Отговори
# 105
  • в илюзия
Стефинка Радвам се , че си доволна . Много добър специалист е .
Представяш ли си да се засечем в родилния дом #Crazy Crazy
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стига пък ти не сте много големи.  Hug
А за СОФИЙСКАТА среща на мен ще ми е удобно на мен също ще ми е удобно през седмицата , защото аз съм до 25 в София.

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 19:50 от arodoet2

# 106
Сладка мама все по-хубави да стават новините Hug

tanzen ще ти стискам палци да полежиш няколко дни и много бързо да те изпишат Peace

Ясмина искам и аз да съм варненския вестоносец WinkТелефона ми е 0897 520010-Силвия по всяко време съм на линия пред компа Wink
Колкото до срещата ни,струва ми се,че в Албата ще ни е много задимено-лятото в градината е ОК,но вътре сега е димилка ooooh!Аз ще направя едно предложение,да видим дали ще ви хареса Peace  В петък около 17-18 часа да се видим на Годзила на "Мария Луиза" (доколкото знам на 2-рия етаж не се пуши) Как ви се струва това варненски мамчета???

# 107
  • София
ох докато изчета всичко ми изтекоха очите Simple SmileSimple SmileSimple Smile СЛАДКА МАМА браво страхотни новини Simple Smile браво и на сладката малка ДАРИ да продължава в същия дух Simple Smile Hug С ВАС СМЕ !  Praynig
Aquarel и на мен д-р Марков ми каза абсолютно същото за раждането да избера държавна болница, заради големия опит който имали там, но като попитам моя лекар (от Майчин дом) и той постоянно ме реже с отговора "има мнооого време" Sad и аз незнам какво да правя  newsm78

# 108
Относно секса - какво беше това?!? newsm78 newsm78  Wink
Що, бе?  newsm78 newsm78 newsm78
Само ние ли сме редовни в това отношение. Е, не съвсем редовни, но се отчитаме  Laughing

Момичета, имам въпрос?  На някоя от вас повръща ли й се? На мен-ДА! ОТНОВО  Sick Sick Sick

# 109
ама какво значи вестоносец???? И още един въпрос-пак за Варната-аз пуснах и една такава тема в здравния форум, ама няма отзиви-знаете ли дали в Окръжна болница (Варна) може да слагат епидурална упойка???? Имат ли ви въобще анестезиолог, който слага такава, практика ли им е, или?????Ако някой знае нещо...... И още нещо-как точно беше позата за обръщане на бебето???ДоФторката ми ми каза, че е рано още и може дори преди самото раждане да се обърне с главичката надолу но аз се притеснявам и искам да пробвам!

# 110
СЛАДКА МАМА,

Тлкова се моля за теб и твоята малко госпожица!!! Дано всеки ден има все по-хубави и по-хубави новини!  Hug Hug Hug
Съжалявам, че се натрапвам в темата ви, но много се вълнувам и искам да изразя подкрепата си!

# 111
А за мястото на срещата - на мен ми допада Happy - например това в МОЛа на стамболийски.

Да, добро решение относно паркинга - след 18.30 смятам, че ще има достатъчно места! Но, аз в това Happy не съм ходила и не мога да дам мнение...

arodoet2 , ти до 25 вкл. ли ще си в сф?

# 112
Относно секса - какво беше това?!? newsm78 newsm78  Wink
Що, бе?  newsm78 newsm78 newsm78
Само ние ли сме редовни в това отношение. Е, не съвсем редовни, но се отчитаме  Laughing

Grinning Еми страх ни е, особено таткото. Е, има от време на време някакви отношения Wink

Момичета, имам въпрос?  На някоя от вас повръща ли й се? На мен-ДА! ОТНОВО  Sick Sick Sick
На мен ми се гади отново Sick Сутрин и през деня ако огладнея много, трябва бързо да ям нещо, че  Sick

# 113
Момичета, аз съм чужда за вас, от Август 2007 съм, но много искам да ви честитя първото бебче. Да е жива и здрава Дарина! Да се пребори, да порасне и много скоро да се гушка с мама! Изпращам цялата ни положителна енергия към мъничката бебка! Сладка мама, бъди силна и вярвай!  Hug
Бъдете здрави и вие, момичета! Леко доизносване на бебчетата, леко и безпроблемно раждане и здрави бебета!

# 114
Grinning Еми страх ни е, особено таткото. Е, има от време на време някакви отношения Wink
.......

На мен ми се гади отново Sick Сутрин и през деня ако огладнея много, трябва бързо да ям нещо, че  Sick

Ох, и на мен понякога ми се иска таткото да го е страх, че да ме остави малко на мира, но не би  Crazy Crazy Crazy Хич и не му пречи, нищо, че охкам от болка в кръста при всяко обръщане като стара баба, никакво съчувствие няма в него  Laughing Laughing Laughing

За гаденето-ужасна работа  Sick Sick Sick

# 115
Емма вестоносец ще рече,че ако на някой му се случи нещо-влезе в болница,вземе,че роди и т.н може да пусне едно sms-че на вестоносците и те да пишат в темата какво е станало PeaceКолкото до епидуралната и на мен ми бяха казали,че в Окръжна не слагали такава #Crazy евентуално ако предварително нямаш уговорка!!!Аз нали мисля да ходя до там и да поразпитам,това ще е един пт първите ми въпроси Peace
А сега за позата!!!Някой беше казал,че заставането на четири крака(на лакти) с глава опряна в дланите за няколко минути на ден помагало бебето да се обърне с главата надолу PeaceТака май беше newsm78

# 116
  • София
Леле, за един ден колко нещо сте изписали Shocked
Първо - радвам се за Сладка мама и за малката беба, че новините са добри и все така да са Hug
Второ - относно софийската среща, ако ми позволите да подкрепя идеята за уго /макар да не съм канена и да не знам дали ще дойда  Crazy/ Събирането там няма да е нищо ново за персонала. Спомням си, че докато бях бременна с Ния августинките от 2005 се събираха там и докарваха до изумление кума ми и кръстника на Ния Joy. Но след няколко нашествия на бременни свикнаха с идеята...

# 117
Пак нахълтах в темичката ви за да видя дали има новини от Сладка мама Hug зарадвах се че новините са добри
Ритка, при мен също се наложи секцио не по мое желание, не е болка за умиране но просто ми беше тежко че немога да стана да си прегърна детето тя беше през цялото време при мен в стаята но само можех да я гледам първите дни,а и си понесох всички болки след това защото кърмех и почти не ме обезболяваха  но  по принцип съм за естественото , тя природата си знае работата,и ако при втората ми бременност която планувам след определен период от време бебето ми е седалищно ще искам нормално раждане.
Кураж Сладка мама  Praynig Моля се за малката принцеска Praynig всичко ще бъде наред и ще си я гушкаш Hug

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 21:30 от mari_rus

# 118
просто ми беше тежко че немога да стана да си прегърна детето
А защо не можеше да ставаш?
Аз ставах и още как  Crazy Още в реанимация като се събудих, станах. Боли-не боли, като дойде детето забравям всичко.
През останалото време ходех в кафето  Mr. Green
Ей това е най-гадното на секциото, че после боли разреза.
Аа се преживява  Peace

# 119
Ами не ми даваха чак на вторият ден в късният следобед ми позволиха и както споменах почти не ме обезболяваха и затова доста ме боля първите дни , поне операцията ми е доста естетична и тъничка, не са ме шили а ми я затвориха с нещо като телбот и няма да имам следи от дупчици от конци. Grinning  но наистина като видиш малкото си слънчице всичко се забравя Hug

Общи условия

Активация на акаунт