Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 557
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Ръш,моите съболезнования за дядо ти! Дано през останалата част от годината да ви се случват само хубави неща.

# 136
Добро утро майчета и сладурчета,

Първо да поздравя рождениците, който съм пропуснала! Hug

Моите съболезнования на Ръш за дядо й!  Cry Дано от тук нататък да имате само хубави емоции! Hug
Всички дечица са много пораснали.   love001

Аз снощи уж първо да по прочета какво сте писали и след това да се включа, но моите поспаланковци се събудиха и нито прочетох, нито се отчетох. Embarassed

Разбрах обаче, че някои майчета чакат бебе за което ги поздравявам.   bouquet Дано бременността им да мине възможно най-леко!   Praynig

Сега аз да се похваля малко. Цветенце напредва бавно,но славно. Последните неща, които прави е по корем си вдига главичката. Държа я седнала и я държа само за лактите за да не падне, но иначе тя се крепи сама. Започна да се плези и като че ли започва да ни копира (щуротиите разбира се  Wink). С играчки се занимава с часове. Има за кратко опора на крачетата и гръбчето й вече заякна.
В петък се сетих, че имаме една позната (приятелка на леля ми), която е директорка в дом за изоставени дечица. Говорих с нея да ни намери най-подходящия дневен център за Цвети, за да почне да ходи и хем да се занимават с нея специалисти, хем да е с дечица, а пък и аз да се върна на работа защото вече не издържам  Blush  А съм сигурна, че леля Зоя ще ни насочи към хора, които ще се грижат за нея. Praynig
Другото ново е, че водих Цвети при друга невроложка и като й описах сегашните пристъпи ми каза, че няма гърч, който да започва с повръщане. Препоръча ми да направим изследване за рефлукс. Разказах на нашия невролог и той ни даде направление. Гастроентероложката каза, че има рефлукс и сега сме на диета и лекарства. Диетата е без шоколад и какао, без пресни плодове и зеленчуци и сок от тях и да не яде кисело мляко. Вече 2 седмици сме на диетата и лекарствата и определено има ефект. newsm44 newsm68
Дават ми стволови клетки от новородено, но почти нищо не знам за шанса и вредите от една такава трансплантация. Трябва да се обърна към специалист за да преценим какво ще правим.

Ето и поздрав от Цвети:

За сега толкова от нас.
Дано за всички ни да са все повече хубавите новини и да нямаме лоши! newsm10

# 137
Доктора не ни предписа Антибиотици...  Peace А капки за нослето - Коларгол, мултивитамини Пиковит и капки за уши Отипакс /лявото ушенце му е възпалено/ .
Дългото ми детенце е 92 см и тежи 13 500...
В сряда или четвъртък сме пак при него - дано да има подобрение...

Ани, страхотни снимки! Браво!

Марти се е качил върху мен...

# 138
Здравейте майки Simple Smile
Аз съм вече трети ден във Видин и моят престой в Сф завърши набързо като ми се обадиха,че Алекс е болен.Водили са го на лекар и той е казал настинка-кашля лошо и точи едни сополиии.Добре е ,че поне не вдигна температура.Вчера трябваше да пътувам да си видя мъжа,но майка ми се обади,че баба ми е зле и отиде да се грижи за нея.Утре трябваше да пътувам да си прибирам мъжа,но баба още не се е оправила и това отпадна.А от сряда съм сама с двама болни Sad
Колкото ми е болно детето ,толкова е и диво,а и сега не можем да излизаме и ще полудеем и двамата у дома Twisted Evil
Ани страхотна почивка си изкарала,но нещо май няма много сняг и тази година,а като видях и строежите до пистата,само се ядосах.
Шуши оправяйте се бързо(а и другите болни също)!
pipiiv, само с такива хубави новини да се включваш вече-нацелувай малката от нас.
rush,моите съболезнования,а ти горе главата и само хубави неща за напред!
Кат, стискай зъби и дано скоро си намериш отмяна,за да ти минава депресииката.Да се оправят всички в къщи!
Анна блазе ти и за разходката и зе шопинга(а най-много за наспиването Mr. Green)
Ако се сетя още нещо ще допълвам.
Поздрави и целувки Heart Eyes

# 139
Здравейте,

Шуши, браво на твоя син! Кви са тези размери, супер! (и му кажи да слезе от теб, щото 13 кила не са малко и тежат  Laughing)Много се радвам на големи мъже.  И моят не е малък, ама няма 13 кила. Пази го много да се пресече настинката, че и ние тръгнахме от възпаление на ухото, а стигнахме до 39,4 градуса температура... Вече като че ли му премина, ама не смея да се зарадвам, че нали го повтори и то по-гадно.

