Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 518
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Кабранска,шъ тъ туря аз у милицията тебе както и Арковата Mr. GreenПу нищо не изпускате Heart Eyes
Уф,толкова много ме боли главата и се оплаквам на Чемширов,ама от компа и той вика ами и аз да седя две години и половина по 16 часа и мен ще ме заболи-никаква съпричастност у тоз човек към мене Mr. Green
Люба,пускай тема ДиС,аз ще потвърдя,че това е чистата истина Hug
Айде спокойна нощ от мен!

Люсиндоооооооо,къде си?

# 46
Сискее-ще я изям тая Божа  Crazy Кка прибира детето,чак ми дожаля-много я командориш беее..Ти да не тренираш за свекърва ,чакай не се знае .. Laughing
Люба-скарлатината доколкото знам не създава имунитет,а даже има и много усложнения,та по-добре никой да не я кара.  Praynig Много са ти сладки младежите  Heart Eyes
Някой знае ли нещо за Уна?Дано са разрешили проблемите  Praynig

Макси е голям певец  Hug

Каква мъгла бе хора те синоптиците са дали прогнозата за нашия край-слънце и жега  Laughing В Добрич 17,5 градуса,рекордни температури!!

# 47
  • Бургас
Здравейте и от нас. Ние сме добре, здрави сме / ей т'ва овена голЕм инат - като каза, няма пък аз от шарка да се разболея и край /. От няколко дни се опитвам и най-накрая успях да ви прочета, че и ред да пиша ми остана. Та да се похваля ИМАМЕ ВРАТА  newsm44. За тези,които не помнят да кажа: След 4 месечна одисея и разправии с габровската фирма "Тунадор" днес сагата приключи. Вратат е супер, само дето ми се разказа играта от чистене като се прибрах. По "закона на Мърфи" естествено решиха, че ще дойдат да я монтират точно когато няма кой да стои в къщи. Извикахме баща ми, обаче как душата да се сети, че трябва да се затворят всички врати на другите стаи. Решил човекът, че кухнята може да стои отворена. Трябваше да ми видите физиономията като се прибрах с Жасмина и заварих подходящото разрушение и прахоляк. Но въпреки всичко съм доволна, че всичко приключи. Другото ново при нас е, че мъжо го повишиха - малко, но все пак, повишение. Аз утре чакам да ми потвърдят евентуално за новата работа, така че стискайте палци.
Брей, много мъже сдали фронта - кураж мами, стискам палци бързичко да се оправят.

# 48
Любче, аз косата си още не боядисвам и скоро и не смятам да го правя, освен ако Никола не я побели много бързо.... Пък и ми е трудно да се самоснимам - така че моя снимка скоро няма да се появи...
Каква мъгла бе хора те синоптиците са дали прогнозата за нашия край-слънце и жега  Laughing В Добрич 17,5 градуса,рекордни температури!!
МОмозке  Mr. Green, ти ела у нашия край да видиш какви мъгли са и ще те питам синоптиците какво са рекли... Тука не може да се диша от тая пуста мъгла! Добре сте си вие там на припек...
Танче, честито за всичките новости - врати, повишения и нови длъжности! Пък а дано на новата работа да ти остава повече време и за форумски отчет Twisted Evil

Мили девойки, днес моят благоверен съпруг има рожден ден!
Черпя ви за негово здраве:

# 49
Айдееее оправдания!Ние да не се снимаме сами-и пак пускаме снимки!Да ти в жив и здрав любимия и с почерпката да вземе да поснима!
Люба,малееееее,няма по-красиво от нашто гадже!!!
Вени,желая ти грешка като нашата тогава-тогава връщане назад няма да има Mr. GreenВики е страхотна-като модел позира Grinning
 Joy hahahaТака съм се смяла на певеца Макси!И  като Елла държи мама да гледа-голяма гордост!Аз всеки ден й пея,ама тя не се включва-няма да е много музикална.А може пък да не иска да ме засрамва детето newsm78
Сиска,каква е тая сметка бе?Тея луди и са?Ако бях на теб,щях да послушам съвета на Г-жа Кабранска!
А кажете ми,аз патката,защо се похвалих ooooh!Веднага след поста ме хвана пак гадното Sick и не е спряло #Cussing out
Танче,помним,помним-бясна беше!А честита ти врата най-накрая!То малко като с на Ани фотоапарата беше.
Сега искам да оправдая малко Ел.Това в стихчето за фотоапарата не е съвсем вярно-аз го счупих.Ама не вървеше римата с 'лаптоп'.Петър донесе чисто нов служебен една вечер и Елф му видя сметката за един час.Пипна го нещо и екранът угасна/оказа се счупен!/И фикус нямаме-имаме палма.На акъа не може да й дойде да се подмазва още,ама пък явно събира листата за кеф.И котките ни в Бг тормози ужасно.И хич не съм спокойна-това е защото гледам ан нещата от дистанцията на времето.Трябваше да ме видите като беше напипала тампон за печати,напоен с червено мастило.
Искам снимки от клуба на Мими-що да е реклама,ние нали сме приятелки!
Още имаше,но ми е много лошо и мисълта ми бяга.

# 50
Честит рожден ден на Руми и на Калин на Арк-ова,да са живи и здрави и много обичани и обичащи!И много да ги глезят вкъщи Wink
Танче,много буквално го прие ти това за косата...ама от опит/на базата на два броя диванета и от напредващото ми ЕГН/мога да ти кажа,че тоя дето е изобретил боята трябва паметник да му се вдигне...А ти ако имаш желание и автопортрет ще си нарисуваш/ама май нямаш,та затова така се оправдаваш Wink/
Мимозке,знам аз,че по вашия край и за плаж е ставало/аз агент имам там-та ми е преразказано/..че и Бургаските-и те са намазали слънце и топло...но ако видите какво чудо е тук-климатика чак пара пуска отвън....А,за скарлатината си права,макар,че ми е интересно,защо бебетата не боледуват-уж от майките имали имунитет/newsm78,пък нали не се изграждал...абе дано не се налага да проверяваме има ли го,няма ли го Praynig...И да питам-още снимки има ли?....Или ще да чакаме следващата дестинация?
Ирка-след тия пояснения вече сериозно се замислям,дали направихме удачен избор/че то Иво,Ел,и двете свати са направо като природно бедствие........ и то поединично,а пък в комплект може и Земята да преместим от орбитата и/...ама да са живи и здарви татковците-да вадят пари и да пориват щети...
Танче-честито...със здраве да си я отваряте и затваряте вратата Peace...и понеже преди време не видяхме снимка ни на тоалет,ни на тоалетна....та вземи сега пред вратата се снимай Laughing
Момичета,аз вече ще  се засрамя/ама дано да е наистина/..че и мъж нямам да прояви съпричастност/като Сискиния/...и не глава,ами и пръстите ще ме заболят вече от нет и клавиши.........От мен лека и мека!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 00:36 от Анонимен

# 51
Честит МДМДИУУЖ!
Днес е Международният Ден на Много Добре Изглеждащата и Ужасно Умната Жена, така че моля да изпратите този мейл на някоя дама, която съответства на описанието! Моля, не ми го изпращайте обратно, тъй като аз вече го получих от една Много Добре Изглеждаща, Ужасно Умна Жена! И запомнете следното мото: „Животът НЕ ТРЯБВА да бъде пътуване към гроба с намерението да пристигнеш безопасно в привлекателна и добре запазена обвивка, а лашкане насам-натам с шоколад в едната ръка и бутилка вино в другата, с изтощено и разпадащо се от употреба тяло и песен на уста „Ухааа, 'баси кефа! "
  а това на стената и в рамка - http://missby.wordpress.com/2007/11/29/lazy-parent/

Днес ми изпратиха това - много се забавлявах!

Ами, честито на всички!!!   bouquet

Танче, честит ти рожденник! Много да те слуша и обича!!!  Hug

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМИ!!!

БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ИСТИНСКА И ДОБРА, МАЙКА И ЖЕНА!!!  Hug

# 53
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ТИ 21 РОЖДЕН ДЕН РУМИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ОБИЧАНА,МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И МНОГО,АМА МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ!

ТАНЧЕ,НА КАЛИН МУ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И МНОГО ЗДРАВИ НЕРВИ Hug

# 54
  • Велико Търново
И да стиснем днес по едни палци за Велскиния мъж Praynig

# 55
 newsm59 скъпа Руми!
Бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!

nbirthday на съпруга на Таня арк! Много здраве, семейно щастие, професионални успехи и да глези мама и малкия Никола! Мерси за почерпката - много добре ми се отрази сутрин рано на работното място!

Шуши,  този ден наистина трябва да се отбележи (не знаех, че имало такъв празник, а за съвета - много точно казано)! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЙСКИ ДАМИ !  Grinning

Много ме натискат служебните ангажименти .....................

Хубав ден на всички празнуващи и много  Hug!

# 56
Момичета, рано-рано ми се развали настроението от тази новина...
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=450726
Това ми беше любимия актьор... Жалко... newsm45

А и този сняг ще ни държи вкъщи...
/`айдеее, тресна ме пак депресийката/

# 57
  • София
Момичета, много ви благодаря  Hug Hug Hug толкова се радвам, че ви познавам!
Аз отивам да се цапотя в кухнята с тортата /днес ми е паднало  Twisted Evil / а вие засега се почерпете с поснесената от Сиска  Laughing

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на Калин Арков и от мен, с най-хубави пожелания!

# 58
Руми, честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и да те слушат двамата ти мъже!

Момичета, благодаря ви за пожеланията за съпружеското тяло. Много им се зарадва  Hug

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , РУМИ! Бъди жива и здрава и много щастлива. Нека любовта и  късметът те съпътства през целия ти живот и той да бъде обсипан с рози! Весел празник!

ЧРД и на съпруга на Таня!

Момичета, имам проблем със зъбките на Вики. Не знам дали сте обсъждали тази тема вече, но аз съм много притеснена. Вярно е ,че те не са постоянни, но все пак 5-6 годинки не са малко. Предните 4 зъбки (горни) се рушат, а освен това от вътрешната страна са покафенели. Искам да отбележа, че тя почти не яде сладко, освен шок.яйца "Киндер" от време на време.
Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет или кажете какво знаете по този въпрос. Мислех да я водя на зъболекар, но в Благоевград няма детски такъв , а и тя не дава да й отвориш устата.

Общи условия

Активация на акаунт