба му и щипнахме с мъжо из центъра!

Стискам палци на всички болна да оздравяват бързо, а здравите да си останат здрави и грипа да ги подминава!

Нещо не мога да си събера мислите в главата и за това ще ви пожелая лека и спокойна нощ  Hug

# 253
  • София
Добро утро, поспаланки!

# 254
  • София
eh че гофреткиииииии, точно като моите  Mr. Green
мерси за примамливата закуска, руми!
почвам да грабя  Party

пс. катето ми се губииииии

слънчев ден на всички и хайде по разходкииии !
болничките да се оправят скоро! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт