Отговори
# 225
  • София
И понеже съм овца голяма ....забравана...

Честит рожден ден, Кристиана! Нека винаги да бъдеш обичана, желана и уважавана!

# 226
Леле и аз как пропуснах,извинявам се  Embarassed
Честит рожден ден Катя!Бъди жива и здрава за да се радваш на хубавата Лени и нека всеки ден получаваш поне по една порция любов!

# 227
Добре дошла на yanast! Hug
Аз пък отдавна те чета при кърмачките ,но въпреки че и аз още кърмя не съм се разписвала,а само четях ,като ти при нас Grinning

# 228
Blue, съжелявам за загубата.
Когато се наложи същата продцедура с нашето куче, за миг не си помислих за друго. Напротив, предпочетох да остана със спомена за същото и сега когато времето поотмина, и болката се замени със хубавите спомени и слага усмивка на лицата ни, мисля че тогава е момента трезво да прецени човек, готов ли е за следващ любимец.

# 229
АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни

# 230
Блу, много те прегръщам, миличка, и искрено съжалявам за загубата ви  Cry Cry Cry Hug

welcome на yanast и на сладуркото Александър! Дано да ти хареса тук при нас и да се разписваш честичко  Hug А снимчици ще ни покажеш ли  Praynig

Честит рожден ден, Кристиана!

Валка, да оздравявате бързо с малката принцеса  Naughty Ужасно е това време и тези болести  Sad Хайде да идва ЛЯТОТО  Joy /тези дни само това ми е в главата/

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 17:27 от vst_80

# 231
Днес май почти всички сме в отбора на заплесите.... Embarassed
честит рожден ден и от мен Кристиана Hug
Супер заглавие!!! Party

# 232
Честит рожден ден на Кристианна! Много здраве и любов!

Добре дошла на yanast ! И аз те срещах при кърмачките. Разписвай се често и при нас.

Peace Бебон напоследък много хубави рими редиш. Hug

Валка дано бързо оздравеете с малката. Много гаден грип наистина. Sad
Душе аз отбих Тони от раз. Спрях да му давам да суче и внимавах много да не ме види разсъблечена за да не се сети. В началото на няколко пъти търсеше да ми вдига блузата,но го залисвах с друго. Малко трудно ми беше с приспиването,защото до тогава се приспивахме на гърда. Но с много гушкане и внимание от моя страна мина сравнително гладко. Понякога наистина ми липсва кърменето. Wink

Блу искрено съжалявам за загубата ви. Cry

# 233
Блу, много силно ви гушкаме с Гого! Hug
Добре дошла на yanast и малкия Алекс! Hug
vst_80 , как изкарахте?
Елфче, сега сме добре и по-дивички от всякога. Сега изведнъж му хареса да му пръскам Стеримар в носа и през 10 мин ми до носи. Laughing А до преди 2 дни бяха невероятни ревове и писъци... newsm78
Валка, какво даваш на Али?

# 234
Анди, да ти докарам Дария да й пръскаш и на нея, че вкъщи  наставва  една лудница като почна да я гоня и затискам да й капя каквото и да е  ooooh!

# 235
  • София
Привет отново!
yanast, добре дошла при нас!  Hug Аз пък те знам от темата за ЕБХ  Wink Моят термин също беше на 10.08, но 2 дни по-рано ме секцираха  Simple Smile Желая ти скоро да се похвалиш с две чертички, щом го искате!  Hug
Валка, оздравявайте бързо!  Praynig Peace
Анди, радвам се че сте добре вече.  Hug Ивчо също понякога обича да му пръскам Стеримар, друг път не.
Ние днес бяхме на погача на една красавица Ная, но без Ивчо (нали мъже не ходят Mr. Green )
Дали мамата на нашата Найа скоро ще пише?  Rolling Eyes

# 236
Dani изпрати свеки в Израел и се отдаде на живот. Mr. Green Да не би да нямат нет у тях. newsm78

# 237
  • София
Ох...момичета нека се помолим за душата на една мама, която днес загина в катастрофа край Долни Богров.  Praynig Трите й момченца остават без мама, а най-малкото е само на 1 година и 7 месеца - юнче. Cry Скофти ми се много тази смяна днес Sick

# 238
  • София
Блу, много съжалявам за загубата ви  Cry
Прочетох го по- рано, но не можах да ти напиша нищо, аз и сега съм със сълзи на очи.
Преживяхме нещо подобно преди 2 години, като 1 месец се чудихме дали да я приспим, дали ще сгрешим, може пък и да се оправи. Накрая си отиде сама, милата.
Прегръщам ви силно...

Честит рожден ден на Кристианна!

yanast , добре дошла при нас! Пожелавам ти скоро второ детенце!

nana77 , чух по радиото за тази жена и направо настръхнах. Мир на душата й!

# 239
nana77, голяма трагедия....Бог да я прости! И Господ да дава сили на останалите  Praynig Praynig Praynig

AndyB, мило, даваме проспан 3х12 капки. Пръскаме Тантум Верде 3х1 впръскване. Редуваме за температурата Панадол, Нурофен, Ефералган (свещички) и Хексалгин (още не сме го давали), когато температурата е над 38° и витамин C по една ампула на ден и слагаме Цитросепт капки в млякото. И тая гадна Т все я вдига .... като я смъкнем и след 3-4 часа пак гори цялата Sad

Общи условия

Активация на акаунт