Отговори
# 180
Eliona  Hug Heart Eyes

Елфче, раздавай ги, на мен ми харесва  Wink Joy Hug А Дани се оправда с невероятно чаровната си усмивка  Laughing Hug

За двете деца - мисля, че не бих лишила Ивчо от възможността да обича някой толкова колкото аз обичам сестра ми. Дано да не ги деля, когато (ако, дано Praynig) имам две.

това много хубаво го каза  Peace Пожелавам ти от сърце да гушкаш една прекрасна сестричка на Ивчо  Peace /ох, в последно време и ние много сме се замислили за второ  Rolling Eyes, ама май няма да ни огрее /

# 181
  • София
Нана, казах крайна, защото ти пишеш, че това е факт. А ти имаш едно дете и не можеш да знаеш какво би било ако имаш две. Аз също не знам, дано да не ги деля. Бих искала да обичам еднакво децата си.  Thinking

Да, факт е в семействата около мен. Във всичките без изключение. И пак повтарям - никой обаче няма никога да си признае.
За другото - засега оставам твърдо на позицията, че Калоян ми е достатъчен и най-вероятно лично няма да го разбера Mr. Green

# 182
  • гр.София
 А-а,привет на tintin и cvetence Hug
 Vst, и у нас така-бях убедена,че сестра ми е любимката,докато тя веднъж не ми се нахвърли,че аз съм любимка... В момента отношението към двете ни е абсолютно равностойно,сигурна съм. (Пораснахме и станахме добри деца на родителите си Simple Smile)

Пожелавам здраве на болните мами и деца Praynig

П.С. Да не пиша нов пост. След кратко разузнаване-ето ги Али, Валката и роклята в нашия Албумhttp://images18.snimka.bg/003235214.jpg

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 00:29 от blanc

# 183
Здравейте и от нас!
Анди, радвам се, че сте отново у дома, историята ти обаче вместо да ме разсмее, ме натъжи. Но най-важното е, че вие сте здравички! И на другите дечица да оздравяват вече, ние също сме болнички, но засега не е нещо тревожно, кашляме и се сополим, избиват ни отвсякъде зъби, а пък аз нямам и глас към тези екстри. Но бойният дух е на лице  Laughing
Не писах, защото майка ми беше тук, до онзи ден, пък и времето е разкошно, изкарваме по няколко часа навън, на два пъти дори излизаме. Албена, като пишеш за твоята щерка, че не иска да спи, моето Нанче спи максимум по час, час и малко на ден, днес се събуди към 7 и нещо, спа на обяд точно един час и си легна вечерта в 8 ч. Нормално е, вече по по-малко да спят дечицата или Thinking
И ние бяхме на контрола миналата седмица, биха ни 6/валентната ваксина, слава Богу не усетихме после дните след нея, никаква реакция не даде. И моят е като на Бебон 89/90 сантима, но 13 и нещо, по фино го даваме  Laughing Много се издължи, но вече не яде като хала. Още се кърмим преди заспиване по обед и преди лягане вечер, и през нощта за утеха, когато ни болят зъбите, а когато е спокоен максимум един/два пъти се буди.
Записах го на яслата, ще ходи на половин ден от пон/петък, до 13 трябва да си го взимам. Така до септември, после ще мисля как да го правя. Тръгваме на 4ти февруари, дано му хареса Laughing
За обичта към децата, сестра ми години наред изнудваше за всичко майка ми под предлог, че тя обичала повече мен, което с нищо не можеше да докаже. Факт е, че сега се разбират помежду си много по-добре отколкото с мен. Но пък аз и баща ми имахме много силна връзка и много тайни от тях Naughty Не знам какво да кажа, но донякъде съм склонна да се съглася с Нана, като гледам приятелите си и семействата около мен. Според мен всеки трябва да разбере за себе си сам, за да може да отсъди. Иначе и аз много искам и второ, и трето. Времето ще покаже...
На всички голямо ГУШ и отивам да качвам снимки Naughty

# 184
  • Sofia
Нана, казах крайна, защото ти пишеш, че това е факт. А ти имаш едно дете и не можеш да знаеш какво би било ако имаш две. Аз също не знам, дано да не ги деля. Бих искала да обичам еднакво децата си.  Thinking

Да, факт е в семействата около мен. Във всичките без изключение. И пак повтарям - никой обаче няма никога да си признае.
За другото - засега оставам твърдо на позицията, че Калоян ми е достатъчен и най-вероятно лично няма да го разбера Mr. Green
Нана, не мисля, че това е "факт" след като не си го изпитала и се базираш на странични наблюдения. Почти съм сигурна, че за семействата, които ти твърдиш че това е "факт", те и представа си нямат, че обичат едното дете повече от другото. Винаги отношението към едното и друго дете е различно, но в никакъв случай това не  се дължи на "по-малка" или "по-голяма" обич. Смея да напиша това, защото нееднократно съм говорила с мойте родители на тази тема, а освен това, темата съм я обсъждала и с мой приятели.
Честно казано, не мога да си представя, че ще обичам повече или по-малко, ако дай боже имам второ дете. Обичта към детето не мога да я степенувам - тя е цялото ми "аз". Проявяването на обичта може да е различна, отношението на родителите - също, но силата, с която една майка обича децата си, не може да се градира - според мен, и според тези, които познавам!

# 185
Елиона, радвам се, че пак пишеш, и много ми се иска всички майки така да обичат безрезервно всичките си деца, но това не винаги е факт!
Кога ще ни почерпиш пак с някое яко отлежало питие, че нещо много ми е пресъхнало гърлото, а и гласът ми хич го няма Laughing

# 186
  • Някъде там...
Е браво Елионка и dusheto  са се разписали   bouquet

tintin махни си лентичката от "Профил"- там където ти е подписа.

Аз пък никога не съм си и помисляла , че една майка може да обича повече едното си от другото дете. При таткото може да се получи, но не мисля , че една майка може да изпитва по-голяма обич към едното. Имам брат и никога нашите не са показвали някакво предпочитание в повече към единия или другия. А пък при мъжа ми е друго, той има още 2-ма братя- баща им много ги делии ,различно ги "обича" , даже да не казвам и друго по-лошо..., но то там е друга работа...

Анди като разказа историята си за болницата се сетих , че ние миналата година по това време горе долу нали лежахме с Вики и аз имах една такава история с една циганка, където е настаниха при мен посред нощите и с най-голямото си нахалство ми вика"Како дай ми едно шише от твойте "  Shocked  Абе голяма са напаст, особено по болниците е накъв ужас, само такива са...

Уфф забравих вече какво щях да пиша(често ми се случва вече  newsm78)

Айде лека!

# 187
Привет,
Не ми остава време да пиша напоследък,получихме покани за визи и до един месец трябва да са в паспортите ни.Колкото повече наближава момента ,толкова по заета ставам със задачи и мисли...
Наистина ,и е ужасно тъжно да чета за малки муцунки ,някои от които познавам лично ,че са болни и страдат ... Sad Оправяйте се по бързо  Hug
Анди радвамсече сте вече у дома  Hug(не разбрах,върна ли ти блузата все пак?)

Гледам и че отдавна неразписвали се мами се включват,браво,само така ,сега очаквам да разглеждам  много нови снимки  Peace

Аз като" мама на двама" мога да кажа че бих дала всичко и за тях,но наистина отношението е различно ,защото при деца с голяма разлика ,нуждите са коренно различни и понякога децата остават с погрешни впечетления за цял живот.
Аз до скоро бях убедена, че майка ми е обичала сестра ми повече от мен,но ето че родих Ели и разбрах че това не е било така,просто проблемите на сестра ми са били по големи ,изисквали са повече внимание,а и на децата ,дори когато е едно .вниманието все не е достатачно ,винаги искат още.Нормално е ,но смятам че деца израснали сами са много по неспособни да разбират другите,да делят пространство,да се поставят на чуждо място ,това че са били център на внимание способства да станат по големи егоцентрици и егоисти,от тези с брат или сестра.
Разбира се навсякъде има изключения и това си зависи от родителите и характера на детето. Peace

# 188
  • София
Eliona както вече казах, истината е различна за всеки. За теб и семействата около теб може това да не е вярно, за семействата и приятелите около мен е факт. Включително за семейството на Митко. Неведнъж съм споменавала това. Три деца са и определено Митко е бил супер ощетен и откъм обич и откъм внимание, отношение или както искаш го наричай. Независимо от думата, която използваш факт е, че единият е бил ощетяван за сметка на другите. Любимец е брат му, следва сестрата. Конкретни примери не искам да давам, защото не е удачно да развявам кирливи ризи тук.

А, сега след това лирично отклонение да кажа добро утро и да сложа кафенцето, че аз отдавна съм на работното си място, макар че честно казано ми идваше въобще да не дойда повече тук.

Та за какво става дума. Вчера беше ден за заплати. След като чаках цял ден да ги преведат, накрая това се случи и каква беше изненадата ми да видя, че заработеното ми възнаграждение за декември е орязано с 80 лева #Cussing out Естествено шефът ми не си вдигна мобилния, от счетоводството нищо не знаели. Но всички можем да се досетим каква е причината. Това не го бях очаквала... Cry Не мислех, че ще стигнат и дотук. Но курвенските номера явно са в действие. Както и да е, не съм за парите толкова, колкото не мога да преглътна подигравката, та сега седя и си мисля дали пък да не действам по поговорката Каквото повикало, такова се обадило и да се "разболея" неочаквано за останалите ми 2 седмици от предизвестието Twisted Evil

Аман от тарикатчета на дребно...Просто ми се  Sick

# 189
Идвам да се разпиша набързо, че последните дни все не ми остава време, а днес ще правим година на свекърва ми.
Анди, радвам се, че сте се прибрали в къщи и че си се разминала само с открадването на една блузка, защото честно не се учудвам от действията й радостното е , че е отмъкнала само една блузка. Simple Smile
Кристиан също суче през нощта, дори баща му вика мн. сте смешни и двамата спите, а той си суче, ама си мисля, че така е по-лесно отколкото да се будя, па да видим до кога.
Валка, снимките са страхотни. Grinning
Нана77, мерси за кафето  Grinningмай е добра идея да си се разболееш, така няма да се налага да им гледаш физиономиите, а и може да пробват още някоя изнервяща ситуация, а и ще получиш заслужена почивка. А то злобарщината си е за тяхна сметка , да ги видим с тези пари какво ще свършат.
Да не забравя да питам, накой има ли представа от учредяване на НПО и различните тънкости, че ще трябва да си направя, доколкото разбрах добре е да е сдружение, вместо фондация, но мн. било важно как да е описана дейността в предмета.
чао за сега

# 190
Милички мои, желая ви от цялото си сърце един много хубав, усмихнат и слънчев уикенд  Hug Ние сме готови и потегляме   travel стискайте палци да не измръзна някъде по чукарите  Joy  cold /аз нали много обичам зимата та сега се оказа, че нямам шапки, ръкавици и т.н., но пък съм си взела слънчевите очила  Joy  newsm08 sun

lovekiss  Hug

# 191
  • София

Най- хубавото е, че имаме право на избор  Peace

Елиона, мисля, че по- скоро blanc е Шерлок.  Joy

Проявяването на обичта може да е различна, отношението на родителите - също, но силата, с която една майка обича децата си, не може да се градира

Това е много хубаво казано, мъжа ми се чуди как ще е, как ще ги обича и двамата и аз се опитвам да му обясня нещо подобно. Казвам му да не мисли сега за тези неща, живи и здрави когато се приберем вкъщи с бебо, всичко ще бъде различно от това , което си представяме сега.

vst_80 , приятно изкарване, и на мен много ми се ходи някъде, но ще го оставим за след изпитите и очните, а това е някъде март.

# 192
Добро утро и от мен.

Наистина на Тони  не му беше смешна случката със сянката и мисля че се е стреснал доста,защото вчера при заспиване мрънкаше доста и искаше да се гуши в мен,като го държа на ръце.Нещо което отдавна не е правил.Обикновенно лягаме на леглото и така заспива гушнат до мен. Blanc незнам как ще му обясня какво е сянката.  newsm78 Днес отново има слънце и ще ходим на разходка. Ще видя каква ще бъде реакцията днес.
 ooooh! Нещо ме боли главата. до кога ли ще издържа без да пия хапче.
Забравих какво още щях да пиша.
 Hug за всички!

# 193
Vst_80, приятно изкарване на Боровец. Сигурна съм, че там ще е по-хубаво времето от колколто тук   Peace.
Кайли и аз като Vst_80, махах клапата на шишетата с накрайниците, за да разбере, че вътре има нещо за пиене, защото Сашко си мислеше, че му го давам, за да си чеша зъбите  Laughing. И постепенно се научи, сега пиеме само от такива чаши и даже и от обикновена пие много добре, но само ако аз му я държа  Peace.
bebon, много голями сте станали  Peace. Сашко вече спи по цяла нощ, защото покрай Коледа, когато и мъжа ми си беше в къщи се зарече, че ще го отучи да пие сок през нощта. Така и стана, трябваха му само три нощи. Мрънкаше малко, но после заспиваше и накрая престана да се буди, защото разбра, че няма да получи нищо  Laughing. Те вече са големи и разбират всичко  Peace.
Иначе ние вече сме по-добре, капките действат чудесно и не ги болят ушите. Но ме е страх да ги извеждам навън, да не ги повтори, че днес даже и духа нятър.

# 194
  • София
Привет!  Hug
Днес таткото ни е свободен и няма да мога да вися във форума  Confused
Поздравявам ви с една шантава песничка  Mr. Green
Блан, много си наблюдателна наистина  Peace
ДушетоHug
Вст, айде да се сменим ако искаш, ходи ми се на планина  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт