Отговори
# 135
Офф, сега се връщаме от лекар, Боби е със зачервени ушенца вътре. Добре че не са силно възпалени. Цяла седмица си ходи на детска и днес отникъде започна да мрънка, че я боли ухо. А, те се оказаха и двете, та сега пак ще е пълна къщата. Какво стана тоя месец незнам, уж по-студено от миналата година, а се спукахме от болести и вируси  Close. Аман вече.

# 136
Елфче и аз не знаех за този вариант,но ми го предложи шефката. Иначе на счетоводителките им беше много неприятно,защото са много документи за попълване и големи разправии. А и понеже си получавам майчинството от тях беше по-лесно. Скоро една позната счетоводителка ми каза че не знаела за такава възможност. Но се консултирах и на други места преди да започна и казаха че няма проблеми.
Адрианска бързо да оздравява каката,че са много неприятни тези ушни инфекции. Praynig
Време е да освободя компютъра за половинката. А аз след малко ще гледам филма по БТВ. Hug

# 137
Добавих няколко снимки в януарския албум http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206168&view=1&photo=113
Ако се вгледате по- внимателно на първата се вижда огромната пряспа до съседния блок /почти до втория етаж/, и нашия батко, покатерен на нея  Mr. Green

# 138
  • София
Добавих няколко снимки в януарския албум http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206168&view=1&photo=113
Ако се вгледате по- внимателно на първата се вижда огромната пряспа до съседния блок /почти до втория етаж/, и нашия батко, покатерен на нея  Mr. Green
наистина е огромна  Shocked
много са ти готини мъжете  Wink Peace
Адрианска, дано бързо минат ушичките на каката!  Praynig Много е неприятно. С какво ще ги лекувате?

# 139
Ааа такава била работата Елвинг под прикритие е. Да луната много действа на раците.Ама ако е иzморен човек нали zнаеш,нищо не може да му подейства.
Елиа много гнойни болести.Бърzо оzдравяване на Виктор и на Боби на Ади.
Мадонке какво става при теб?Бланк ти как си? Пепър май също се губи,или?
Имаме си бг органиzация и таzи вечер правихме киновечер с "Оркестър беz име".Умрях да се смея,отдавна не го бях гледала.
Тук не е толкова студено,а като че ли по_малко болести има.Пращам ви от тукашното zдраве,че се иzмъчиха дечицата с теzи болести.

# 140
  • София
Привет!
Аз ли съм първа днес  Rolling Eyes редно е тогава да сервирам кафенце

Тази нощ не ни беше чак толкоз вампирска. Laughing
Желая ви хубав ден!  Heart Eyes

# 141
  • София
Тази нощ не ни беше чак толкоз вампирска. Laughing

Нашата пък беше  Crazy

Сега пия кафенце и излизаме навън, струва ми се, че времето е хубаво.

# 142
Здравейте и от мен  Hug

Елфче, мерси за кафенцето - аз рядко пия, но днес имам нужда  Tired Ококорила съм се от 7 ч., защото вчера като никога си легнах в 11  Laughing, а сега вече ми се спи  Joy Лоринка още спинка, а аз се мъча вече повече от 2 часа с един гаден боб  Twisted Evil А и татито иска утре да отидем до Боровец да кара ски, та и с хотелите ми се взе здравето - никъде няма място. Аз хиче не си падам по планините през зимата, снега, студа и всичко останало, така че не ми се ходи особено  Rolling Eyes, ама той има такова желание, че не ми се иска да му отказвам. Пък и мисля, че и на Лори ще й е интересно пък и добре ще ни се отрази малко чист въздух  Peace

Дано Анди и Гого се приберат по-бързо у дома  Praynig И всички болнички да се оправят бързо  Hug

Навън наистина изглежда приятно времето, ама с моята спяща красавица, незнам кога ще се оправим да излезем и ние  Laughing

# 143
  • София
Момичета, нали живеете в София?  Rolling Eyes Къде го видяхте това хубаво време?  newsm78 

# 144
  • София
Ми в Дружба времето е слънчево. Студеничко е още - в момента е минус 6 градуса, но е грейнало яко слънце. Що? В Люлин как е? hahaha

# 145
  • София
 Joy в Люлин е мъгливо и студено
Блазе ви за слънцето!

# 146
Ами ние сме в Орландовци  Sad и тук почти винаги е мъгливо и гадно, но днес от рано е грейнало слънчицето и изглежда приятно  Rolling Eyes, въпреки че -6 не ми звучи добре  cold
Искам лятоооооооооо  smile3514

# 147
  • София
И аз искам лято, омръзна ми вече тая зима, с гадните мъгли, със студа...
Но като има слънчице и ми става малко по- добре.  Sunglasses

# 148
  • София
аз пък искам пролет, не обичам и да ми е много жега
май няма угодия  hahaha

# 149
  • София
Появи се слънце и в наше село  Mr. Green сега остава и да се вдигнат Т с 15-20градуса  Wink

Общи условия

Активация на акаунт