Ирка, Страйпър, много се радвам на бременността ви! И ми става едно носталгично като ви чета, сещам се за мойта бременност (тази, дето я родих, няма нова, да не помислите..). И аз искам второ, ама ако може в саксия да го зачена и родя..., нещо не ми се бременее... Има време де, ще се настроя. Прегръдки и подкрепа имате от мен.

Пипиив, много се радвам на хубавите новини от теб и стискам палци да се включиш с още такива.

Rush, ти ли беше с херния? Недей да отлагаш, защото разстягането на коремната стена се увеличава. Дори и неусетно. Моят мъж го оперираха миналата седмица от херния. Ако искаш ще ти дам повече инфо на лични къде и какво.

# 140
Pipiiv, радвам се че малката сладурана има напредък и диетата се отразява добре. Думичката трансплантация ми звучи страшничко, но дано всичко да е наред и да се оправи  Praynig Praynig Praynig.
Дени ще се радвам ако ми дадеш инфо, но доколкото знам операцията дори и да се направи, е възможна повторна поява. Абе трябва си пазене. Напиши ми на лични кой доктор, къде и телефон за връзка с лекаря.
Велиса, пожелавам ти бързо оздравяване на болните ти съкровища.
Шуши, дано се размините с антибиотици и възпалението да се излекува бързо.
Момичета, благодаря за съболезнованията.

# 141
Най-после попрочетох и от старата темичка и разбрах, че съм пропуснала рожденните дни на Ани и Пепсън, две мои любими мами, за това малко късничко, но от сърце им желай всичко най Hug
  Стихчето на Ирка наистина беше много весело и аз не мога да отрека скрития талант на Ирка Wink
   Пипив, надявам се да намерите подходяшто място за Цвети да си играе с други дечица и да получава специализирана помош, а и ти да се социализираш дет се вика Laughing
   С навлизането на двете годинки , Йонка става голяма глезана и то само като е с мен. Баща си и гледачката слуша много, но като е с мен се почва едно тръшкане и капризи ooooh! Последните дни обаче нервичката ми не издържа и реших, че трябва да вземам мерки, вече 2-3 пъти я наказвам до стената, карам и се като има нужда, та малко си поправи държанието и не е толкова зле полужението.
   Ани харесаха ми твоите розови атрибути, снимките са страхотни.
   Много е станала чаровна госпожичката на Пепсън, вече прическата и е оформена, много ми хареса!

# 142
# 143
Пипиив, страхотни новини. Искрено се радвам за постиженията на Цвети. Дано да е все така. А и ти да си все така оптимистично настроена. Щом имаш възможност за трансплантация на стволови клетки, задължително се консултирай със специалист. На мен поне стволовите клетки ми се струват като чудотворно хапче за всички болести. Може и да не съм права, но някакси имам такава нагласа.
Велиса, дано мъжете ти да се възстановяват по скоро. А за снега имаше си достатъчно. Само като стана +18 градуса се пооголиха на места пистите, но пак падна сняг и се оправи положението. А за строежите, то си е ясно. Пампорово прелива от хотели, вече имам чувството че перат пари с тях. Те почти не функционират. Чак такова търсене определено няма.
Смайли , благодаря ти за поздравите!  Hug Много е приятно човек да приема такива още дни след РД. А сега ще се насладя на вашата Нова година!

# 144
  • София
Здравейте,
то пак съм в нарушение, но ......... не сериозна жена  Mr. Green  Heart Eyes
Накратко - Стоян беше в Панагюрище от 02,01 до 20,01. От днес е вече на ясла и се е държал почти добре - малко е плакал сутринта, но е ял, спал - доволна съм.
Иначе в къщи дивеее и стихотворението на Ирка е почти точно за него. И той като Йоанка пред мен се държи глезено дете, а при други хора е друго дете, особено с баща му като се гледат. Миналата седмица бяхме в къщи и тримата /аз ходих на работа от 3 след обед/ и вечер баща му само ми го хвалеше - играл си, заспал си сам в неговото легло и други такива блянове за мен.
Кашлицата му още не му е минала и вече се чудя какво да му давам - лекарствата ги спрях още по нова година, ми то 3 вида сироп изпи и ефект никакъв, затова сега е на чайове /както се майтапим с Деян - бъркочи / и има някакво подобрение.
Да питам  има ли друго дете като моето да става в 5.30 - направо съм за оплакване  Tired. От както го оставих ме на майка започнал да се буди рано и после да не заспива и накрая ми го върнаха - ставащ в този нечовешки час. И миналата седмица имаше и за това превъзпитание. Слагал го баща му по късно, но пак става 6-6,30. Надявам се сега като ходи пак на ясла да му се регулира режима.
Ох толкова много време не съм писала, а исках да ви казвам толкова много неща.
Ванилка, ме питаше как е със съня през ноща, сега като не цока - ами пак цока но от шише. Давам за заспиване 180г мляко и после правя разредено 240г, но снощи установих, че може и по малко и само и празна бутилка да му дам пак става номера, та ще пробвам и мъча да го отказвам от нощното. Ух как го обясних  hahaha
Да изкажа съболезнования на Уна  Praynig Дано всичко се нареди както е редно и да нямате главоболия с некоректни съдружници и служители. Стискам палци след 7-8-9 /не си спомням точно кога се очакваше / се роди едно прекрасно бебенце в семейството на брат ти и всички да сте много щастливи. А и така по лесно ще преодолеете тревогите.
Да поздравя Елена /Скайпър/ за смелостта да роди трето дете и да кажа колко много се радвам за тях.
Пипив, радвам се, че Цвети се подобрява и стабилизира.  Hug Хубаво е че мислите и за трансплантация - проучи нещата, но мисля, че ако се решите на тази стъпка няма да сгрешите.
Добре дошла отново на Пилето   bouquet
Дано операцията на Калоян мине успешно и да не му се налагат повече такива интервенции. Даниеле дай сигнал за палце-стискането  Heart Eyes
На всички болни дечица и татковци и майки, ако има пожелавам скорошно оздравяване и възстановяване.
И сега да раздам медалите Герой, на всички който изчетоха всичко това.  omm
  love001 отивам да хоризонтирам  Joy, че 5,30 его е дойде  Grinning

# 145
  • София
Пипийв много се радвам,че нещата при Цвети вървят.За трансплантацията се консултирай,но и според мен тя много би помогнала на Цвети,аз ви пожелавам успех.
 Момичета какво става тук,нестига,че секнахте нощните запои,ами и кафе вече не предлагате.От снощи от 23.00 до сега никой да не се разпише,срамота.Ако сбирката е другаде и някой има желание моля да ме осветли,че без дете и с болен мъж само с нета се разведрявам.Снощи даже и табла ми се приигра,ама си викам пак ще попадна на някой простак и ще ми иде настроението.
 Кате, и ти се изгуби,дано всичко да е наред при вас и ако имаш желание пусни ника на мъжа ти на лични,че пак като ми се прииграе поне да търся него.

# 146
Изтървахме кафето, остава да ви поканя на обяд... Ако сте се прибрали...

Навън е страхотно време, но ние сме вкъщи, защото снощи кашлящото ми зверче имаше и температура... Постояхме на терасата около половин час, иначе...  Sunglasses

Пипийв, и аз съм настроена оптимистично за тази трансплантация на костен мозък... Успех и от мен!!!

Имарче, и аз се възмощавам заедно с теб...  Naughty

# 147
Да нямаме друга тема  newsm78 newsm78 newsm78  Thinking

# 148
  • София
Няма друга и аз гледах newsm78.Явно всички имат по-приятни занимания от това да пишат тук.Обаче и Галушана нещо съвсем зачезна,преди поне сутрин се разписваше.
 Ей мами я скоро да се отчетете да не ви викам поименно,май и пита ще се наложи да омеся и да ви поканя Hug

