~*~ Bir varmis, bir yokmus.... Имало едно време... ~*~ - Турция`4

• 27 318
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
И аз така правя! Само с 1045! Пуста габровка! Хахахахаха Simple Smile
Казвайте за снимките! На мултиплай това е хубаво, че могат да се качват клипчета, музика и страници!
Цвете, ти ми ела на гости в Истанбул, а аз ще ти дойда на гости във Варна! Това е любимият ми град! Обичам те Варна! И хората са толкова добри и отзивчиви, нямам думи. Градът хубав, подреден, уреден, море и плаж, купони, дискотеки, само за мляд човек! Живях там близо 5 години, учих в Свободния университет и прекарах най-хубавите си години там! Страхотно време беше!  Party Party Party
Къде живееш във Варна!

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 17:10 от drize

# 271
Добре че си имаме габровки, че аз това с 1045 не го знаех. Миналия месец ми се наложи да звъня по-често, а си бях свършила паричките на SkyPe и после сметката  Whistling  От както го продадоха Turk Telecom доста поскъпна.

# 272
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Една почерпка от мен! Днес го сътворих. Страхотен сладкиш с портокал и шоколад!

chef  bouquet

# 273
Привет момичета ....
НИе бяхме пак супер болни ....цялото сем-во ..едва днес закрепихме положението ....Сега ще ви изчета Simple Smile

пс: все още не сте изписали темата ... Mr. Green

# 274
Ехо, здрасти! Гледам, на никой не съм долипсвала! Sad

Един наш гост ни поля лаптопа с кола, в следствие на което той спря да работи и си купихме нов! Новият пък не щеше да тръгва с Уин XP, та трябваше и там да се правят едни шашмалогии, та днес бях много заета, но в крайна сметка имам компютър и достъп до нет!!! Grinning

Навита съм за албум, дори да не е таен, аз съм си слагала снимки из нета не ме притеснява, ще се радвам да ви видя! Peace А Цветето, на живо надявам се в събота, вече....

# 275
Ох  Cry днес след сесията едвам намерих време да пиша Sad много работа много задачи  ooooh!
Аз съм за албума  Hug Дризе няма значение къде може и мултиплай аз не съм работила, но мисля че няма да имаме проблеми  Sunglasses

# 276
Малко Истанбулски кадри от събота и неделя:

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 22:36 от queen of hearts

# 277
bz  ти за това лис е изгуби толкова време?Важното е че вече сте добре1
Еййй pina[/color най-накрая HugКак така да не си липсвала аз лично поне 3 пъти питах къде се изгуби.И в събота те издирвах в съблекалнята ,ама ....никой нема! LaughingА дано тази седмица се видим и посмееем.Аз доста се смях на първото си посещение на Belly dance Joy.Но е страхотно изживяване!Супер е !
Сладка хапка много готини снимки!В първия момент си помислиш че си снимала сергияс чорапи Joyтия чорапи голямо разнищване беше по едно време Joy!

# 278
  • Истанбул
Moмичета, здравейте,
абе забравила съм и шифър и всичко, не мога да вляза, помоооооооооооооооощ! #Crazy #Crazy

# 279
  • Истанбул
A, влязла съм, бе! newsm78
Кво стаа тука, драги зрители?  Rolling Eyes
Някой иска да ми попреч ли  #2gunfire #2gunfire
Ха, здрасти! Stop
А, до утре, че умирам за сън Crossing Arms

# 280
 Joy Joy Joy
Moмичета, здравейте,
абе забравила съм и шифър и всичко, не мога да вляза, помоооооооооооооооощ! #Crazy #Crazy

Да беше се представила поне  Whistling  Hug Hug Hug

# 281
Mistik здравей,Влязла си -да.Кажи теб какво те свързва с Турция?Представи ни се -нещо повече за  теб???
А за албумчето аз предлагам да е скрито и да си имаме парала само ние.Не ми се иска всеки който влиза в темичката просто да чете и да нахълтва в снимките ни.А който иска да има публичен албум може да си постави в подписа.Вие какво ще кажете?Това е само предложение!
Мисля че desert princes   знае какво имам предвид.чета от време на време арабската темичка и там имаха проблеми точно с албума си !
Айля залавяй се за работа  Joy

# 282
Оффф mistik извинявай  Embarassed-ти нали живееш и работиш в Истанбул?Аз се заблудих.Ама то не пречи и още  да разкажеш де
!

# 283
Вижте на какво попаднах.Предполагам че някои от вас са го срещали.Мислите ли че  е възможно или е художествена измислица?

Мустафа Кемал Ататюрк произхожда от нашенски род от Голо бърдо, твърди изследовател от Монтана.
Водачът на младотурския бунт срещу властта на султан Абдул Хамид Втори /1908 г-/ и на Националната турска революция /1919-1922 г./ , първият президент на светска Турция Мустафа Кемал Ататюрк всъщност е бил българин, убеден е Никола Намерански. Ровейки се дълго време в български и чужди речници и справочници за имена на селища, местности и личности, той се натъкнал на любопитния факт, който се потвърждавал и от други автори.

Интересът към произхода на великия турчин сега е провокиран от номинацията му за личност на ХХ век за класацията на сп. "Тайм". В изследването си "Славянското население в Албания" руският учен А .М. Селишчев съобщава, че родителите на Ататюрк били преселници в Солун от село Себища в Голо бърдо, населено предимно с българо-мохамедани. В Солун ги знаели като себищалиите, така бил наричан и синът им Мустафа. Жители от Голо бърдо и сега свидетелстват, че родът на тачения турчин тръгва от тяхното село Себища, твърди Намерански.

Официалната биография на родения през 1881 г. Ататюрк сочи обаче Солун за негово родно място. В този град той завършил и военна прогимназия, а в Битоля - средно военно училище.

Това, което също официално се знае, е, че Ататюрк е говорел много добре български и е бил искрен радетел за приятелски отношения между България и Турция. Като президент той сключва и първите договори за добросъседство между двете страни: за приятелство - през 1925 г. , за търговия и мореплаване - 1928 г. и за помирение - през 1929 г.

Ататюрк е една от най-сериозните кандидатури за личност на века, съобщи сп. "Тайм".

# 284
A, влязла съм, бе! newsm78
Кво стаа тука, драги зрители?  Rolling Eyes
Някой иска да ми попреч ли  #2gunfire #2gunfire
Ха, здрасти! Stop
А, до утре, че умирам за сън Crossing Arms

hahaha Joy .......   bouquet

Добро утро момичета Simple Smile

Надявам се тази седмица да е по-успешна и ведра за всички ни Simple Smile

Да Тсвете , бяхмe го закъсали здравата ....но слава богу , сега сме по-добре ...

дРИЗЕ - сладкишът изглежда страхотно Simple Smile

А снимките на сладка хапка са един път Simple Smile

Поздрави на всички момичета , лек ден Simple Smile

http://www.fikirbaz.com/arsiv/photos/breakfast2.jpg
http://www.shiromi.com/gallery2/d/4378-2/img_0374_std.jpg

Heart Eyes Hug Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт