Шуши, мерси за кафето!
Руми, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти да ти се случват само хубави неща! Страхотни торти, голям си майстор! Аз с моите две леви само мога да мечтая...
Мимоз, давай снимките! Хич не ни досаждаш, чакам с нетърпение! Ама я вземи и пусни и една снимка на сладката Жули, че отдавна не сме я виждали.
От последното гостуване на Гоги у бабини му минаха вече две седмици, обаче не мога да го вкарам в правия път. Станал е голям инат, цупи се за всяко нещо, тръшка се и такива циркове ми разиграва, че нервичките ми не издържат. Иначе пред хората е ангелче, вчера бяхме с една приятелка на кафе с детенцето и и той толкова много слуша, игра си тихо, следобед имахме гости - пак слуша. Обаче като останахме сами ми разказа играта - рев, тръшкане... Успях да се стърпя да не го шляпна, но това е само защото вчера ми беше ден и бях много спокойна, днес не знам дали ще има същия късмет.
Пожелавам ви хубав и слънчев ден! /При нас поне слънчицето се показва./
П.П. Забравих да кажа, че на снимките видях страхотни сладури и всички много са пораснали!

може и да има нещо общо с факта, че като дойде някой друг /баба му/бавачката/ и аз излизам, сугурно си мисли, че ако ме пусне ще зачезна 
Как успях да ги извадя само аз си знам, цяло чудо е, че устройството още работи.
Мариса според педиатърката е добре но снощи кашля един час от 0,45 до 1,55 ч. и не може да спи и ние покрай нея върти се мъчи се абе гадост за първи път кашля така вечер и ще я водя на снимка вече взех да се тревожа. Обадих се в яслата да кажа че няма да идваме и тази седмица и те ми казаха че при тях има само 5 деца и че най вероятно другата седмица ако я заведа и е по добре може да си бъде самичка
представяте ли си за какво става въпрос това са 30 деца. Кошмар някакъв. Мразя зимата.

,а аз след време като си купя твоя книга ще се гордея,че те познавам(макар и виртуално).