# 149
Понеже се почуствах песонално критикувана-да се разпиша поне аз.....Пък да не помислите,че сме уцелили джакпот-а и затова не пишем...минахме покрай него/е Иво спечели първите 17 лв в живота си,та поне не сме вътре Laughing/,обаче нямахме нет няколко дни/или по скоро имахме наполовина-поради промяна в настройките на някакъв си сървър имах само Скайп и Кю и почти нищо друго не се отваряше/,но след като се изпокарах с доставчика и повиших компютърната си грамотност още малко/откъм терминология,не откъм способности Embarassed/....накрая  се наложи да дойде един познат и да оправи работата...А,аз м/увременно открих,че на това положение мога поне филми да тегля и така се заредих,че сега ако не съм редовна,да знаете,че съм забила нос в монитора и съпреживявам/тук да си призная,че с тегленето пак оплесках работата-ама като реших,че ще се справям сама...и така съм се увлякла,че на моя мъж съм прецакала коефициентите  и беше бесен...затова вече съм си с персонални регистрации и доживотен бан относно неговите/
Отделно,че Иво изкара вече напълно единия кътник,което естествено не мина без обичайните "екстри"-сополи,кашлица....и днес ще ходим на лекар да го чуят,че нещо хич не ми харесва как кашля/но пък от друга страна има апетит,няма температура и нищо друго което да ме навежда на мисълта ,че е нещо сериозно.........даже,че съм почти сигурна,че кашлицата е от стичащитте се секрети в гърлото/.....обаче от одеве имам сериозни притеснения,защото пак гледах по новините какво е дереджето с грипа/и масовостта му по нашия край/....и се замислям дали не рискувам да ги разболея от грип,ако ида с двамата при педката и повисим в задушевната и чакалня newsm78/`щото и баткото  си е тук и няма на кой да го оставя-исках да извикам свеки да стои при него,но той изпада в истерия само при споменаването и и категорично е ще да я види.... явно има причина да е така,но на мен вече свят ми се върти в такива ситуации,защото явно наистина немога да разчитам на помощ/Та имам още малко време да си помисля.....и май първо ще и звънна на педката да се разберем по телефона,че то на вас хубаво ви споделих,ама явно няма да го измисля сама/а и то си е казано,че като не ти идва отвътре,по-добре да не се занимаваш....... с несвойствени дейности-това за мисленето ми Mr. Green/
Другото интересно по нашия край е ,че децата се опитват да се избиват взаимно-снощи преди лягане решиха да се борят...и докато Иво се беше метнал на баткото на гърба,Сами взе че се изправи рязко и се оттърси и резултата беше разбит нос и кръв на дюшемето/Ивовия нос беше това/...днес пък малкия разбойник помогна на батко си да се центрира в едно остро стърчащо нещо и замалко да го направи едноок...но слава богу разминахме се само с рев и подутина....ама да видя аз довечера как ще оправдавам всичките белези пред татито,че то ако ги види човек ще кажа,че направо домашно насилие съм упражнявала..../не,че от време на време не се изкушавам да раздам малко шамари,но засега се удържам .....със сетни сили/
Хайде стига съм ви занимавала с нашите неволи.....,че то и вие си имате предполагам.

Пипив,радвам се за напредъка на Цвети Peace...и съм сигурна,че при такава любяща и грижовна мама ще има голям шанс да се преодолеят проблемите.За стволовите клетки и за центровете,мога само да ти кажа,че е добре да опитате-пък дано да има ефект!Стискам палци и се моля да е скорошен!/ а за повече информация питай в здравния-предполагам,че там могат да ти дадат поне координати и инфо/
Ани,вие не минахте ли покрай Пловдив на път за и от Пампорово?Да си питам аз-нямаше ли време за кафенце Wink....?Иначе снимките ти са много свежи,благодаря и за разказите...че аз обожавам тоя край и много съм го обикаляла/е нали ни е и наблизо/,ама напоследък нещо все не се отваря възможност да му се порадвам/пък и последно септември ходихме към Пампорово-е такова разочарование от безогледното строителство и мръсотията изпитах,че чак ме хвана яд,че така са го "окепазили"/

Велиска,Шуши,Имар-че,дано да ви оздравеят бързо болните мъже Praynig/и други ако има и съм ги пропуснала,да знаят,че имат пожеланията ми за бързо оздравяване  и виртуални Hug/
Неде,да ти кажа от опит-ако на Стоянчо му е това биологичния ритъм...просто го приеми като даденост-защото нашия батко е такъв-от бебе все по тъмно ставаше...и сега,без значение в колко е легнал,спал ли е следобед или не-сутрин е първа китка и ни тормози яко/`щото му пускам тв без звук,но му е скучно сам да гледа и почва да пее и да танцува/...та освен съчуствие,друго незнам какво мога да ти кажа,че вкъщи сме и поспаливи всички /и това си е направо мор/,но след като пробвахме какво ли не,просто се отказахме да се борим с природата му........а,вярвай доста неща сме опитали......

Аз се отчетох-сега дано повлека крак и до довечера да изпишете поне две страници/ако има начин ще допринеса и още,но сега пак почнаха пехливанските борби и трябва да се намеся овреме,че вместо на педиатър да ен ходим на ортопед/

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 13:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт