Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 528
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Уф, не се стърпях, да не ви покажа моя син какво желание има да пее  Blush то малко на надвикване прилича, ама ....  Crazy
http://it.youtube.com/watch?v=S70NMk8wD18 - с племенничката на мъжо е, тя е на 3 г и 4 мес, обаче е по-голямо бебе и от Макс... ама ги хванах в настроение, че иначе все са на различно мнение  Whistling  Mr. Green

# 31
Добър ден, майчета!
  Кате, възползвам се от кафето.
  На патерици Честит имен ден на Макси на Страйпър Вчера го пропуснах. Много да помага на мама!

Змейче и Ради тъкмо щеше да остава по цял ден и се разболя. Дано скоро се оправи и бързо да свъкне в яслата. Ради все така малко спи там, ама дано поне не буди децата. Ще свикнат, милите.
  Ирка радвам се, че ти е просветнало и все по-добре да ти става. Чакаме новини от ехографа. Hug И тук искам да се похваля, че моята кума е бременна и чака бебе в началото на септември. И на нея сега и е лошо, както но до скоро на теб.
   Ей, Любе големи чаровници са твоите момчета. Баткато с това кожено яке е галям сладур!  И Мариска е голяма душица!
   И тук е мъгливо, но нали казаха, че наобед щяло да се оправи ама.... а вчера беше толкова приятно.
   Велиса дано всичко мине добре и скоро да сте пак заедно в къщи.
   Чудя се какво ли стана с Жасминка, нали имаше вероятност да се е заразила с варицела?
   Пожелавам ви приятен ден и много усмивки!

# 32
  • София
вифчо, браво на твоите певци  Joy Joy Joy страшни са!!!

# 33
  • София
Здравейте,
дано всички болници(татковци) се оправят бързо,а малките да не се разболяват
Олче,благодаря за снимката на първа страничка,а на твоите-много сте сладки и двамата(набори Laughing)
Да ви покажа и аз няколко снимки на моя палавник

# 34
Добър вечер, девойки Simple Smile

Как я карате в този ужасно мъглив ден?
Аз реших, че лееееко се е вдигнала мъглата и отидохме до пазара с щурчо. Обаче тя мъглата си непрогледна... Ама успяхме да си купим млекце и се прибрахме, ориентирайки се опипвайки заобикалящата ни среда  Mr. Green.
Боби, раздаваш ли лупи със снимките?  Laughing Слагай ги малко по-големи... То на човек му трябва доста въображение за да ги види!

Моят младеж само си мъкне столчето и се катери където му хареса. А пък ако аз реша да му седна на стола, то настава едно чудо на чудесата. Вика "тол, тол" и маха с ръце като вентилатор и идва и ме бута от него... Неговите неща са си негови, а чуждите са общи, както се казва...

Приятна и усмихната вечер  Hug

# 35
моето мъж го отложиха за утре
целувки

# 36
Велиса, и утре ще стискаме палци, няма страшно, всичко ще е наред...   Hug

Ние днес решихме да идем на Мими на гости в новия детски клуб в Младост 1 /имах кола под ръка/. Очаквахме да се вдигне мъглата, но нейсе... Въпреки трудната видимост, лесно го намерихме... Малкото диваче чудно се забавлява и изобщо не ме търси... Ние със Мими пихме кафенце и бъбрихме - идилия...  Sunglasses

Следващата ни среща с дечковци предлагам да е там... Мими не иска да се прави излишна реклама, /но аз нали с това се занимавам и ПиАр-а ми е в кръвта/ клубчето е страхотно - В страната  на чудесата!!!

Вифче, певеца ти е №1!

Люба, дечицата ти са много готини, а Сами е голям пич! Все забравям да те питам, ти даваш ли го на градина него?

Танче, и моя свидльо нищо свое не дава, не признава майка и баща, дори и на гаджето си не дава да му пипа любими играчки...

# 37
Здравейте майчета!
много отдавна не сме писали, но Вики не ми дава да седна до компа. Не съм чела подробно, но говорехте някъде за мерки. Ние сме 14кг и 89см, а хич не иска да яде. Всеки път е с молби и уговорки .
Всички дечица са много сладки и пораснали. Ще се опитам да кача снимки и на Вики.
Олче честита прическа! Отново си сътворила страхотна темичка!  bouquet
Честит имен ден на всички на патерици!
Болните да оздравяват, а здравите да се пазят!
Ирка много се радвам за теб. Сега прочетох страхотната новина(срам Embarassed) Много ми се иска и аз да се похваля със същото, но моят мъжо като му подхвърля нещо по тоя въпрос- неговата реплика е : Е, аз няма само деца да правя и  #Crazy #Crazy #Crazy.Той има вече две, Вики му е трето, а пък и годинките му не са малко, но аз не съм се отказала- може и да успея да го убедя Laughing Laughing Laughing
Иначе ние сме добре. Спряла съм я временно от ясла, докато мине грипа. Тя също беше болна преди Коледа. Кашляше и имаше сополи. Пихме и АБ, но нищо. Прекара празниците при майка в Монтана и там  я оправиха с хомеопатия. Дано я предпазя сега
Желая ви лека и спокойна вечер

# 38

Ето и обещаната снимка

Аууууууу, малко сме на една страна, ама така съм я качила, а Вики все по упорито ме дърпа да ставам
Извинявам се
Има още няколко в албума качениhttps://cdn.bg-mamma.com/Xajs/57a2d6ce.jpg

# 39

да помогна на veni_viki, като една примерна ССФ... Много е сладка тука Вики...

# 40
  • София
Вики е голяма сладурка, а мерките й ме шашнаха Shocked, сигурно изглежда доста по-голяма от възрастта си.
Идеята на Шуши за среща в детския център на Мими е много добра, но май първо трябва да си доведем Румчо в София... Rolling Eyes
Макси е много сладък на клипа като пее, много е развеселяващо клипчето Sunglasses
Извинявам се за неактуалния ми аватар, но все не ми остава време да го актуализирам...
Бързо оздравяване на всички дечица и татковци!

# 41
Е,тия с мъглата се уляха ooooh!.....даже сега я пуснаха още по-"мазна"....та изкарахме още един ден в домашен арест/но като съм виждала какво слиза с мъглата даже и на терасата не ги извеждам дечурлигата/.....
Шуши,Сами не е на градина тия дни,че тук грипа е повсевместен...и предпочитам да воювам с двамата,отколкото да се натръшскаме всичките болни/пък и тия дни "разводачите-дядо и тати-ги нямаше,та не ми се тича и до градината и обратно с Иво на ръце/
Танче,с тия столове вече съм луднала/но при нас се ползват всички-не само неговите/...последния писък на модата е да се качи на стол,и да щрака копчетата на микрровълновата/и после редовно я грила е включн,я мощността променена...аз гледам преди да я ползвам,но другите редовно са изенадани от резултата/....но сега се сетих и за една случка от миналата седмица...седи си дядото на стол и само за момент стана,...да помогне на Иво да слезе от дивана,че нещо с главата надолу беще тръгнал...та оставя го той долу и тръгна да сяда....и познайте къде се озова,след като "благодарния" му внук вече беше тръгнал със стола на някъде си...та цяла седмица и дядото пъшкаше от болки в кръста и д-то.....та да знаете,че у нас се практикуват и такива спортове/дето ги очаквах някъде към 3-4клас/..а за опазването на личната собственост-лошото,е че при мен има много"дребнобуржоазни"типове,дето постоянно си прибират играчките,а и често си "припознавт" чужди и съответно  бранят и тях после/да не кажа,че Коледните подаръци са почти изцяло разменени като притежание/
Много сладки снимки са пуснали Пилето и Вени Вики-пък нека са малки...важното е,е се пресрамихте да ги покажете Wink
Виф-чо, важното е,че имат желание децата/пък и нали знаеш,че в наше верем никой недържи на гласовите данни,важното е да имаш визия-пък сладурите го докарват Peace/
Велиска,ние палците не сме ги отпуснали....ще стискаме докато се приберете във видин живи и здрави....дано да колкото се може по-скоро Praynig
Ми ,май няма друго....пък и аз като се разписвам през няколко часа,то няма какво да коментирам......... Laughing
От мен "Наздраве" и лека вечер/засега/......че не се знае дали няма да ми дойде музата пак/че нали либето е пак на майната си, и ме хваща логореята...ама с децата и дядото разговарям едносрично и и с повишена интонация обикновенно..а тук поне използвам повече от пет думи..... Embarassed/

# 42
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен Grinning

На патерица да честитя именния ден на Макси на Виф и Макси на Страйпер!Пожелавам на младежите да растат много здрави и щастливи!

Днес по изключение нямах гости и по повода само ходих до една банка и цял ден си почивах,но сега пък ме боли главата Mr. Green
Вчера ни пристигна сметката за парното без топла вода в размер на 300 лв,а днес дори нямаме парно,защото топлофикация нам си кво не си е платила,абе баш по европейски действаме BlushОтдавна май не съм мрънкала Mr. Green

Виф,Макси е невероятно артистичен!Дует голям са с каката HugКак ти е сватята?Пусни поне ти една снимка на Ники Peace

Снимките на другите деца също са супер!Аз,също много не мога да видя снимките на пилето просто не са ми добре очите и затова се надявам на по голям формат.
Гуспуджата Аркова и тя кат свекърва,ама да вземе да пусне една снимка на Николчо Hug

Олчето,наистина доста е подстригана,но косата и сега изглежда здрава и свежа.Велизаркин си е сладур от край време Heart Eyes

Бъбълче,вярно ти е летен аватара,ама поне топли в студените дни GrinningРумчо кога ще си го вземате?

Люба,при вас е весело Heart EyesСкоро нищо не си споделяла за свеки.Ей пазиш я много ,аз такова желание имах да си я вземе на село,ама ти не та не Mr. Green

Ей тук една снимка от снощи
И едни клип за кандидат подредените свекърви
с любезното съдействие на Таня Hug
http://www.youtube.com/watch?v=chQBo2sFUGs

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 21:26 от siska79

# 43

Гуспуджата Аркова и тя кат свекърва,ама да вземе да пусне една снимка на Николчо Hug

Веднага си взимам бележка! Снимката е стара - от кръщането му, но не съм ви я пускала, пък и не съм го снимала напоследък...

# 44
Чемширова,аз тъкмо се чудех да не те държи още махмурлука от оня ден/че нещо много семпло се разписваш...одеве гледам турнала беше един цитат,ама ти място си си пазила,значи/....и недей така да ни притесняваш с тия клипове-че ние дето вече се сгодихме,да е вземем да развалим уговорките/че тя нашата сватя само разправя колко е разхвърляно у тях Mr. Green/....че тя ,Божа яде,спи,чете и си чисти сама...ти какво правиш по цял ден-не знам/освен че кусури и намираш на подреждането:thinking:/...а за парното-вземи им тегли една на тия вашите-това знаеш ли колко пиене е???/пък и то сгрява повече..и настроението повдига/ ,та от мен едно"Наздраве"/персонално/ и дано да не хваща голям студ........или пък да вземете да се замогнете и тия сметки да не ти се виждат големи/също е вариант/...а за свеки-не питай.....че да не почна/щото аз още се чудя да я споделя ли в Д и С,ама знам,че колкото и да съм резервирана-все за "пързалка" ще ме броят/..и хич ти не трябва.......че да не ме търсиш после с прокурорска заповед да ми я връщаш/пък и си готина-аз такова нещо и на най-големия си враг не бих причинила-та на теб ли/
Аркова,да снимаш детето...и тебе си да снимаш,че наистина за срамотиите скоро не сме те видели-руса ли си,черна ли/ и понеже знам,че носиш майтап- и на теб"Наздраве"
Аз отивам да си заключам албумите,че тия дни пак се оказа,че ме ровят ........да им имам проблемите на хората ooooh!.........

И се засрамвам вече окончателно...че днес се улях пак Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт