Отговори
# 90
Сладка мама  Hug Hug Hug

Утре още по-добри новини  Hug Пък като видиш малката госпожица, да й пратиш нашите целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
  • в илюзия
Ясмина ще помоля да ми смениш термина ако може за 10. април . newsm32
Сладка мама хубави новини. Дано утре изследванията и те да са добри.   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 92
Здравейте.

Новините са позитивни.

Дари вече започва да диша по -добре и са и намалили малко подаването на кислород.Вече е по стабилна и не и се влошават показателите по време на манипулациите.Кара по силна жълтеница,но е на  фотолампа и се надявам утре да е по-слабо изразена.

За съжаления все още нямат резултати от микробиологията.Дано утре да са наясно с каква инфекция се борят,за да е по-ефективно лечението.

Това е за днес.Утре пак.

Пожелавам ви приятна вечер и само полужителни емоции.

Браво на твоето момиченце Сладка мама, стискаме палци утре пак да ни зарадваш:)

# 93
Сладка мама, супер новинки  Hug
Всички от ИБ те поздравяват горещо и само питат за теб.
Отчитай се всеки ден при нас! Мислим те!   bouquet

При кой доктор ? На мен ми дадоха координатите на Велев , но още се чудя !!
При Ненов. Пациентка съм му от години и проверен от всичките ми приятелки  Joy
За Велев да ти кажа-на мен лично ми допада. Доста слънчев човек. Моят д-р (Ненов) винаги ми го препоръчва него, ако той е някъде отпуск, което за мен означава 100%, че д-рът е качествен.  Peace
Обаче има и негативни мнения из форума-че бил комерсиален (примерно).
Но ако Ненов е отпуск през март и аз тръгна да раждам тогава, и аз ще съм при Велев  Grinning

# 94
Моят термин е сравнително късно, така че ставам за вестителка: Ася - 0888 138 999. Помни се лесно

# 95
Сладка мама много се радваме че новините са добри  bouquet

# 96
  smile3501 Браво на нашето малко априлче. Сладка мама, дано изследванията са добри. Не се съмняваме в борбеното ти момиченце. Целувки и за двете ви  lovekiss

За вестителките е добра идея. И не става въпрос само за раждане. Например вместо да се чудим какво става с tanzen например, може някоя вестителка да ни осведомява.

Хайде който иска да е информатор от тайните служби да си казва телефона и ще го постна на видно място в началото на темата.  Laughing

newsm78  Не знаех....  А и Ясминка, благодаря ти за поправката на датата на термина... Сега забелязах...

cenitelkata, записах си телефона. asja, твоя също...

stefinka, честито ти мъжле   bouquet

# 97
SLADKA MAMA, браво за хубавите новини Hug. Дано и изследванията да са добри Praynig Praynig

Ясмина, благодаря за чудесните разяснения Peace

Относно раждането, аз искам нормално по възможност без упойка, но ако се наложи - няма да се дърпам.

Здравейте и от мен!
Аз сега се връщам от зъболекар, сложи ми арсен, но дали не може да навреди нещо на бебчо newsm78
ven_j, не се притеснявай, зъболекаря знае какво прави. Аз си правих две пломби и ми слагаха местна упойка, и се побърках да чета като луда и да се притеснявам дали не сме навредили на бебчо #Crazy #Crazy Луда работа

Относно секса - какво беше това?!? newsm78 newsm78  Wink

# 98
Момичета относно срещата на софийските мами - аз напълно ще се съобразя с това , което е удобно за мнозинството, но ще ми позволите ли и аз да изкажа моите претенции - за мен ще е по-удобно, ако е през работен ден да е през деня - например на обед, ако има работещи мами, които желаят да дойдат и решите да правим срещата на това мято в центъра поне да е към 18.30, защото там няма удобен паркинг (освен този който струва 3 лв на час) и ще се наложи мъжът ми да ме докара, а това ще стане най-рано към 18.30 даже 19 като си дойде от работа.
Ако е в събота - нямам  претенции за времето, ако е внеделя, ако може да е по ожеб или след обед - защото преди това ъм на изпит.

А за мястото на срещата - на мен ми допада Happy - например това в МОЛа на стамболийски.

Благодаря , че ме изслушахте - пак повтарям, че не държа непременно да се съобразите с мен - просто и споделих моето мнение Simple Smile

# 99
Докато ви изчета,то се стъмни,но ще почака малко вечерята.    Много се радвам за положителните новини на Сладка мама,дано с всеки изминал ден да са все по-хубави.    Чета че си купувате вече разни неща,аз нищо не съм си взимала и смятам да не взимам до края.Сега чета и разглеждам за най-различни бебешки неща и вече горе-долу съм се насочила.

# 100
сладка мама браво за хубавите новини Hug

stefinka честито ти синьо щъркелче Peace
за секса отдавна  сме го прекратили и никой не се сърди.
за епидуралната упойка- питах док и той каза ,че второ раждане няма смисъл от упойка и докато дойде анестезиолога ще съм родила. въпреки ,че имам познати с по-леко  първо раждане от второ, но се надявам  доки да е прав  Praynig
зимафлоур  ми е изписан от шестия месец постоянно и докато кърмя .
в консултацията ме водят с термин 22 , а по видеозон винаги излиза 20. не че има голяма разлика ,но все пак коя дата е вярната ? newsm78

# 101
Абе мами да ви питам - моето бебче е 1.460 - не е ли много голям!!!
две седмици почти върви напред!!!
arodoet2 и аз съм за 10 април по нови изчисления  Joy Joy Joy - ама като го гледам колко е голям моя!!! newsm30 newsm30 newsm30
МНОООООоГо съм доволна от Анчев!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Аз бях онзи ден на преглед.Моето бебче е 1 кг,но аз съм в 26г.с.

# 103
  • Русе
Здравейте и от мен  Hug !!!
Много пишете ей  Wink !!!Едвам ви насмогвам,ама нищо не пропускам  Laughing .
СЛАДКА МАМА страхотни новинки  Hug !!!Моля се утре да са още по-добри  Praynig  Praynig   Praynig
Стефинка и ние на прегледа преди 2 седмици бяхме около1500гр и Доки каза,че върви с 2 седмици напед,ама при мен е нормално,защото и аз и татито сме доста големи.Беба няма да остане на зад я  Joy .
На момичетата с неразположения пожелавам бързо да се отърват от тях  Praynig .
Ако има нужда от още вестители аз също съм на линия.088 43 43 139-Светлана
П.С.За Русенската среща-мен ме устройва това за сладкарница Неделя в петък 18:30

# 104
Сладка мама много се радвам за добрите вести  Hug Hug Hug
За срещата в София, давайте още идеи,за мястото нямам претенции, за деня и за часа  съм на работа сутрин от 9- до 5.30 и нямам обедна почивка  Sad  и ще ми баде удобно след 5.30-6 ,ама  ако съм само аз работеща ,няма да се съобразявате,когато и кадето ви е удобно така Simple Smile
 За доктор принципно не съм  уточнявала,защото не съм решила  дали да си "резервирам " екип все още,мисля да е в шейново и знам със сигурност ,че за екип стойноста е 800лв, в които влизало всичко(каквото и да значи това)така ми каза акушерката.
 Стефинка честит ти МЪЖ  
 МОят термин е чак на 18.4(дай Боже) така ,че -0885 790 590 Диди  (мора  Grinning )  съм на линия

Общи условия

Активация на акаунт