Мама боли я главичка от белите на МАЙската душичка!

• 24 539
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Руми,страхотни снимки,толкова е порастнал твоя сладур откакто не съм го виждала-с тия дрехи ме уби,страшен е.

Мимозата,СУПЕР,сложи още,това си заслужава да се види.

Верче,мен миналия път ме прецакаха с тотото,ама сега не Simple Smileако взема парата ти обещавам 50000 Hug

Дано операцията на Калоян на Даниелка е минала бързо и успешно Praynig

Ще покажа още две-три снимки с подходящ размер да не ме бъзичкат някои хора с лошо зрение Joy

# 91
Здравейте мацки Simple Smile
Операцията на мъжо мина успешно,но на мен никой няма да ми върне нервите докато стоях и питах от 8 до 15,и само ми казваха не е излязъл от операция Sad
Накрая се оказа,че за това време са минали 2 операции,а мъжа ми е отдавна в реанимация и буден даже вече.
Днес даже успях да го видя/че хич не пускат никого и добре че се падна ден за свиждане/.Добре е-благодаря ви за палцестискането  bouquet
От Видин повече-целувки Heart Eyes

# 92
  • Varna
 Велиска, радвам се че всичко е минало успешно, дано и нататък всичко е леко.
  Руми, ама какво зетче, като медец си ни е, сладкия ми.  Даго нацелуващ от нас.
   На мимозка снимките си ги остава за през нощеска ноа спокойствие да си ги гледам.

# 93
Ей, Мимозка, напълни ми душата с тези снимки. Изгледах си ги с кеф. А за момата - не се коси, тя наше гардже - племенницата ми. Ееее, няма да се излагаме, я. Сериозен ми е мъжът, ама не си прави оглушки, ами ни покажи момата. Отдавна не си я показвала, сигурно е пораснала.

pileto, чаровен ти е синът, ама явно и кротък, щом още държите масата за повиване. Браво! Ние я махнахме, когато Гого беше още на 6 месеца, след поредния опит за летене.

Люба, аз на щуротиите му вече свикнах и претръпнах, ама това тръшкане и хленчене ме вади от релси. Но личи, че на детето социалните контакти му се отразяват добре. Щом е тъй - навън. Днес го прибрах само да спи и следобед пак навън, та до 21.00 ч. по гости. Като е студено, ще миткаме с колата, само здрави да сме. Тъй де, няма да се избиваме вкъщи.
Ивчо много сладък с новата прическа. И аз Гого скоро го подстригвах, че не съм свикнала с такава голяма коса да го гледам пък и една такава, постоянно чорлава стоеше, като на гаврошче. И бях много изненадана, как през цялото време си седя, увит в пелерината /остатък от жалките ми опити да стана професионален коафьор  Grinning/ аз го обикалях, изравнявах... Изтрая ме.

Леле, татковците съвсем сдадоха багажа. Дано бързо да се оправят, че за тях лошо, ама за мамите два пъти по-лошо.

Май забравям някой, ама пуста старост-нерадост.  Rolling Eyes

Лека и спокойна нощ на всички!

# 94
Радвам се,че ви харесват снимките  Peace
Този път за описанието взаимствах от др. автор  Grinning

ето и Жули,която току що така ме ядоса  #Cussing out Close ,че изяде шамарите

# 95
Добро утро!

Кафенце:

Аз едва гледам, че моят щурчо снощи заспа в 1.30 и сега сладко, сладко спи, а аз  Tired . Направо ми разказа играта.

Мимозка, не го бий дететоооо!  Wink Много е хубава Жули и такъв ангелски поглед, чак не мога да повярвам, че те ядосва.

Тези синоптици нещо пак ни смахнаха. Къде го видяха това лошо време, при нас пак е слънчево и сравнително топло от сутринта.

На всички пожелавам хубав и слънчев петъчен ден!

# 96
Лони, мерси за кафенцето! Много късно си ляга твоя "щурчо" - нещо се е превъзбудил ли? Моя заспа в 11 пак и си мислих че е късно... Сутринта се събуди в 7... Какво му става от 3-4 дена е така...
Момичета, исках да питам, тези, които са с "Памперс" - Харесва ли ви новия модел и удобен ли ви е?
На мен ми се струват по-малки и направо ще преминем на №6...

Мимозка, много е сладка Жули... Голямото невин в погледа... А снимките и описанието са много интересни... Давай още...

Брей, тези татковци... Нашия и той покашляше сутринта и каза, че край него на работа всички били болни -  Praynig да не се разболява... Мисля тази събота и неделя да го заведа до Велинград... Някой ходил ли е в хотел Двореца?
Да пробваме там СПА-то...  Wink

И при нас е грейнало слънцееее! Супер! Бабата ни дойде вчера и донесе един мотор, който се бута с крака... Голяма радост за малкото зверче, не слиза от него - даже искаше в леглото при него да спи  hahaha

Хубав и усмихнат ден!

# 97
http://www.gledanka.hit.bg/

Да не изпаднем в 3-та страница...

# 98
  • Велико Търново
запис Mr. Green

# 99
  Здравейте!
  Пиле, Гоги е голям сладур и на теб си прилича. Мерси за предложението, ако ти спечелиш. Но извадихме късмет и джакпота не се е паднал. Така, че днес ще пусна тото, няма да чакам последният момент.
    Татковците да се стягат!

Да почерпя,че нашият татко има рожден ден!

Шуши, не се коси, но и аз много тежко преживявам такива неприятни ситуации, но какво да се прави. народа масово не е наред с нервите и психиката!

# 100
Никой не пише тук. Ама така е, как се е запролетило днес Simple Smile
Нашата операция я отложиха за другия четвъртък, така че сега, вместо да се успокоя и да се радвам на живота, аз продължавам да съм напрегната и притеснена.

# 101

- на мама спящото красавче - плю-плю!!!

Чесит рожден ден на господин paizy! Да слуша много мама и Ради и да е ЗДРАВ!!!

# 102
  • София
Здравейте сладурани и малки сладурковци!

Аз се позагубих, тъй като изкарах (или по - точно ще бъде да кажа изкарвам  Confused) някакъв вирус/грип/настинка или един ГОспод знае какво на крак и направо ми се спря тока... Така се случи, че една колежка в работата реши точно последните 3 дни да си почива  #2gunfire, и просто нямаше как да си взема болнични, защото остава едно момиче на 3 места... Което е абсолютно невъзможно... И така, въоражена с тежка артилерия псувни на уста и още по - двойна доза биволско търпение стиснах зъби да изтърпя геройски положението.
Велизаркин е добре, дивее и хитрее, гледат се с баба му и тя все го хвали, хвали, хвали... Голям глезан. Така ми се радва, като се върна от работа, направо не ме изпуска за секунда от поглед... С памперси сме още и както гледам, май така и ще си продължим (поне до лятото..., тогава ще се учим вече, няма как  Whistling) Шуши беше питала за размера на пампите, на нас също са ни малки 5 - цата и отдавна сем сменили не само номера, но и марката - сега сме на Хъджис класик, с ластик на гръбчето а и са доста по - изгодни за джоба на мама...  Embarassed
Все още проявява интерес почти и само към негова храна, и си наваксва това, че не "проси" нищо извън обичайните часове на хранене... Ако нещо му хареса, може да излапа промишлени количества храна, придружено с такова мляскане, грухтене и бърчене на нос, че ако някой го погледне отстрани ще си каже, че го държим гладен с дни... Laughing
Ето снощи, след една такава обилна вечеря, последва кански рев, придружен с артистично кръстосване на ръце пред коремчето и после едно яко повръщане  Sick, след което му олекна и си заспа като пич... ooooh! Побелях от неговите изпълнения.

Да не забравя да изкажа искреното си възхищение от ВСИЧКИ сладурчета по снимките, вече са такива оформени личица и физиономийки, направо да ги изпапка човек, страхотни са!  Heart Eyes Не че са си наши, но са прекрасни! пу пуу!

Честит рожден ден със закъснение на Руми!!! Бъди все така лъчезарна и готина, и много да те радва малкият мъж във фрак -а...  Heart Eyes А големият да те слуша и глези повече...   bouquet

Още имаше, но работата ме натиска, ако успея през уикенда пак ще пиша...

# 103
  • София
Здравейте и от мен. Ние сме добре, отказването от памперса върви по-добре от очакваното, даже Стоянчо не ми вярваше, че ще стане лесно. Вкъщи вече сме без, само навън и когато спи. Иначе бяхме на 4 до последно, направо се чудя какви са тия големи мъже с 5. Да се живи и здрави.
Аз утре съм нашопинг терапия, ще отидем до Солун да видим намаленията. Цял ден без деца, направо не мога да повярвам.

# 104
  • Велико Търново
Аз утре съм нашопинг терапия, ще отидем до Солун да видим намаленията. Цял ден без деца, направо не мога да повярвам.

Ей тук вече ме загриза черна завист Mr. Green
Анна,направи един шопинг тур,ама голяяяяяяяяяяяям Hug

Общи условия

Активация на акаунт