Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 528
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Руми, честит рожден ден! Желая ти много обич да те съпътства навсякъде!!!
Таня, честито и на твоя мъж. Много да те слуша и обича!
Вени, за съжаление не мога да ти помогна със съвет, а и не мисля, че някой друг, освен зъболекар, ще може да ти даде съвет. Щом няма детски стоматолог в Благоевград (което ми е странно, защото все пак не е някое малко градче), я доведете в София, но прегледът е наложителен при това положение.
Стискам палци!
Велиса, стискам палци и на твоя мъж!
А сега ще искам на нас да ни стискате палци, че утре е на Калоян операцията.
П.С. Миналата седмица ми дойде Sad Колко още да чакааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам???

# 61
  • Русе
   Шуши, това беше и моят любим актьор! Още не мога да повярвам!

# 62
Да Миме, сега се сещам, че си го беше сложила, като аватар...
И на мен не ми се ще да е вярно...

# 63
  • София
за руми  Heart Eyes

БЪДИ УСМИХНАТА И ДАРЯВАщА ОБИЧ!

Разбрах снощи аз за Хийт, ех жалко наистина... сетих се за мимето веднага Sad

# 64
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РУМЯ!!! МНОООГО КЪСМЕТ И РАДОСТ В ЖИВОТА!!!   bouquet

И на Танчето съпружеското тяло Калин да се чувства поздравено и едно наздраве от мен  Mr. Green

По-късно ще кача някоя и друга снимка на Макс и Ники, ама не се чудете, що не е ясно какво точно е снимано, щото докато зацепи апарата и обектите вече са се депортирали на друго място  Mr. Green

# 65
  Честит Рожден Ден, Руми! Желая ти много здраве, щастие и много усмивки!
  Честит Рожден Ден и на Арков, с пожелание за здраве и много да слуша съпругата си!

# 66
  • Варна
Пак съм аз  Mr. Green

Тук има 3 снимки уж на Ники и Макс  Mr. Green
Мойто чааве свири на пиано моля ви се
Тази ми е любимата  Heart Eyes
Майстор Тричко по пижама в 1 вечерта, след именния му ден

Тъй.... отчтох се със снимки за 1 месец напред поне...
Обаче  newsm78 аз ли не видях, или Ирка, уж щеше да ни пуска снимки на нея, да я видим каква се е разхубавила  Heart Eyes че аз се влюбих в оная рокличка от НГ-празници ...

# 67
  • Русе
   Руми, честит рожден ден!!! Много усмивки в този ден, много успехи занапред! Hug
   Всичко най-хубаво и на съпруга на Таня Арк!

# 68
 newsm59 на Руми! Бъди много усмихната, здрава и щастлива мама и съпруга!
 Честито и на всички останали празнуващи, които съм пропускала напоследък, бъдете здрави! Напоследък по-рядко отварям лаптопеца и много я закъсах с изчитането Embarassed, само чувам за стихотворението на Ирка, но така и не съм го прочела, та се надявам днес да ми остане време да прочета старата темичка. На работа в стола има нет, но е само един комп и ако не е зает сядам да ви чета, но почивчите ми са кратки, а компа бааавен #Cussing out, та само се дразня докато ми зареди.
 Йонка все по-вече бръщолеви, палува и напослеък проявява характер Rolling Eyes Все нещо иска и като не стане по нейната се тръшка и реве Tired Вчера откри ново забавление, качва се на дивана отгоре и със засилка скача надолу на мекизкото Shocked, като и се карам и не и дава да скача, така се сърди и рев, рев... ooooh!
 Кате, добре, че обесни за пъничките на Анито, че аз така се пулих кво ще да е това Grinning Ами скиорите си личат, аз така и не съм запозната като никога не съм стъпвала на пистата, ама да си призная и нямам голямо желание Embarassed, голяма съм бъзла и хич не съм по екстремните спортове.
 Макси, много сладък станал, пораснал и така му отива микрофона.
 На Кабранска малките мъже също все по-убави стават.
 Ще се опитам някоя нова снимчица да ви сложа, ама след малко Mr. Green

# 69
Здравейте момичета

Аз най-сетне имам нет и влезнах да видя как сте.
Честито и на всички празнуващи, които съм пропускала напоследък, бъдете здрави! Това е най-важното  Peace а останалото се подрежда/нарежда.

Завиждам на Ани за зимната ваканция. Нашата група се стягат февруари да ходят за седмица на ски, но ние още не сме сигурни дали ще ходим.
Ще ви помоля за една услуга - да постискате малко палци за жената на барат ми, че най-сетне и тя забременя и сега всички много ни е страх за бебето, защото преди година в края на 3 месец загуби едно бебе.

Ралица е добре, не ходи на ясла 2 седмици и пак бяхме постоянното присъствие при доктора, но аз бях тотално неадекватна. Само му я водех и той ми пишеше какво да и давам. Толкова глупава  и изперкала не бях се чувствала никога досега в живота си.

Ако ви е интересно мога и да напиша как се развива нашата сага.

# 70
Уна-разбира се,че ни е интересно и ти стискаме палци  Peace Разказвай моля те!Ще стискаме палци и на снаха ти  Praynig

Честит рожден ден на Руми и Калин!!     bouquet  bouquet

Макси е бонбон,особено с якето  Peace

Любе има снимка естествено,дотук ви показах само за 3 дни нещата ,а ние бяхме 2 седмици..Страх ме да не ви отегча,а и качам снимките на порции като имам време.Сега съм ви подготвила серията за Забранения град  Grinning Grinning  Утре подробен разказ със снимки!

# 71
Руми,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Нека животът ти е сладък като тортата,на която чакаме снимки!

А,Мимозка,моля,моля,аз като топъл хляб ги чакам тези снимки-без оправдания.Еле пък този забранен град ми е разпалил любопитството до краен предел!

Виф,благодаря! Hug/за роклята/.Ами аз още не съм получила останалите снимки,а от напия фотоапарат без да искаме ги изтрихме ooooh!.Но ще пусна тази седмица!Абе като гледам някои бременни-като пуснат едни лъскави гриви,кожата им става като на бебе,направо греят.И аз така се виждах преди да забременея с Елла,а то какво стана?Ни красота,ни угаждане с манджи,ни нищо.Не е честен живота за някои NaughtyДаниеле,нека те прихваща от мен и другия месец да ни се похвалиш!Аз днес видях човечето-разбира се,много е красиво,прилича на мен Mr. GreenМяташе ръце и крака,беше много смешно.

Чакаме Велиса да се включи да видим как е героя.

А за Таня-и аз чакамд а видя вратата,ама да не стане като двете Т-та наистина!

Шуши,разсмя ме бе!Ясно е,че всички точки обирам EmbarassedАма трябва да се прилагат всякакви трикове за оцеляване на мама.Пък и някои идеи взех Mr. Green

Уна,звучиш много по-добре и за мен е голямо облекчение!Разказвай!Ще се моля твоето малко племениче да се роди живо и здраво!Но сега има кой да го пази,нали?

Вени,отивай на зъболекар!Със сигурност ще ти дадат добър съвет!

Ауу,Люба,не се отказвайте от нас!Тя Елла...такова...сега я учим да си прибира играчките,обича книжки,помага с вдигането на масата и заспива сама.И още ще измислим Grinning

# 72
Заглавието на нашата тема много ми подхождаше днес...
Чакам с нетърпение да дойде майка ми утре - няма ние да им гледаме внуците, я...  Laughing

Люба и Ирка, много ме разтоварвате с вашите постинги...  Hug Давайте в същия дух...

Мимозка, вече ми омръзна да те врънкаме за снимки... Давай го този забранен град, че и на мен ми е любопитно... Утре ще чакаме, с кафето в ръка, да се поразходим до Китай...  Wink

Уна, радвам се, че се оправят нещата при теб... Разказвай подробности...

Чакаме и рожденничката Руми, да каже за подаръка и за тортата...

Тази вечер съм сама, мъжо го пратих до СтЗ... Малкото звече по този случай заспа в 11 часа и ме е разсипал днес - беля след беля... Не знам при вас как е, но в часовия пояс от 6 до към 8 вечерта, ми е най-усилен... Мрънка, все е гладен, постоянно иска нещо... Вече се е научил да казва "ИКАААМ". Другото, което го уча е като иска нещо да не пищи, а да казва - Мамо, моля те дай ми .... И той е особено мазничък, а какъв поглед вади... все едно е завършил НАТФИЗ...

Да отпуснем нервите...

Наздраве!

# 73
  • София
Я да ви почерпя сега от тортите:

Ние се прибрахме преди малко от едно любимо мое заведение, където пийнахме с приятели, беше ми много кеф! А сега сън не ме лови нещо паааааак...

# 74
Кафето -закусчицата -

Чакаме снимки...

Руми, много красиви торти, сигурно и вкусни! Браво за стилния дизайн! Майстор!

Общи условия

Активация на акаунт