Отговори
# 240
  • София
И още нещо да ви питам: вие с хрема ли сте? Аз постоянно съм хремава, и то от месеци, а вечер положението е най-лошо, та преди лягане си слагам по 1 капка Afrin, че да мога да спя! Майка ми все ми се кара, че не си обръщам внимание и може да е някой синузит или нещо по-лошо, ама не ми се ходи на лекар! Някоя от вас да е като мен хремава? Иначе не съм болна, не е от това.
[/quote]

Ми да ти кажа ли и аз съм постоянно хремева ама много странно само сутрин и вечер  newsm78 Laughing през деня нищо ми няма Simple Smile  а по принцип си имам и синузит... незнам дали е от това Simple Smile а asja,  друго да питам, понеже през 15 минути ми е ходи по малка нужда и дори понякога имам болки ниско долу докато .... Simple Smile при тебе така ли е ? 

cenitelkata благодаря Simple Smile но ти използвала ли си ги тези хапчета? да не би като са вагинални да стане нещо на бебока, че от всичко ме е страх Sad

# 241
  • в илюзия
Емма аз пих папаверин около 3 месеца и не мисля , че е вреден. Успокоява болките и контракциите , това ми казва моята лекарка. Но все пак си е лекарство , така , че според мен си изчкай отговора на лекаря. newsm78
А за хремата и аз съм постоянно с хрема , но не защото съм болна  ooooh! И най-лошото е , че не мога да я махна.

# 242
Момичета, вече почвам да се притенявам.
Имам ужасно сърцебиене. Днес вече не се издържа  ooooh!

# 243
Asja аз нямам хрема, но носът ми е постоянно запушен от няколко месеца вече, даже свикнах и не обръщам внимание. На моменти е толкова зле, особено вечер, че дишам само през устата.

Емма, според мен трябва да се консултираш и с твоето доки, и ако той е съгласен с другия доктор, тогава почвай хапчетата, а ако са на различно мнение търси трето:) Звучи налудничаво, но аз така бих направила. Винаги, когато имам възможност проверявам по два пъти, колкото и да имам доверие на доктора си, всеки греши.

Моето бебче също е много непостоянно - понякога с дни едвам го усещам, а понякога ме стряска с ритниците си. Но по-често се случва да го усещам лекичко. Смятам тези дни да ходя на доктор и ще разпитам нормално ли е.

На всички мами с болежки и настинки пожелавам много бързо да оздравеете Simple Smile И се пазете, малко остана да преминем рисковите седмици, на финала сме:)

Сладка мама, не спирам да се радвам на хубавите новини за първото ни бебче в отбора. С нетърпение очаквам всеяка вест от теб, само така:)

На всички искам да пиша, но пак много дълго стана, така, че като се присетя пак ще пусна нещо, за пследно КОЙ щЕ ДОЙДЕ НА СРЕЩАТА В СОФИЯ?

# 244
  • София
опс това беше цитат от asja Simple Smile но нещо неможах да го направя  и да и отговоря Embarassed пфу  Laughing как се прави ? сори за глупавия въпрос  Embarassed #Crazy

# 245
Верчо, сега видях снимките на бебка- каква е красавица само Simple Smile
Много мило ми стана, като си помислих, че всичките наши бебчета вече са толкова големи вече - в нашите коремчета растат човечета, които вече са напълно оформени и си имат всичко Simple Smile

# 246
опс това беше цитат от asja Simple Smile но нещо неможах да го направя  и да и отговоря Embarassed пфу  Laughing как се прави ? сори за глупавия въпрос  Embarassed #Crazy
Ами няма да стане  нищо на бебето , по скоро ако не се излекуваш може да навредиш на бебето от тях а не от хапчетата , не се притеснявай ,даже практиката на повечето лекари е една две седмици преди раждане (вагинално ако ще е )е да предписват такива глобули за профилактика на влагалището , като мине бебето да не се зарази (като в случая при Сладка Мама ако не греша Embarassed)

# 247
Мисля да отида на Деня на отворените врати в Шейново - 31.01 от 14ч. даже вече се записах, и тогава ще разпитам подробно за условията там, някоя от вас ще ходи ли?
Ха, за първи път чувам за подобно нещо... #Cussing out А специално питах док! Имаш ли идея колко ще е дълго това нещо? Много мерси, че сподели Hug
Ritka, Aquariel, мерси много за успокоението Heart Eyes Бях се шашнала малко, ама сега съм по-спокойна. Вчера нещо не можах да кача снимки на бебчо, но днес успях. Марков каза, че сме много фотогонични заради това, че имам повече води Wink И мойта майка е имала много околоплодна течност, баба ми също, та ме успокоиха, че вероятно имам предразположеност. Дано да е така...
Анилейн, много са сладки чувалчетата за спане. Откъде са?
Helenblondy, мойта бебка в първия ден на 29 г.с. беше 1263 гр. и Док каза, че е напълно нормална като размер. Със сигурност не е голяма!
Aquariel, да се пазиш много, ей! А за бебка не се притеснявай – щом мърда всичко е ОК Wink
Siska_r, честито момченце

# 248
Здравейте момичета, виждала съм да споменавате, че някои от вас са пили Папаверин - тъй като моята докторка не си вдига телефона, а снощи говорих с един мой познат лекар и като му описах какво чувствам и той ми каза да си купя този Папаверин и да го пия 3х1 на ден! Вие ка мислите-да му се доверя ли или да чакам мойто доки да ми отговори? Защото снощния лекар ми каза, че хич не било за подценяване, това което изпитвам???? Моля ви дайте съвет!
Емма, папаверин се пие при ин-витро, след трансфер на ембрионите. Задачата му е да отпусне мускулатурата на матката и да предпазва от контракции. Пий го спокойно, само да знаеш че сваля кръвното и може да ти е малко отмаляло.

# 249
Aquariel , на мен също ми се наложи да пия антибиотик миналата седмица. Освен че бях с кашлица и направо ужасна хрема, но и вдигнах темп.-39 Ill. Изписаха ми аксеф и гинеколожката ми ме успокои, че по-скоро е недопустимо да се разхождам с темп. и другите екстри, отколкото да пия антибиотик, още повече, че органосинтеза на бебчовците вече е приключил.Така че споко и бързо оздравяване  love001
За русенската среща - момичета на мен ми е по-удобно в 17.30, за да мога да съчетая с вземането на малката от градина. Ще чакам за потвърждаване на часа!
Целувки на всички!  love001

Първо, бързо да оздравяваш!     bouquet
Ако решите да е 17.30ч срещата, аз ще дойда към 18ч, защото имам един ангижемнт! Но ще дойда! Чакамe последно SUNI_22! И сме готови!

# 250
Здравейте,
ася аз съм целогодишно хремава и бременна и не бременна,все съм си така,ама от както съм бременна пък много кръв ми тече от носа- било нормано.
 Аз пък да ви се оплача сутринта се чувствах като дроб и ваобще цял ден се чувствам така,май се разболявам,а и повръщах пет пъти да му се невиди,изядох една ябълка и тичаииииии към тоалетната,след половин час си изпих витамина -същата работа,чак към 10 ми поразмина-ужас -не искам да се разболявам.Пих парацетамол и чайчета ,ама  Praynig дано не се разболея.
 А и спя много неспокойно,100 пъти се будя на нощ и от там се изнервям #Crazy и сънувам едни такива сънища ,няма няма и като почна да раждам ,или другото -цялата съм в кръв,полудявам,в съновника ми пише ,че обикновено жени които са в мензис или са бременни го сънуват това,ама на мен много взе да ми се случва,а при вас как е.
 Бебчо го усещам на две три места- и е много ниско имам чувството че като ме удари и ще се покаже някоя ръчичка,майка ми ми е казвала ,че ни е носила много ниско и двамата с брат ми,и мойта пупа и тя е ниско,ама дано да е така,а не друго.
Болки в кръста имам -когато мия чинии и се разшетам много вкъщи  #Crazy ,много мразя да мия чинии,той таткото ни помага ,ама   Sick.
 За срещата в София- 24.01.-18.30-Хепи (мола) вече сме 5 хайде още може момичета,Верчо аз предполагам ,че ние няма да стоим половин час ,може да дойдеш все пак,помисли и пробвай  Grinning или питай да си ходиш по -рано  Wink
Aquariel  бързо оздравяване ти  пожелавам,и няма да се тормозиш за нищо  Hug
 Танцен забравих да ти кажа колко много се радвам ,че си си вкъщи,бързо оправяне и на теб  Hug
МНого се разписах.

# 251
папаверина е като но шпа,но по-слабичък.така че няма проблем.

ася,аз нямам хрема,но носът ми е все един запушен

калли,и аз имам сърцебиене.даже от жк ми искат за другата седмица кардиограма.вчера си направих и я занесах на личния да я подледне.той каза,че имам някакви по-високи стойности ,но явно бебе притиска и затормозява сърцето,но да не бързам да пия хапчета

много се радвам за малката ДАРИ

# 252
  • София
мерси cenitelkata Simple Smile ох дано да се оправи това неразположение, защото пък аз като забремехях (без да знам че съм бременна) и доктора ми беше изписал Полижинакс, но изобщо не ми помогна Sad

# 253
Да, бе, и моето не е точно хрема, защото носът ми не тече, дори когато се опитам да се изсекна, нищо не става. Просто е постоянно запушен и се отпушва само с капки. Аз си позволявам само Африн и то само вечер преди лягане.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 14:07 от asja

# 254
а asja,  друго да питам, понеже през 15 минути ми е ходи по малка нужда и дори понякога имам болки ниско долу докато .... Simple Smile при тебе така ли е ?   

О-о-о, да, не е постоянно така, но много често, когато ми се приходи до тоалетна по малка нужда, ужасно ме боли ниско долу. Дори и след като съм ходила, болката не отшумява веднага. При мен проблем досега, да чукам на дърво, не е имало. Даже много често си усещам, че ще ми се ходи до тоалетна, точно по тази болка, след това чак усещам вече и нуждата... Аз си го обяснявам с това, че бебето притиска мехурът и оттам е болката. Изобщо, гледам да не се притеснявам от най-малката болка, винаги си казвам, че ще отмине, и тя наистина отминава. Иначе и аз имам периоди, в които ходя до тоалетна през 15 минути, но не съм така постоянно. Нищо тревожно няма в това, зависи бебчето как се е разположило.
Бъди по-спокойна и си мисли постоянно, че нищо лошо вече не може да се случи!

Момичета, вече почвам да се притенявам.
Имам ужасно сърцебиене. Днес вече не се издържа  ooooh!

Не е хубаво даси със сърцебиене. Премери ли кръвното? Помоли личната ти лекарка да ти направи електрокардиограма...

Общи условия

Активация на акаунт