СЕПТЕМВРИ е далече още... тогава ще сме с бебенца разкошни!

• 13 310
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
     lucicity  аз ще се регистрирам в Шейново може да се видим там на живо на 07,02 съм на преглед.
Поздравления на всички нови мами.

# 136
  • София
  sweetkids_mama, бебето и на с ни изненада. А какви планове за пътешествия правех  Thinking  Simple Smile Нищо, да сме живи и здрави. А ти преди бгмамата май в дир.бг пишеше, струва ми се ,че съм виждала твоя ник в червено  Rolling Eyes пък може и да бъркам.

Да, пишех в Дир-а.  Simple Smile Първо бях sweetboy_mama, после като родих дъщеря ми, реших, че не е честно спрямо нея и си смених ника на sweetkids_mama  Laughing.

Аз още на никого не съм казала, освен на мъжа ми, разбира се, и на вас.  Hug Чакам да мине утре прегледът и ще преценя дали да кажа веднага на децата, или да изчакам още малко, докато се види сърчицето на плода. Роднините ще ги оставя за по-нататък, след втория месец. За съжаление, си нямам вече майчица- загубих я преди 6 години, когато забременях с дъщеря ми, нея вече я нямаше. Как бих си поговорила с нея сега..... Cry

# 137
dayana78, ако цикълът ти е 26 дни, ти ще си 2 дена понапред, значи 6седмици и 4дни.

Асенце, няма нужда да го пращаш човека, аз две деца съм кърмила над 2 години всяко. От мен спор по въпроса няма да има.
Така си и мислих че ще е там относно докторите. Но всяка държава минава през този етап и след това виждат че няма нужда и има по-добри варянти и се променят нещата.

Отивам след един час да се запознаем с бобчето...

# 138
Асе, направо ще подковем нашата група отсега да е последователка на естествено раждане и отглеждане на деца! Hug
Да ви се изфукам, че на сайта единия от разказите за нормално раждане е моя и една част от снимките също са мои. Фотографията ми е хоби. Ако на някой му се прище фотосешън с коремче, може да разгледа албумчето ми
Имам едно нормално и едно водно раждане.
Отговарям на всякакви питанки относно двете. Луси, корема няма как да е целия под водата, защото си по-лека и той ще, не ще изплува нагоре. Но бебето се ражда във водата.

# 139
Аз също подкрепям инициативата да кърмим до спукване. Само дано стресът на който сме подложени да не окаже влияние върху кърмата.
Аз още на абсолютно никой не съм казала, защото не съм ходила на лекар. Първо ще се вида с лекаря и тогава ще кажа само на най- близките. По- трудно ще ми е в работата, но трябва и там да съобщя.
MY NAME - добре дошла и успех newsm51
Lucicity - и аз четох за раждането във вода в Тина Киркова но нямам отзиви, пък и май ме е страх
Sheila - надявам се си се запознала вече с бебока.
На всички мами smile3501

# 140
  • жителство на место
здравейте мами
и аз видях сърчицето на бебо, но ми предписаха дуфастон и нош-па. има ли някой, който да взема тези хапчета? на мен ми става много кофти от тях! имат ужасен вкус

# 141
Добро утро на всички и честит ви петък  newsm68 ! Бързичко да мине работният ден и в събота и неделя,ако не друго поне да се наспим  Laughing
Sheila, благодаря за отговора, пожелавам ти да видиш най-красивото бобче на света  Two Hearts
и аз нямам търпение вече да се запозная с моето  Heart Eyes

# 142
Видяхме се! Дребното си расте както си трябва и му бях сметнала датите точно. И сърчицето си тупти. Няма къде да се крия вече, ще си имаме трето  Mr. Green

Ето го Dotti Dotti както го кръстиха каките:

Благодаря за добрите пожелания   bouquet

# 143
  bouquet     bouquet     bouquet     bouquet    bouquet    bouquet    bouquet 

Bravo Sheila Simple Smile Simple Smile Simple Smile !!! nqma da pi[a mnogo 4e mi se skapa kirilicata , no sam mnogo shtastliva za teb Simple Smile!!!!!!

# 144
Sheila супер. Много се развалнувах като видях снимката.Пожелавам ти успех миличка  bouquet.
MY NAME   не се притеснявай от хапчетата. И аз пия непрестанно но-шпа, защото имам болки ниско долу почти всеки ден. Но на мен не ми е чак толкова неприятно, защото те са малки хапченца. Пий ги с повече сок мила, така надявам се да не ти е толкова гадно.Успех  bouquet
 dayana78 - благодаря за подсещането че днес е петък. И аз едвам издържам на работа.Пожелавам на всички работещи мама приятна събота и неделя е много много хубав и дълбок сън.smile3507

# 145
Благодаря момичета!   bouquet

Какво беше но шпа? Познато ми е името, но иначе нищо не ми говори.

# 146
Sheila, честито за сърчицето! Но-шпа е лекарство, което релаксира гладката мускулатура на матката ( при менструални болки, контракции и т.н. ).
MY NAME, добре дошла, честито сърчице и леко бременеене! Не се притеснявай за лекарствата, стават за бременни, аз също пия дуфастон (изкуствен прогестерон) - за подпомагане на лигавицата, за да се закрепи по-добре ембриона. Наистина вкуса е малко кофти, но както те е посъветвала Алиса74, повечко сокче и няма да усещаш.
Майчета, и аз съм ЗА кърменето с двете си ръце. Той, таткото, също; още от преди да го заченем това бебе, все ме агитираше, че трябва да кърмя колкото се може повече. Едно време, той е бил кърмен доста, сигурно до 2 годишен, и в резултат на това е много здрав, имунната му система е силна и трудно се разболява...
Лек и приятен, слънчев ден !  Hug

# 147
  • София
Sheila , MY NAME , честити тупкащи сърчица  newsm51 страхотни новини!!!
ninka3103 welcome и само хубави новини чакаме и от теб  Peace
sweetkids_mama успех  fingerscrossed - чакаме да се похвалиш
 smile3558 и аз съм много доволна, нямам търпение да се излежавам два дена  ooooh!

# 148
  • жителство на место
благодаря момичета! много сте мили Two Hearts
от два дни чета форума и ме успокоявате много
тепърва започвам да усещам вълнение и радост
досега се притеснявах страшно много newsm78

# 149
  • Пазарджик
Чудя се да се запиша ли или ми е рано ...  newsm78

Видях само положителния тест, на лекар още не съм ходила:
- още се чудя при кой  Thinking
- вчера говорих с един, но той каза - чак към 8 седмица  ooooh! - е как да издържа до тогава  Tired .

Та за това не смея много, много да се хваля  Blush .
Иначе по мои сметки и на разни ми ти калкулатори - съм някъде за края на септеври, живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт