Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Шуши, мерси за кафето!

Руми, честит рожден ден на патерици! Пожелавам ти да ти се случват само хубави неща! Страхотни торти, голям си майстор! Аз с моите две леви само мога да мечтая...  Embarassed

Мимоз, давай снимките! Хич не ни досаждаш, чакам с нетърпение! Ама я вземи и пусни и една снимка на сладката Жули, че отдавна не сме я виждали.

От последното гостуване на Гоги у бабини му минаха вече две седмици, обаче не мога да го вкарам в правия път. Станал е голям инат, цупи се за всяко нещо, тръшка се и такива циркове ми разиграва, че нервичките ми не издържат. Иначе пред хората е ангелче, вчера бяхме с една приятелка на кафе с детенцето и и той толкова много слуша, игра си тихо, следобед имахме гости - пак слуша. Обаче като останахме сами ми разказа играта - рев, тръшкане... Успях да се стърпя да не го шляпна, но това е само защото вчера ми беше ден и бях много спокойна, днес не знам дали ще има същия късмет.  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и слънчев ден! /При нас поне слънчицето се показва./

П.П. Забравих да кажа, че на снимките видях страхотни сладури и всички много са пораснали!

# 76
Добро утро!

Зимата май се отразява пагубно върху настроението на дечурлигата и съответно рефлектира върху нас...
Като сме тръгнали да се оплакваме, пък дано ни олекне!
Моето дете постоянно има желание да си играе с "камки" (химикалки). Вчера взел една камка и я ръчка с всичка сила в ключалката на един шкаф. Ръката му се отплесна и с химикалката си бръкна в окото! Съответно пак има лек кръвоизлив. Тъпо и упорито се опитва да си извади едно от двете очи....
Вечерта го слагам да си легне и по едно време нещо затихна. Това е сигнал за беля... Влизам аз в стаята и какво да видя - щурчо си пуснал телевизора, покатерил се пред него и се самообслужва с лекарствата, които бяха подредени върху него! Добре, че отидох на време!
През нощта за не знам кой пореден път си е съблякал спалния чувал и е спал гол... Сега киха и кашля. Дадох вит. С, дано му се размине настинката!
Дайте някаква идея какво да го правя това дете със завивките? Освен да го омотая като мумия за друго ефективно нещо не се сещам, макар че подозирам, че и с омотаването ще се справи блестящо!

Лони, щом Гоги се кисели като сте сами, значи му липсва компания. Може би ако му осигуриш по-често да има с кого да си играе ще си промени поведението, знам ли?!?
Страхотни торти, голям си майстор! Аз с моите две леви само мога да мечтая...  Embarassed
А пък аз с мойте две леви ръце само мога да ЯМ!  Mr. Green
Руми, наистина, тортите ти са страхотни! Със сигурност са и много вкусни!

Шуши, благодаря за кафето, надявам се да ми поотпусне нервичките.

Желая ви лек и спокоен ден!  Hug

# 77
  • Варна
Уф, Танче и ние сме същите със завивките. Добре, че не винаги си съблича торбата за спане, ама тя нашата е лятна и ... не е голям ефекта от кръста нагоре. В резултат и ние сме с температура и сополи от снощи.... дано се размине само с това... Tired

# 78
  • Varna
 Сватя, Честит Рожден ден на патерица. Много много здраве, весело настроение и много да те радват мъжете вкъщи.
    Отивам да си донаправям офертичките и договорите, че днес пристига изпълнителния директор и чакам да ми ги разпише и да подхващам сезона.

# 79
Здравейте момичета!
Гале, наистина съм пристрастена към форума и по скоро към тази тема. Тука само майтапят с този форум, но не мога да не ви видя как сте. Вярно че ви четох малко по диагонал, но тук не искат да ми вземат пари за нета и гледам да не се заседявам много много.
Кате, браво на теб щом и до средата си изкарала на тези панички. Аз падам почти в началото и само  и само да се измъкна от tam , ако трябва и със зъби ще се държа на края! Laughing
ОО видях че велиска пита къде съм. Аз май бях писала, но пак да кажа - в Пмапорово сме! Вчера не карахме ски а си направихме екскурзия до две пещери - Ягодинската и Дяволското гърло. Имам снимки, но ще ви пусна като се прибера и ще ви разкажа повече за тях. Много съм впечатлена. Ходихме и на разходка в Смолян.
А да ви кажа честно секс играчките почти няма време да се използват, само в началото за майтап се лигавихме с тях, но сега действаме натурално. Другата двойка с която сме ни агитират за пръстенчето поне, ама си караме по старата схема. А за бебета, не знам коя играчка е най ефикасна , но без малко и без играчка да направим сестричето.  Party
Да честитя на всички които са имали повод да празнуват тези дни! Да са живи и здрави.    bouquet
Само да отбележа колко съм впечатлена от тортите на Руми! Майсторка си!

Пожелавам лек ден на всички и отивам пак да покарам малко, че само два дни ми остават и после няма вече!
Разгледах всички снимки.  Wink

# 80
  • София
Малееее, Танче, Никола не те оставя да скучаеш! Сигурно си си изкарала акъла с лекарствата  Shocked
На моето дете какво му става - не знам! Само за баба, деди и леля пита, а сега като са тука не ме изпуска от поглед и е постоянно залепен за мен  Close може и да има нещо общо с факта, че като дойде някой друг /баба му/бавачката/ и аз излизам, сугурно си мисли, че ако ме пусне ще зачезна  Tired

Ето ни тука целофамилно от снощи:

тук са другите снимки: цък

# 81
  Е, страхонти снимки, браво на вас. Продължавайте в същия дух! И да попитам как правите снимките малки и като кликнеш на тях стават големи(може и на лични).
  Руми, тортите излеждат страхотно. Поздравления. Аз днес ще правя торта за любимия, че има утре ден, ден, но моята ще е бисквитена. Но така си е поръчал и аз изпълнявам.
   Ради най-слуша като имаме гости, много им се радва, закаче се, гушка се в тях. Май всяка вечер трябва да каним някой.
   Мимозка, чакаме снимки и продължението на разказа, както и от Ани.
   Танче и ние им разказахме играта на химикалките и рисуваме къдели не с тях. Радвам се само, че тапетите на хазяите са в окаяно положение и дори да ги поукрасим едвали ще е проблем, поне така се надявам.
   Изтървах да пусна фиш днес, под носа ми затвориха! Пу как закъснях, а можеше да стана милионерка Rolling Eyes
   Приятен ден на всички.

# 82
Руми, много хубави снимки! Особено малкия господин с фрака, обира точките  Sunglasses

Ани, аз съм ходила 2 пъти в тези пещери... Мен ме заведе едно старо гадже, а аз заведох мъжа си...  Simple Smile
Чак не ми се вярваше, че в България може да има такива красоти. Ние бяхме там лятото и умряхме от студ в Ягодинската пещера, а сега незнам как е било... Имаше ли прилепчета в Дяволското гърло?
Уникално място!

Танче, като ти слушам приключенията с Никола, все едно се отнася за моето диваче... Страшни панти...

Момичета, извинете ме, че ви занимавам с глупости, но да ви се оплача - днес в магазина имах неприятна случка с една изперкала лелка... Много кофти ми стана, че се караме с нея пред детето ми, но тази наистина беше луда...
Ситуацията е следната/който не му е интересно, да не чете/- преди да влезем в магазина си оставям в гардеробчето плодовете, които бях купила и тя също си оставя багаж... Марти долу щъка... Тя заключва и си изпуска ключа, който е №9, Марти в този момент хванал ключ №6 и си играе...
Тя започва да го търси и вижда, че в детето има ключ, давам и го без да погледна какъв е и влизаме... След 10 минути, тази ме намира в магазина и ми казва - Дала си ми №6, а ми трябва №9... При което аз  Shocked Започнах да и обяснявам, че нямам връзка с ключове и да си потърси нейния... Тя като се развика, че не я интерисувало моето "скапано" дете и куп глупости...
Охраната дойде да ме пита, какво е станало всъщност, защото тя не може да обясни като хората... Ох, с луди хора да си нямате работа... Толкова е изперкал този народ...
Олекна ми малко... Ама много й се ядосах! Както съм пред цикъл и мъжа ми го няма, тази го отнесе...  Laughing Сега ми е смешно, но се бях разтреперила...

Приятен ден на всички!

# 83
Шуши, няма кво да се ядосваш... Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост.. Кой знае кво й се е случило на жената, че толкоз негативно настроена.. не я мисли.

Руми, супер семейни снимки. А Косьо настина винаги е облечен страхотно, поздравления за теб!

Пейзи, е как можа! Да изтървеш тотото! Дано не падне джакпота и следващия път да се класираш навреме.

Галя, кофти за Мариса и лекарствата. Дано се оправи по-бързо. Марто миналата седмица беше на един АБ, ухото му е доста възпалено и от днес почва друг.. Кво да ти описвам.. И аз се ядосвам..

# 84
Хайде едно следобедно кафе от мен:

Еее,Танче, не му върви на твоя Никола и пак окото да пострада. А за Гоги сигурно си права, че трябва да го събирам с хора, ама то покрай неговите боледувания нямаше и как да стане. Че след прословутото ни едномесечно разстройство бяхме и с конюктивит. Сега, да чукам на дърво, вече е добре. Днес времето беше страхотно при нас, та излязохме, направихме си дъъъълга разходка и даже "уважихме" новите катерушки в квартала, поигра и с дечица. И наистина, определено вече беше по-спокоен. Е, друг е въпроса, че вместо на обяд да легне уморен от разходката, реши да ме разиграва и заспа преди половин час.  Rolling Eyes

И тъй като сте тръгнали бели да споделяте, най-прясната ни пакост от днес е, че само докато му измия купичката от закуската беше успял да отвори ДВД-то на компютъра и да натъпче вътре цели 5 диска.  #Crazy Как успях да ги извадя само аз си знам, цяло чудо е, че устройството още работи.

Шуши, кофти ситуация. И най-лошото е, че последно време се натъквам на все повече такива хора...

Уна, имаш и моето палцестискане, дано с бебчето всичко е ОК.

Руми, Косьо е много хубав!

# 85
Е стига пък вие Косьо че е безупречен джентълмен в този фрак е факт но и Руми е много елегнатна и аз видях два тоалета две торти явно е празнувала два пъти, така че споделяй за подаръците.
Дени много гадно е това  и при Марто дано този АБ помогне - ужас какво става нямам думи тази зима е просто отврат да свършва вече  #2gunfire Мариса според педиатърката е добре но снощи кашля един час от 0,45 до 1,55 ч. и не може да спи и ние покрай нея върти се мъчи се абе гадост за първи път кашля така вечер и ще я водя на снимка вече взех да се тревожа. Обадих се в яслата да кажа че няма да идваме и тази седмица и те ми казаха че при тях има само 5 деца и че най вероятно другата седмица ако я заведа и е по добре може да си бъде самичка  newsm78 представяте ли си за какво става въпрос това са 30 деца. Кошмар някакъв. Мразя зимата.
Мимоз, цял ден чакам и аз като сирачетата нещо да се появи от тебе да уплакна очи  Rolling Eyes
Шуши смей се на случката, няма нужда от излишни нерви за хора които не си заслужават.
Да нацелувате палавниците - и ние открихме химикала и само ходи и вика пиши пиши и търси да докопа нещо за писане, е скоро и ние ще имаме оцветени стени не се съмнявам въобще, също така хит е да ходи с нашите чехли обути върху нейните пантофи, пада но не се отказва става и продължава  hahaha
Стискам палци на всички с предстоящи операции и всички болни малки и големи скоро да се отърват от болежките си!!! То и аз едвам дишам, но пръскам Олинт и си работя кво да се прави - тия Соломонови острови тая година ни разказаха играта.  #Cussing out

# 86
Руми -браво такива торти домашно приготвени не съм виждала.Браво,майстор си!!   bouquet
Аз като Аркова умея само да ги ям  Mr. Green

Болните дечица да оздравяват и се пазете!
Лони каква е тая девойка в подписа ти  Thinking

ето разказ  и снимки,чак ме хвана срам,но искам да ги систематизирам и опиша и го правя бавно,понеже имам доста работа.

Пропуснах някои интересни снимки от двореца на 13 Император
Тронната зала и статуята ,а това е залата с печатите,но снимката е тъмна понеже вътре не се влиза и се снима отвън

http://images23.snimka.bg/004944171-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004944353-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004915392-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004915395-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004915397-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004915472-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004915475-big.jpg

през тази порта е имал право да минава само Императора,както и покаменната алея в средата ,на която сме застанали,от двете страни са минавали висшите моенни и сановници.
http://images23.snimka.bg/004989531-big.jpg

http://images23.snimka.bg/004989529-big.jpg

а ето го и самия 13 Император

http://images23.snimka.bg/004989530-big.jpg

Сега едно от най-уникалните места на Пекин и света-забранения град.Огромна сграда,мащабно строителство,за всичко е имало помещения –за Императора,за съпругите,наложниците,прислугата,дрехите,храните и пр и пр. Това тук е единия вход.

Забраненият град е най-големият дворец в света.
Планиран е до последната летва като символ на хармонията във Вселената. Навсякъде в архитектурата му прониква числото девет. 9999 са стаите в двореца, като под стая или помещение се има предвид пространството между четири подпорни колони. Така една зала може да се състои от 12-18 помещения. Дворецът е разделен на мъжка и женска част, като се повтаря рисунъка на символа Ин-Ян. Ян е мъжката половина с парадните зали, разположени по оста Юг-Север. Черната точка е павильонът на Императрицата, където тя се е намирала по големи празници и церемонии.

Дворецът е обкръжен от висока стена с четири бойни кули в ъглите и дълбок ров, който е свързан с канал с парка Бейхай, където е прочутата Бяла пагода, копие на Бялата пагода в Янджоу и оригиналната стена на Деветте дракона /символ на императорската власт е Дракона, заедно с жълтия цвят и числото 9/. Веднага зад северния изход на Забранения град е Паркът Дзиншан. Това е изкуствен хълм, създаден от изкопаната земя на рова. На хълма има пет беседки, от най-горната се вижда цял Пекин. В този парк се е обесил последният император от династия Мин, предпочел смъртта пред това да се предаде на манджурците.

В сградите на Забранения град през лятото е прохладно, тъй като са построени с две стени, между които има въздух и са на принципа на термоса. През зимата било топло, защото в единия край на двореца имало котелно отделение. По кухи тръби топлият въздух прониквал под всички постройки в комплекса. Това е пример за може би най-ранното подово отопление.
Снимки
Входа,всичко е колосално

http://images23.snimka.bg/005017199-big.jpg

http://images23.snimka.bg/005017202-big.jpg

мостовете на площада към Двореца

http://images23.snimka.bg/005017204-big.jpg

една от сградите

http://images23.snimka.bg/005017241-big.jpg

моя милост
http://images23.snimka.bg/005017206-big.jpg

един от най-големите площади

http://images23.snimka.bg/005017250-big.jpg

една от страничните сгради

http://images23.snimka.bg/005017431-big.jpg

едно от вътр. помещения

http://images23.snimka.bg/005017433-big.jpg

http://images23.snimka.bg/005017434-big.jpg

http://images23.snimka.bg/005017493-big.jpg

Остана Храма на Далай Лама-действащ е и имаше истински будистки свещеници и Света в миниатюри.

# 87
  • София
Докарах ред и аз да пиша най-сетне.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на патерица на Руми и на Калин!Да сте здрави и много щастливи.
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на патерица на Макси,да е все така послушен,здрав и много щастлив.Уна стискам палци всичко при снаха ти да е наред и да мине леко бременността.
 Танче твойто и мойто все където не трябва там се удрят,ама вече се моля Богородица и Господ да го пази,че управия няма.
 Шуши явно и вие като нас между 6 и 8 сте в серия.Аз вече не издържам и в този часови пояс съм в страшна истерия,дано скоро да го надраснем този период.
 Ирка и аз да изкажа възхищение от таланта ти.Спомням си как преди казваше,че не си завършила висше,но на теб не ти и трябва.Ами ти имаш такъв талант да пишеш,използвай го и се гордей с това Heart Eyes,а аз след време  като си купя твоя книга ще се гордея,че те познавам(макар и виртуално).
 Сиско,ти много много не дей да показваш  Божа колко е послушна  ,че току виж някой ни я отмъкнал изпод носа,конкуренцията е голяма,тъкмо сега съм се поуспокоила че си имаме мома,не ми докарвай тревоги.
 И накрая да ви се оплача,че и нашия тати го закъса със здравето,но се надявам скоро да оздравее.След три дни с температура 39 градуса,пъшкане и охкане днес успях да го заведа на лекар и резултата е плевмония,при това вирусна.Много се изплаших за Иван и преди малко го натоварих на вуйчо му и го изпратих за Пловдив,дано не се е заразил.А таткото отказа да постъпи в болница и инжекции не искал,та сега ще пие АБ 10дни,дано да се оправи.
 О Мимоза качи още снимки отивам да чета пак,дано татито да не поиска нещо,че като малко дете го гледам днес.

# 88
  • София
За подаръците  - получих парфюм, сребърни обеци, една купчина хубави книги и разни дом. посуди с незалепващо покритие, каквито исках. Всички ми харесаха. 85-годишната ми баба ми изпратила халат за баня, малко ми е големичък, но ми стана много мило  Heart Eyes Борис, който както знаете не е по подаръците, традиционно пропусна  Rolling Eyes с Косьо ми поднесоха червена роза. Обаче Косьо изобщо няма да допусна да прилича на него в това отношение  Peace

Лони, като чета - и при вас е весело  Mr. Green а за спането без завивки - ами и Константин не мога да го накарам да спи завит и това е! Заивиам го когато се разбудя, но той трае точно 1 мин.  Rolling Eyes

Марто и Мариса да оздравяват бързичко!

И от мен силно палцестискане з абебечето на снахата на Уна*

И аз отивам да гледам снимките на Мимозата!

# 89
Привет и от мен...аз да не би да попусна да се разпиша Embarassed/което правя само при много крайни случаи/...
Руми,чудесни сте и тримата...ама Косето с тоя фрак е просто неотразим Peace
Шуши,тегли и една наум на лелята и не си го слагай на сърце......наистина много е "изтрещял" народа напследък/ и масово/....и го избива на лудост..но пък си помисли,кофти ден и е било на жената-разтоварила се е.....поне един доволен има от цялата ситуация.....пък ти що не викна по-силно и ти да се облекчиш/тамън като си в ПМС ще освободиш напрежението/...това на майтап.....ама аз дето все го давах кротка и културна,напоследък само чакам някой такъв да ме захване и стойте та гледайте сеир/не че на невинни хора не викам...ама така като е виновен се разгръщам в цялата си прелест и възможности Mr. Green/..Тия дни имам пряк конфликт с един потребител в един сайт/където качвам клипове/....заял се е нещо......праща ми едни мили съобщения/че му е беден речника е ясно,ама откъм псувни и обиди е изключително богат/...и след като пробвах с игнор,после културно,след това на неговото ниво.....,днес вече се наложи да се свържа със собствениците на сайта....че работата стана много миризлива..
Галюшка-направи си инхалация довечера/с каквото и да е,дори и само с вода/ и после бегом в леглото...това най-помага при хрема...дано и Мариска се оправи ,макар,че явно масово има болнидеца по градините и яслите-дано при вас да се размине.................А сега да питам- какво ги правите Соломоновите острови,че толкова те морят?
Дени-дано и твоите мъже се оправят бързо.....и да не се разболяват скоро пак Praynig
Лони-ние също сме поограничили контактите и излизанията-но това не променя степента на палавост...поне моите и изморени и не,са все еднакво щури...Както и няма зависимост дали има  чужди хора или няма......
Пейзи,ние пък успяхме с фишовете...и ако тия дни не се отчета тук-да знаете,че съм тръгнала да харча милионите/макар,че фишовете ги взимаме на децата-ама нали съм и настойник Laughing/
Танче-за отвиването-азт ая година го преборих със спален чувал/ама е шит от една баба...и е труден за измъкване ....че другите дето ги имаме Иво си ги сваляше без проблем...за по-студените дни ги напъхвам и двамата в пижами"втора кожа"/поларени,с цип от крачола до вратлето/ и дори да се отвият-не се притеснявам,че ще изстинат......а за очите-въпреки,че и мен ме разсмя с описанието си-си е направо опасно.....и с хапчетата...незнам вече къде да крием всичко..........,че у нас от вдигане на високо и криене-вече нищо не си намирам.....че направо вече забравям кое,къде съм натъпкала.....и диването пак успява да направи беля с подръчни
средства.
Уна,радвам се че имате и добри новини...това за бебето е страхотно-дано да е лека бременността и раждането...Снаха ми също е бременна/ако си спомняте ви питах за миомите и кистите/...и засега сме много щастливи,че всичко е наред и даже вече знаем,че ще си имаме братовчед/но има спор за името му....понеже ние сме и го "взели" Laughing/...дано и другите неща при вас се наредят....трудно ще ви е да свикнете....но трябва...заради Рали,заради вас самите.....
Ирка-продължавай да я хвалиш Елла.....пък ние само така си приказваме,нали ни знаеш Wink/такова гадже изтърва ли се?/..но за да не кажеш нещо-аз да си похваля също,че ми е работно чедото/хеле като не трябва....най-много/..прибира играчки,чисти с прахосмукачка,бърше прах.....по време на хранене си бърше устата и носа/с една и съща салфетка,като половината поне я изяжда докато го прави Mr. Green/...и за да не става като фукня-спирам изреждането и черпя една днешна снимка-вече подстриган/днес мама я хванаха лудите и си го изкара на Ивчовата прическа/:
А,на теб,не ти ли казаха какво ще е?/или не се видя /

Мимозка-мерси за новите снимки-сега отивам да им се нарадвам.....
Имар-че,дано татито ви се оправи...и ако идвате да си го прибирате Иван-обадете се..

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 18:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт